Zilele Chevrolet, 15 - 30 septembrie


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Zilele Chevrolet, 15 - 30 septembrie

    În perioada 15 - 30 septembrie cei interesaţi să testeze noile modele Chevrolet pot câştiga premii substanţiale, iar cei care doresc să achiziţioneze un model Chevrolet, beneficiază de oferte speciale

    Craiova. Pentru Chevrolet anul 2011 este unul foarte plin. Marca americană sărbătoreşte 100 ani de la înfiinţare prin lansarea a şapte noi modele.

    Chevrolet vine acum cu o gamă nouă de modele care pune accent deosebit pe siguranţă, tehnologie, design şi echipări bogate în standard, oferind cât mai multe avantaje clienţilor săi.

    Pentru a se putea convinge de calităţile noii game, publicul larg este invitat sătesteze noile modele Chevrolet între 15 şi 30 septembrie, perioadăîn care are loc campania "Zilele Chevrolet".

    Mai mult decât atât, cei care vor testa modelele Chevrolet prin această campanie, pot câştiga unul dintre cele 100 iPod Shuffle.

    Cei care vor dori să achiziţioneze un model Chevrolet până la 30 septembrie, pot beneficia de oferte speciale şi în plus, prin Chevrolet Credit, pot primi anvelope de iarnăcadou sau cinci plinuri de carburant cadou.

    Toţi cei interesaţi să testeze sau să achiziţioneze modelele Chevrolet, sunt invitaţi la distribuitorul autorizat Chevrolet Rucom Craiova. http://www.rucom.ro

    Tot acolo găsiţi şi detaliile campaniilor împreună cu Regulamentul acestora.

    Despre Chevrolet

    Chevrolet este cea mai mare marcă internaţională a companiei General Motors, înregistrând vânzări anuale de aproximativ 4 milioane de autovehicule în peste130 de ţări. Se află pe locul patru în clasamentul vânzărilor mărcilor auto internaţionale şi este, de asemenea, una dintre mărcile cu cea mai rapidă creştere din lume. Autovehiculele Chevrolet combină pasiunea, designul îndrăzneţ şi caracterul practic.

    Acestea oferă un raport remarcabil calitate-preţ. După relansarea mărcii în Europa în 2005, Chevrolet a depăşit dublul vânzărilor, atingând valoarea de 500.000 de unităţi în 2008. În 2010, Chevrolet a înregistrat o creştere a cotei de piaţă în Europa de până la 2,5 procente, comercializând 477.194 de autovehicule.

    Chevrolet are o reţea de 2.000 de dealeri şi puncte de service în Europa. Gama Chevrolet include Spark, autovehiculul de oraş, micul Aveo, modelul compact Cruze sedan şi Corvette, legendarul autovehicul sport.

    În 2011, Chevrolet lanseză şapte noi modele: nou-nouţul Orlando, MPV-ul pentru familie, noul Captiva SUV, Corvette Grand Sport Coupé şi noul Aveo hatchback şi notchback, Cruze hatchback, Camaro coupé şi decapotabilă şi revoluţionarul Chevrolet Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă. Cele mai mari pieţe europene ale mărcii Chevrolet sunt Rusia, Italia, Germania, Spania, Franţa şi Turcia.
    Înfiinţată în S.U.A. în 1911 de către emigrantul elveţian Louis Chevrolet, marca îşi sărbătoreşte centenarul în 2011.

    Puteţi găsi mai multe informaţii despre Chevrolet la http://www.chevrolet.ro sau http://media.chevroleteurope.com.
    Zilele Chevrolet, 15 - 30 septembrie Fisiere atasate Chevrolet.jpg  

  2. #2
    Maniac Scorpio's Avatar Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    4,548
    Mesaje bazar
    629
    Putere Reputatie
    60
    Reputatie
    3386
    Puncte CF
    10.5
    Usergroups:
    S-au gandit si ei in sfarsit sa comercializeze Camaro in Europa ...
    -- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: