De ce sunt intersectii in Craiova, in care te afli pe drum cu prioritate, dar lipseste indicatorul din INTERSECTIE, si trebuie sa te uiti la ce indicatoare au ceilalti cand ajungi in INTERSECTIA respectiva?!?!?! Am intalnit mai multe cazuri [in Craiovita, str. Spaniei, Valea Rosie sau Sarari, Brazda, George Enescu, inainte de Praktiker cand vii de pe rocada (numai ca acolo trebuie sa cedezi pt ca este un semn cu 200 de m inainte ca s-a term drumul cu prioritate, dar in intersectie cucu semn)], si ce imi vine sa fac este sa acord prioritate de dreapta, pt ca din pozitia mea este intersectie nedirijata...este o regula ca in oras nu exista intersectii nedirijate, si in cele care nu au indicatorul de prioritate te afli pe drum cu prioritate? pt ca numai cand ma aflu pe drum cu prioritate gasesc astfel de intersectii. sunt asa scumpe niste indicatoare de tabla pt a le pune? cred ca la fel e si cand treci de McDonalds pe A.I. Cuza ca sa intri pe Calea Bucuresti...nu e nici un semn acolo, ori nu am vazut eu bine, nu sunt sigur. si cred ca trebuie sa fie un cedeaza sau stop. multam de ajutor!

P.S.: Am scris "intersectie" cu majuscule pt ca e posibil sa existe indicatoare inainte cu 200-300 de m, dar cam uit pe ce drum ma aflu (cu prioritate sau fara, si nu ma refer la bulevardele mai mari) si cred ca ar fi mai usor, cel putin pt mine, sa puna si in intersectii...
P.P.S.: Craiova o mai cunosc cat de cat si am inceput sa ma obisnuiesc, dar in alt oras, daca ar fi situatii ca aici, cred ca ar fi cam nasol.