Zeci de copii au cantat si au dansat sa ii acorde o sansa la viata Andradei


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Zeci de copii au cantat si au dansat sa ii acorde o sansa la viata Andradei

    Zeci de copii de grădiniţă, şcoală primară sau chiar liceu au cântat şi au dansat, luni după-amiază, pentru a strânge fonduri ce pot ajuta la salvarea vieţii micuţei Andrada Maria Schich, un bebeluş de doar şapte luni, ce suferă de paralizie cerebrală.
    de Anca Ochianu
    Spectacolul umanitar a început la ora 18 şi a strâns pe esplanada Teatrului Naţional “Marin Sorescu” zeci de micuţi, dornici să îi încânte pe craioveni cu prestaţia lor pe craioveni şi să îi determine pe aceştia să bage mâna în buzunar şi să doneze măcar un leu pentru micuţa Andrada Maria. Printre craiovenii ce se plimbau în zonă şi-au făcut apariţia nişte “albinuţe” care aveau în braţe cutii în care trecătorii puteau să doneze. Au răspuns la apelul umanitar făcut de ziarul Lupa tinerii democrat-liberali dar şi doamnele din organizaţia de femei a PSD Craiova. Lista rămâne însă deschisă pentru că părinţii micuţei Andrada Maria trebuie să strângă până pe 15 iulie suma de 5.000 euro, banii necesari unui tratament în Ucraina. În timp ce prichindeii dansau şi cântau pentru Andrada, părinţii micuţei erau copleşiţi de emoţii. “Noi e mulţumim acestor copii minunaţi care au sufletele curate şi vor să ne ajute. Sperăm să strângem aceşti bani şi să confirmăm clinicii din Ucraina că vom ajunge acolo pe 17 iulie. Dacă nu vom avea banii, va trebui să ne reprogramăm pentru o altă dată dar nu am vrea să fie prea târziu pentru sufletul nostru mic de acasă”, a spus mama micuţei Andrada, Alina. La finalul spectacolului, micuţii care au dansat şi au cântat pentru Andrada au reuşit sp strângă suma de 2.215 ron.

    Cei care doresc să îi acorde o şansă la viaţă micuţei Andrada Maria, o pot face luând legătura cu părinţii acesteia sau pot dona bani în următoarele conturi.

    Alpha Bank România SA
    CONT LEI RO67BUCU1451031928149RON
    CONT EURO RO60BUCU1451031928150EUR
    COD SWIFT Alpha Bank: BUCUROBU
    Titular cont: Schich Alina Steliana

    Pentru orice informaţie, orice sfat, puteţi contacta la 0740825453 sau 0746683851, Alina şi Ştefan.
    Zeci de copii au cantat si au dansat sa ii acorde o sansa la viata Andradei Fisiere atasate DSC_0862.jpg  

  2. #2
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Ma bucura astfel de initiative!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: