cum se seteaza cobra 9340, k nu atentioneaza?


  1. #1
    Junior monksy's Avatar monksy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    01-03-2009
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    62
    Mesaje bazar
    84
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    15.0

    cum se seteaza cobra 9340, k nu atentioneaza?

    salut, am si eu o intrebare, cum trebuie setat detectorul de radar, eu am cumparat zilele trecute un cobra 9340(dupa ce m-au prins ars cu amenda si 3 luni permisul jos), credeam k detectorul e setat, dar se pare k azi cand am intalnit 2 radare nu a anuntat nimik.Cred k e improbabil sa nu fi avut astia pornite radarele. poate l-am dereglat eu cand am incercat sa il setez, sau poate nu e setat deloc?
    Mentionez k atunci cand il pornesc se aprind literele x, k, ku, s.

  2. #2
    Rocker dcv7zmeuriciozn's Avatar dcv7zmeuriciozn va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    16-09-2009
    Locaţie
    ʎɐʍʎʞlıɯ
    Sex
    F
    Mesaje
    119
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    89
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Cel mai probabil sa iti fi rezolvat problema de atata timp, insa am sa iti raspund in orice eventualitate, poate mai au si altii probleme asemanatoare. Exista mai multe cazuri:

    -Radarele noi stau oprite pana in momentul cand masina depaseste viteza si pornesc instantaneu cand pentru sofer e prea tarziu.
    -La radarele vechi exista posibilitatea sa fie intoarse in alta pozitie decat inspre tine, sa fie "rasucit" spre camp de exemplu si in momentul cand vine masina, sa il indrepte, nemaiavand timp soferul sa reduca viteza.
    Detectoarele depisteaza existenta radarelor numai daca acestea arunca undele pe sosea, de aici cele doua idei de mai sus.

    Ca sa il probezi ca sunet, te duci in dreptul unui peco si trebuie sa sune, am si eu cobra (al meu e xrs 9430) din 2008. x k ku sunt benzile, adica lungimile de frecventa in Ghz pe care le poate percepe. In cazul tau probabil nu erau pornite radarele, poate tocmai se instalasera sau urma sa isi schimbe locul, pentru ca detectorul are detectie 360 grade si tot ar fi mimat ceva chiar si dupa ce ai fi trecut de ei.

    PS: Cauta in cartea lui ca are niste moduri Highway/City Mode si pe cel de oras nu anunta alertele decat atunci cand intensitatea semnalului e mai puternica de 3.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: