Zvon socant: Germania tipareste deja marci


  1. #1
    P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-06-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    3,093
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    933
    Puncte CF
    41.0

    Zvon socant: Germania tipareste deja marci

    Deşi de-a lungul timpului au existat nenumărate zvonuri privind revenirea nemţilor la marca germană, mai nou, există informaţii potrivit cărora aceştia ar fi început deja să o retipărească. Toate acestea, scrie Express.co.uk, citat de Money.ro, fac parte din planul Germaniei de a părăsi zona euro.

    Chiar dacă momentan aceste date rămân la stadiul de zvon, important este de reţinut că acestea apar tocmai în urma speculaţiilor care susţin că desfiinţarea zonei euro este tot mai aproape. De altfel, în luna octombrie a anului trecut, Angela Merkel i-a transmis lui Papandroeu, în cadrul summitul Consiliului European de la Bruxelles, că ia în calcul posibilitatea retragerii Germaniei din zona euro.

    Pe de altă parte, revenirea nu pare atât de imposibilă dacă ne gândim că încă din 2010 aproape jumătate din populaţia Germaniei susţinea că îşi doreşte să revină la marca germană. Mai mult, circa 13 miliarde de mărci sunt încă în circulaţie aşa că mulţi comercianţi acceptă încă vechea monedă.

    Iar cel mai recent sondaj publicat de Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung arată faptul că pe fondul problemelor din zona euro, nemţii nu mai au încredere în moneda europeană. Mai concret, 71% dintre persoanele interogate au afirmat că au mai puţină încredere în euro sau că nu mai au deloc, în timp ce doar 19% declară că au „o mare” sau „o foarte mare” încredere în moneda unică. În luna aprilie a acestui an 66% afirmau că nu au încredere în moneda europeană, iar în 2008, mai puţin de jumătate din persoanele interogate au împărtăşit această opinie. De altfel euro nu a avut deloc o viaţă tocmai uşoară în rândul publiclui german, introducerea sa în 1999 fiind primită cu foarte mult scepticism în pofida faptului că era considerată a doua cea mai stabilă monedă, după dolarul american.

    Într-un alt sondaj publicat la 10 iunie de canalul public ZDF, 60% din germani se declarau şi împotriva acordării de noi ajutoare de către UE Greciei.

    Sursa: *************

  2. #2
    Banned constantinconst's Avatar constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor constantinconst este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    28-01-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    1,072
    Mesaje bazar
    424
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    542
    Puncte CF
    22.0
    Nici nemtii sau francezii nu sunt de incredere; chiar aproape deloc.
    Romania trebuie s-o lase mai moale cu euro si chiar cu U.E.
    Ar trebui reluate puternic relatiile cu fosta Yu si alte zone uitate.
    Si cu americanii , puternic.
    Noi cumparam mult din vest si cacanarii aia gasira bacteria pe castraveti. Cre;ca dupa ce-i scoasera din fund. Nemti perversi !
    Nemtii...cacanari ca intotdeauna.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Ma asteptam!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !

  4. #4
    The GodFather SAM's Avatar SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. SAM este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    14-10-2005
    Locaţie
    In your mind
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    10,726
    Mesaje bazar
    843
    Putere Reputatie
    91
    Reputatie
    8701
    Puncte CF
    215.0
    Usergroups:
    Foarte bine..
    Toti vor sa iasa, noi vrem sa intram..) Tipic Romania..

  5. #5
    Member seiko's Avatar seiko este cel mai nesuferit user de pe acest forum seiko este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    12-11-2009
    Locaţie
    new york
    Sex
    M
    Mesaje
    203
    Mesaje bazar
    1073
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -131
    Puncte CF
    0.5
    Este si normal sa isi doreasca iesi din zona euro,vorbeste HITLER-ul din fiecare!Tot comunisti au ramas,chiar daca se dau democrati!
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  6. #6
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de SAM Vezi mesajele
    Foarte bine..
    Toti vor sa iasa, noi vrem sa intram..) Tipic Romania..
    God Forgives, I Don't...

  7. #7
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Monopolul unei singure monezi, nu aduce atat de multe beneficii. Romanii viseaza doar euro, BNR vrea leul la putere.
    Eu felicit Germania pt. aceasta initiativa!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: