Zgonea: Bugetul va fi votat de USL daca PDL nu ingheata pensiile


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Zgonea: Bugetul va fi votat de USL daca PDL nu ingheata pensiile

    Vicepreşedintele PSD Valeriu Zgonea susţine că PSD şi PNL nu vor vota legea bugetului de stat pe 2012 dacă actualul guvern va îngheţa pensiile şi salariile din sistemul public.

    Deputatul PSD cere Guvernului să nu adopte o astfel de măsură şi să respecte legea care prevede indexarea pensiilor cu rata inflaţiei. "Există o lege a pensiilor pe care Guvernul trebuie să o respecte. Pensiile trebuie indexate cu rata inflaţiei. Nu mă interesează declaraţiile sau părerile personale ale domnilor Băsescu sau Boc. Atât timp cât avem o lege, ea trebuie respectată şi aplicată", declară Valeriu Zgonea. Vicepreşedintele PSD consideră că prin deciziile pe care le ia, actualul guvern arată că este incapabil să îşi respecte angajamentele asumate în faţa populaţiei. "Băsescu şi Boc au minţit în 2010, când au spus că salariile şi pensiile nu vor fi tăiate. Au minţit apoi când au spus că salariile tăiate îşi vor reveni în 2011. Au minţit din nou când au spus că vor creşte salariile în 2012. Câtă încredere poţi să mai ai în doi oameni care au făcut minciuna politică de stat?"

    În opinia liderului PSD, incapacitatea Guvernului de a-şi respecta promisiunile demonstrează eşecul politicilor economice promovate de PDL. "România se îndreaptă spre un nou an de austeritate pentru că Boc a ştiut să facă doar două lucruri: să taie din banii oamenilor şi să îi bage în buzunarele PDL."

    Valeriu Zgonea afirmă că PSD şi PNL vor vota legea bugetului de stat doar dacă actualul guvern adoptă un set de zece măsuri menite să ducă la relansarea economiei şi reducerea cheltuielilor bugetare: reducerea CAS, TVA de 19%, introducerea schemei de ajutor a agricultorilor prin reţinerea doar a 9% TVA, menţinerea surselor de finanţare pentru proiecte din fonduri europene, respectarea legii pensiilor, reducerea cu 50% a cheltuielilor cu bunuri şi servicii, suspendarea programului PNDI şi a alocărilor de bani pe criterii politice, interdicţia ca Fondul de rezervă al premierului să fie folosit pentru finanţarea unor autorităţi publice pe criterii politice, păstrarea contribuţiei actuale la pilonul II de pensii şi îmbunătăţirea absorbţiei fondurilor europene.

    Sursa: lupamea.ro

  2. #2
    De-al casei aelyus13's Avatar aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    05-03-2006
    Locaţie
    living in cyberspace
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    388
    Mesaje bazar
    55
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    548
    Puncte CF
    50.0
    si iar se trezeste zgonea asta...
    Dar nu spune si de unde sa se adune banii aia? MA gandesc ca daca ajung ei la guvernare o sa avem taxe si impozite mici, ajutoare peste ajutoare, bani gramada...si apoi o sa ne trezim...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: