Povestiri cu talc, povestioare amuzante...


  1. #1
    De-al casei Pebbles's Avatar Pebbles reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-05-2007
    Locaţie
    Deutschland :)
    Varsta
    38
    Sex
    F
    Mesaje
    343
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:

    Povestiri cu talc, povestioare amuzante...

    Rabdare...


    O educatoare isi ajuta unul din copii sa isi puna cizmulitele in picioare. El a cerut ajutor si acum si-a dat seama de ce. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu vroiau nicicum sa intre.
    Pana cand a reusit sa ii puna si a doua cizmulita, i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea, aproape ca i-au dat lacrimile cand baietelul a zis: “Doamna, dar sunt puse invers.” Intr-adevar, erau pe picior gresit.
    Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmultele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand din nou cizmulitele erau incaltate, de data aceasta asa cum trebuia. Doar atunci a zis baietelul: “Cizmulitele astea nu sunt ale mele.”In loc sa strige la el: “De ce nu mi-ai spus!” si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte.
    Atunci baietelul a zis: “Sunt cizmulitele fratelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi!”Acum ea nu mai stia ce sa faca, sa planga sau sa rada. A reusit totusi sa stranga suficient har pentru a se lupta din nou cu cizmulitele.
    Cand in sfarsit l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat: “Si acum, unde iti sunt manusile?”

    Raspunsul?

    “Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pierd..."





    Vrabiuta


    A fost odata un vaduv care locuia impreuna cu cele 2 fete ale sale care erau foarte curioase si inteligente. Fetele ii puneau mereu multe intrebari... la unele stia sa le raspunda, la altele nu... Cum isi dorea sa le ofere cea mai buna educatie, intr-o zi si-a trimis fetele in vacanta cu un intelept. Inteleptul stia intotdeauna sa le raspunda la intebarile pe care ele le puneau. La un moment dat una dintre ele a a adus un o vrabiuta pe care planuia sa o foloseasca pentru a insela inteleptul.
    -Ce vei face? o intreba sora ei.
    -O sa ascund vrabiuta in mainile mele si o sa intreb inteleptul daca e vie sau moarta. Daca va zice ca e moarta, imi voi deschide mainile si o voi lasa sa zboare. Daca va zice ca e vie, o voi strange si o voi strivi. Si astfel orice raspuns va avea, se va insela.
    Cele doua fete au mers la intelept care medita si l-au gasit meditand.
    - Am aici o vrabiuta ... Spune-mi inteleptule, e vie sau moarta?
    Foarte calm, inteleptul surase si le zise:

    -Depinde de tine... fiindca e in mainile tale


    On ira où tu voudras, quand tu voudras
    Et on s'aimera encore lorsque l'amour sera mort
    Toute la vie sera pareille ê ce matin
    Aux couleurs de l'été indien

  2. #2
    Banned Clipper's Avatar Clipper a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    30-08-2007
    Locaţie
    intre 4 scanduri
    Sex
    M
    Mesaje
    493
    Mesaje bazar
    145
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -1
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:
    Cu un simplu search pe google .. gasesti multe "povestioare amuzante"

    Hoti la Billa

    FITI ATENTI!!
    Nu stiu cati dintre voi isi fac cumparaturile la Billa dar va este folositor sa fiti preveniti.

    E ceva ce mi s-a intamplat mie la Billa in Dr. Taberei si vi s-ar putea
    intampla si voua.

    Escrocheria functioneaza in urmatorul fel:

    Doua pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce incarcati cumparaturile in portbagaj. Amandoua incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri.

    Este imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le oferi niste bani ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Billa. Accepti si ele suie pe bancheta din spate.

    Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul!!!

    Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori joi, sambata si din nou ieri...!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Senior Member tc_joy310's Avatar tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om tc_joy310 este o comoara de om
    Data de inscriere
    28-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    976
    Mesaje bazar
    1230
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    377
    Puncte CF
    27.0
    Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim.
    Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar in vocabularul ei nu exista cuvantul sutien, darmite in garderoba ei.
    Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata.
    Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute.
    Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant.
    Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic "zbor" nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile.
    Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa, cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.
    Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: "Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!"
    Morala:
    INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina...

  4. #4
    Banned l4m3r3's Avatar l4m3r3 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-08-2008
    Locaţie
    city of industry
    Sex
    M
    Mesaje
    72
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    poveste cu si despre talc

    Talcul (arab. talq) (in farmacie: Talkum) este un mineral cu duritatea 1 pe scara Mohs, fiind mineralul cu duritatea cea mai mică (moale). Are un luciu mat alb, cristalizând în sistemul monoclinic având compoziţia chimică: Mg3Si4O10(OH)2.
    Este un mineral gras la pipăit.

    Talcul este întâlnit în formă masivă, rar macroscopic sub formă cristalizată în natură. Primele forme întâlnite de talc fiind denumite steatit. Talcul ia naştere din silicate de magneziu ca de exemplu Pyroxen, Amphibol sau Olivin în roci metamorfice.
    Important este că praful de talc inhalat provoacă boli pulmonare, prin iritarea căilor respiratorii. Talcul este exploatat în cantităţi mai mari în Europa, SUA, şi China.

    Talcul este un mineral foarte utilizat în industria hârtiei, vopselelor, lacurilor, materialelor plastice, cauciucului şi ceramicii. La fel este utilizat în farmacie ca pudră de talc, rezistenţa mineralului la temperaturi înalte facând posibilă folosirea talcului în industria ceramicii.



    PS : despre ce e threadul ca nu m-am prins? in afara de copy paste de bancuri si aberatii de pe alte siteuri?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: