Ziua portilor inchise la UNPR: Intra cine vrea, iese cine poate


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,776
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Ziua portilor inchise la UNPR: Intra cine vrea, iese cine poate

    CRAIOVA. Episod inedit la reuniunea regională a uneperiştilor din Oltenia, organizată astăzi la Craiova în sala sporturilor de la km 0. Membrii şi simpatizanţii UNPR, veniţi să-i aplaude pe liderii partidului şi pe primarii olteni ai formaţiunii, s-au trezit că joacă la propriu cu casa închisă, organizatorii încuiind uşile sălii la puţin timp după începerea întrunirii.
    Mai mulţi dintre participanţi şi-au pierdut din entuziasm după ce pe scenă au evoluat primarul Antonie Solomon şi artiştii Mariana Ionescu Căpitănescu, Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu şi au dat să iasă din sala sporturilor ca să plece acasă sau măcar la o pauză de ţigare, însă s-au lovit de uşile închise de organizatori.

    Pe lângă yale, uşile mai erau ferecate şi cu reprezentanţi ai organizatorilor, în frunte cu culturistul Cristian Firică, şeful organizaţiei de tineret a UNPR Dolj, care le comunica scurt doritorilor de aer liber (întrunirea uneperiştilor a debutat cu artificii) că “nu se mai pleacă”. Cum valul doritorilor de plecare nu scădea în intensitate, junele uneperist s-a repliat strategic şi a lăsat locul unui coleg chiar mai bine făcut, care a răbdat cât a răbdat, iar apoi le-a zis-o de la obraz dezertorilor: “Păi ce, credeţi că aţi venit aici la plimbare? Dacă aţi intrat, acum staţi să ascultaţi ce vorbesc ăia de pe scenă (Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu, Marian Sârbu, Antonie Solomon, Piedone – nr)”.

    Uşile sălii s-au deschis în cele din urmă, după ce un uneperist mai tupeist i-a ameninţat pe musculoşii de la ieşire că vine peste ei cu femeia de serviciu sau cu administratorul sălii. Taman la ţanc, când televiziunile începuseră să întrebe “de ce nu are voie lumea să iasă?”. În plus, organizatorii şi-au dat seama într-un târziu că era imposibilă chiar şi intrarea în sală, de exexmplu pentu uneperiştii din Mehedinţi, care întârziaseră la întrunire.

    Sursa: *************

  2. #2
    Senior Member PandaBlue's Avatar PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta PandaBlue este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-01-2006
    Locaţie
    !
    Sex
    M
    Mesaje
    649
    Mesaje bazar
    1775
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    1040
    Puncte CF
    41.0
    "Romanian paducheisen"!
    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: