A CERUT INSISTENT SA FIE AMENDATA. SI A FOST!


  1. #1
    De-al casei paius's Avatar paius are ceva special... paius are ceva special...
    Data de inscriere
    02-09-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    355
    Mesaje bazar
    118
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    138
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:

    A CERUT INSISTENT SA FIE AMENDATA. SI A FOST!

    O ieseanca in varsta de 50 de ani a sunat insistent la numarul 112, la sfarsitul acestei sapatamani, si le-a cerut politistilor si jandarmilor ceva ce nu or sa mai auda prea curand: sa o amendeze!

    Operatorii au incercat sa aplaneze aceasta situatie, dar, femeia, care se afla sub influenta alcoolului a inceput sa-i injure pe oamenii legii, fara motiv, informeaza Iasicastiga.

    Un echipaj format dintr-un jandarm si un politist s-a deplasat la fata locului, unde femeia a continuat sa le adreseze injurii si expresii jignitoare.

    In cele din urma, oamenii legii i-au indeplinit dorinta: i-au dat o amenda de 300 lei pentru apelarea la 112 fara motiv si adresarea de injurii si expresii jignitoare.

    "Un echipaj mixt jandarm-politist s-a deplasat in jurul orei 20.45 pe str. Pacurari, unde a fost gasita o femeie aflata sub influenta bauturilor alcoolice, care a devenit violenta in limbaj la sosirea patrulei, aducand injurii la adresa persoanelor in a caror casa locuieste, fara forme legale.

    Fiind intrebata de ce a sunat la 112, femeia nu a fost in stare sa justifice motivul si a spus ca voia cu orice pret sa fie amendata, ceea ce s-a si intamplat deoarece prin acest comportament, femeia, practic a chemat echipajul sa o sanctioneze pentru scandal", a declarat capitanul de Jandarmi Mihai Cojocariu.

  2. #2
    Racer elfs*Legolas's Avatar elfs*Legolas va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    30-12-2007
    Locaţie
    SUO (Statele Unite ale Olteniei)
    Sex
    M
    Mesaje
    402
    Mesaje bazar
    598
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    66
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:

    ffff tare....

    merita amenda + bonus o noapte la sectie....
    "Să fii al doilea înseamnă să fii primul care pierde."
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    VIP User cata TCL's Avatar cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    6,239
    Mesaje bazar
    748
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    17134
    Puncte CF
    6.0
    Usergroups:
    asa si?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: