Zgonea: Boc a naruit sperantele romanilor


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Zgonea: Boc a naruit sperantele romanilor

    Deputatul social-democrat Valeriu Zgonea este indignat de modul în care Guvernul a împărţit bani pentru localităţi ce beneficiază de proiecte de dezvoltare a infrastructurii rurale.

    Parlamentarul doljean este de părere că actuala guvernare “şi-a bătut joc de ceea ce trebuia să însemne renaşterea satului românesc”. Zgonea crede că banii publici au fost împărţiţi clientelei politice. “Criteriul de bază în atribuirea fondurilor a fost - şi este în continuare - apartanenţa politică. Nu au contat proiectele, valoarea ori oportunitatea acestora, nici nevoile reale ale comunităţilor. În ultimă instanţă, nu au contat oamenii. (…) În Colegiul uninominal nr. 9 din judeţul Dolj, nicio comună care are primar social-democrat nu a mai primit vreun leu, în ultimii 2 ani, pentru proiectele aflate în derulare. Zero lei pentru comunele conduse de primari pesedişti prin HG 1307/2009. Zero lei pentru aceleaşi comune prin HG 977/2010. Zero lei prin HG 1326/2010.

    Lungi şiruri de zero la capitolul finanţare pentru toţi cei care au votat un primar al PSD. Tot zero lei prin HG 192/2011, cu o singură excepţie: alocarea sumei de 11 miliarde de lei vechi pentru alimentarea cu apă în sistem centralizat a comunei Măceşu de Jos.
    Primarul comunei, Alexandru Tiţa, a primit vestea cu mirare şi bucurie. A crezut că „i-a luminat Dumnezeu” pe actualii guvernanţi. Dar bucuria nu a ţinut prea mult. După patru zile de la publicarea în Monitorul Oficial a Hotărârii de Guvern nr. 192/2011, privind repartizarea pe proiecte a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanţarea Programului de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural, Guvernul a emis o rectificare, prin care se precizează că în loc de Măceşu de Jos se va citi Măceşu de Sus! Simplu, nu? Băieţii greşiseră adresa. Dintr-o gravă şi regretabilă eroare, trimiteau bani unui primar social-democrat! O simplă rectificare şi problema s-a rezolvat. Banii ajung, aşa cum doresc guvernanţii, în Măceşu de Sus, la un primar PDL, desigur!

    Lucrările la sistemul de alimentare cu apă din comuna Măceşu de Jos au început în urmă cu 3 ani, când s-au alocat aproape 4 miliarde de lei vechi. S-a forat puţul, iar rezervorul este în curte. Din păcate, nici în acest an lucrările nu vor continua şi tot ceea ce s-a realizat până în prezent este în pericol de a se degrada”, susţine parlamentarul doljean. Acesta a mai precizat că lucrări la sisteme de alimentare cu apă au “înţepenit” în mai multe comune precum Bratovoieşti, Calopăr, Ghidici, Ostroveni, Rojişte, Valea Stanciului, Ţuglui care sunt conduse de primari PSD, din Colegiul Segarcea. "De fapt, aceeaşi situaţie se întâlneşte în toate comunele în care PSD a câştigat detaşat scrutinurile electorale desfăşurate din 2004 până în prezent. Nici pentru asfaltarea drumurilor sau pentru construcţia de poduri, pentru modernizarea şcolilor şi căminelor culturale nu s-au găsit bani, din aceleaşi motive. De când este la guvernare, gaşca pedelistă condusă de Boc şi Udrea nu a mai acordat niciun leu pentru aceste proiecte foarte importante pentru oameni. În Colegiul 9 Segarcea – Valea Dunării, unde am fost votat de marea majoritate a cetăţenilor pentru a-i reprezenta în Parlamentul României, sunt 23 de localităţi. Dintre acestea, 13 sunt conduse de primari ai PSD. În aceste 13 localităţi conduse de social-democraţi, trăiesc aproape 60.000 de oameni. Guvernarea Băsescu–Boc a fost capabilă să-i pedepsească pe toţi aceşti 60.000 de oameni, cetăţeni ai României, pentru că au îndrăznit să aibă o altă opţiune politică decât PDL", a mai spus Valeriu Zgonea.

    Sursa: www.lupamea.ro

  2. #2
    Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-10-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,089
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1695
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Boc nu ne reprezinta pe noi ! !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Senior Member marians65's Avatar marians65 are ceva special... marians65 are ceva special...
    Data de inscriere
    13-12-2006
    Locaţie
    aici
    Varsta
    59
    Sex
    M
    Mesaje
    537
    Mesaje bazar
    40
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    101
    Puncte CF
    41.0
    .....Lucrările la sistemul de alimentare cu apă din comuna Măceşu de Jos au început în urmă cu 3 ani, când s-au alocat aproape 4 miliarde de lei vechi. S-a forat puţul, iar rezervorul e in curte...
    Domnu Zgoneaaaa!!!!! adevar gura pacatosului graieste...!!!
    si mai vreti bani de papat ......4 miliarde pentru un put de apa??? cred ca ati iesit la americani!!!!!!! macar nu ati dat in Texas iesea dracu petrol!!!!!
    umor oltenesc
    Horoscopul lunii:
    Dragoste : astrele iti surad...
    Sanatate: astrele iti surad si mai tare....
    Bani: astrele se tavalesc deja pe jos de ras.....




    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: