Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Afla adevarul despre Facebook


  1. #1
    Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    1,807
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:

    Afla adevarul despre Facebook

    Afla adevărul despre Facebook: din nefericire, de lucrurile bune pe care le fac unii, altii profita ca să facă rău …

    În această săptămână la televiziunea argentiniana a fost difuzat zilnic un reportaj cu Joaquin Lopez Doriga (jurnalist mexican) pe tema Facebook, hi5, Myspace, Sonic, etc, şi cât de periculoase sunt. Exista si un reportaj-jurnal în ziarul Milenio, cu privire la modul in care diversi terorişti au avut ca sursă de informaţii sigure şi directe blogurile, Facebook şi hi5.

    Au intrat pe net şi au vazut portretele, casa, masinile, poze de călătorie situatia socială şi economică si nivelul la care triesc persoanele acelea. La televizor, unul dintre ei a declarat că inainte, pierdea mult timp înainte de a actiona pentru a identifica candidatii pentru răpire, dar acum cu Facebook şi informaţiile pe care oamenii le pun de bunăvoie în reţea, nu mai sunt confuzii sau dificultati in a investiga modul în care ei trăiesc, sau cum se deplaseaza copiii la scoala şi care sunt părinţii lor, fratii si prietenii. Asa s-a întâmplat cu Alejandro Marti (tanar mexican ucis de răpitorii lui). Familia a închis blogul său după ce au realizat ce informaţii potenţial periculoase da tineretul, care socializeaza acolo cu bucurie şi fără a bănui că unul dintre contacti poate fi un ucigas. Protejaţi-vă copiii, şi nu puneti informaţii periculoase în reţea!

    Facebook vinde informaţii utilizatorilor cu cea mai mare oferta. Citez: “Ceea ce mulţi utilizatori nu ştiu este că, în conformitate cu termenii contractului, făcând clic pe rubrica”accept”, practic ofera Facebook exclusiv şi perpetuu drept de proprietate asupra tuturor informaţiilor şi imaginii sale publice.

    De fapt, spune expertul, cei inscrisi, autorizeaza automat utilizarea de catre Facebook perpetuu şi transferabil, impreuna cu drepturile de distribuţie publicului si toate atasamentele de pe site-ul lor. Conditiile de utilizare arata ca Facebook isi rezerva dreptul de a acorda şi sublicenţiere cu tot “continutul paginii web a utilizatorului”, pentru alte afaceri

    Fără consimţământul lor, mai multor utilizatori li s-au transformat imaginile în publicitate
    pentru comertul privat. Dintr-o data totul este publicat, inclusiv fotografiile personale, înclinaţia politica, starea de spirit, şi interesele individuale chiar si adresa de acasa, si accesibile fără permisiune miilor de utilizatori.

    Trebuie să credem, cum spune domnul Melba, că mulţi angajatori, pentru a evalua pretendentii, cauta pe Facebook informatii intime despre solicitanţi. Testul pentru o pagina de pe Facebook nu este privat, fapt pus in evidentă în cazul celebru cand John Brown University a expulzat un student, dupa ce a descoperit o imagine pe Facebook unde acesta era imbracat ca un travestit. O altă dovadă – cazul în care un agent al Serviciului Secret a vizitat Universitatea din Oklahoma, pentru un student din anul doi, Saul Martinez- pentru un comentariu publicat de acesta impotriva presedintelui. Si culmea rautatii, problema nu se încheie în cazul în care utilizatorul decide să se retragă.

    Chiar şi atunci când utilizatorul anulează statutul de membru, fotografiile şi informaţiile rămân la bord, în conformitate cu Facebook, pentru cazul că decide sa-si reactiveze contul. Mai mult, utilizatorul nu este îndepărtat nici chiar atunci când moare. În conformitate cu “termenii de utilizare,” urmasii nu pot legalmente sa-i oblige sa stearga de pe Facebook date şi imagini ale rudelor lor, pentru că atunci când a acceptat clauzele virtualului contract, Facebook a dat dreptul de a “menţine starea activă, în cadrul unei comemorari speciale, pentru o perioadă de timp, pentru a permite altor utilizatori sa posteze comentarii şi note asupra decedatului.”

    Utilizatorii Facebook nu ştiu că sunt participanti indiferenti ai unui scenariu pe care academicieni cunoscuti il descriu ca cel mai mare caz de spionaj din istoria omenirii. Intamplator devin in mod inconştient precursori ai fenomenului “Big Brother” unde stau cu ochii pe tine. Este o trimitere directa la intromisia abuziva a statului în mediul afacerilor private ale cetăţenilor obişnuiţi, pentru a controla comportamentul lor social, un subiect de roman profund premonitoriu scris în 1932 de britanicul Aldous Huxley: “Brave New World”.





    sursa:

    http://vanghelieblog.wordpress.com/2...spre-facebook/



    poate sunt unii care folosesc în mod constant această reţea.
    nu cred în totalitate ce scrie aici, dar un sâmbure de adevăr este.

  2. #2
    Senior Member TYGER's Avatar TYGER este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Heaven
    Sex
    M
    Mesaje
    839
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    33
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    o incercare de a arata cat de "nociv" este facebook-ul, daca stai sa te gandesti.. la fel sunt toate siteurile de acest gen, dar cine te pune sa uploadezi acele imagini?

    articolul e aiurea, eu nu cred asa ceva
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned t4e_ultras17's Avatar t4e_ultras17 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-03-2009
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    109
    Mesaje bazar
    13
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    14
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    probabil si asta...

  4. #4
    Spammer WhiteAngel's Avatar WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor WhiteAngel este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    10-10-2009
    Locaţie
    Plecatã pe Marte ^_^
    Varsta
    28
    Sex
    F
    Mesaje
    1,386
    Mesaje bazar
    47
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    572
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:
    mi se pare ceva logic
    nu e vorba neaparat de facebook ci de orice site pe care iti publici datele personale
    din moment ce ai decis sa faci publice anumite informatii ma gandesc ca ti`ai pus si intrebarea: nu cumva urmaresc ceva daca cer atatea date?
    nu te`a obligat nimeni sa faci cont deci esti responsabil de ce se va intampla

  5. #5
    Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    4,342
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de WhiteAngel Vezi mesajele
    nu te`a obligat nimeni sa faci cont deci esti responsabil de ce se va intampla
    nu te obliga nimeni sa-ti declari datele personale reale!

  6. #6
    VIP User cata TCL's Avatar cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    6,239
    Mesaje bazar
    748
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    17134
    Puncte CF
    6.0
    Usergroups:
    alta treaba n-or avea saracii teroristi decat sa se uite pe Feisbuc...

  7. #7
    Banned De-al casei's Avatar De-al casei reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-02-2010
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    126
    Mesaje bazar
    181
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    6
    Puncte CF
    15.5
    eu cred ca sunt doar exceptii ... o sansa la mai mult de un milion sa te fure cineva de pe hi5 .. pff. pana la urma iti asumi responsabilitatea pentru prea multa popularitate ..

  8. #8
    Banned Livia23's Avatar Livia23 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-03-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    286
    Mesaje bazar
    381
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Sincer .... eu nu prea inteleg rolul acestor site-uri, hi5 si facebook , pentru ce iti postezi viata acolo , ca sa ce? sa afle toata lumea cine esti , ce faci etc. la ce bun? asta nu inteleg eu. O sa va spun pe scurt un caz pe care il stiu personal, o tipa de 25 ani, singura, trista, simtita abandonata de viata si de noroc si-a facut un blog despre ea, scriind in fiecare zi cand e de trista, ca nu are pe nimeni si ce si-ar dori ea de la viata dar si ce ar fi instare sa faca pentru toate acelea. Un baiat a bagat la capsor tot ce tipa a scris acolo si ii lasa mesaje compatimitoare constant, dupa untimp au inceput sa vb pe mess, si au vorbit mult timp, dupa un alt timp s-au si cunoscut, a facut baiatul tot ce fata scrisese ca si-ar dori ea pentru o viata implinita. Toate bune si frumuase, dar baiatul deja stia slabiciunile fetei si lipsa ei de curaj ( asa in general), iar la un moment dat a simtit el ca facuse suficiente pentru ca ea sa se simta bine si trebuia ca roata sa se roteasca iar atentia ei sa se indrepte catre el, nu va pot descrie in cuvinte ce dorinte morbide avea acel individ si la cate terori psihice si fizice a supus-o pe acea tanara timp de 1 an si ceva timp. In final el a ajuns in puscarie si fata la ospiciu cu tulburari mari de personalitate si multe intentii sinucigase .

    Deci , la ce bune acele site-uri ?

  9. #9
    Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    4,342
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de Livia23 Vezi mesajele
    In final el a ajuns in puscarie si fata la ospiciu cu tulburari mari de personalitate si multe intentii sinucigase .
    din ce film e faza asta ca imi pare cunoscuta?

  10. #10
    Banned Livia23's Avatar Livia23 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-03-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    286
    Mesaje bazar
    381
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de zagalo Vezi mesajele
    din ce film e faza asta ca imi pare cunoscuta?
    Ar fi frumos sa fie un film ....

  11. #11
    VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    4,732
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Cand te inregistrezi pe facebook, declari ca esti de acord cu anumite conditii. Odata ce ai trecut de pasul respectiv, te conformezi. Cel caruia nu ii convine renunta la ideea de a se inregistra. Scurt.

    In plus, exista posibilitatea sa iti faci profilul privat. Astfel, datele nu pot fi vazute decat de prietenii pe care ii acepti.

    Livia23, la socializare online. Sunt numeroase cazurile in care aceasta e dusa la extrem si devine obsesie, dar asta nu inseamna ca site-urile de genul sunt inutile. Foarte multi le vad ca si o metoda de relaxare. Si nu stiu cat de reala e intamplarea cu prietena ta, dar psihopati exista.

  12. #12
    Banned Livia23's Avatar Livia23 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-03-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    286
    Mesaje bazar
    381
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de alleks Vezi mesajele
    Cand te inregistrezi pe facebook, declari ca esti de acord cu anumite conditii. Odata ce ai trecut de pasul respectiv, te conformezi. Cel caruia nu ii convine renunta la ideea de a se inregistra. Scurt.

    In plus, exista posibilitatea sa iti faci profilul privat. Astfel, datele nu pot fi vazute decat de prietenii pe care ii acepti.

    Livia23, la socializare online. Sunt numeroase cazurile in care aceasta e dusa la extrem si devine obsesie, dar asta nu inseamna ca site-urile de genul sunt inutile. Foarte multi le vad ca si o metoda de relaxare. Si nu stiu cat de reala e intamplarea cu prietena ta, dar psihopati exista.
    O sa le iau pe rand, asa este esti de acord cu anumite conditii, in concluzie nu e nimeni raspunzator pentru eventuale intamplari.Eu nu am spus ca socializarea online este inutila, doar ca eu nu inteleg la ce bun? nu am intalnim nici o persoana care sa ma lamureasca. Si nu in ultimul rand fata din intamplare nu era prietena mea.

  13. #13
    Banned Livia23's Avatar Livia23 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-03-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    286
    Mesaje bazar
    381
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

  14. #14
    arhitectã Xayidee's Avatar Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor Xayidee este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    14-02-2006
    Locaţie
    Neverland/Cluj
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje
    2,010
    Mesaje bazar
    34
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    673
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Livia23 Vezi mesajele
    O sa le iau pe rand, asa este esti de acord cu anumite conditii, in concluzie nu e nimeni raspunzator pentru eventuale intamplari.Eu nu am spus ca socializarea online este inutila, doar ca eu nu inteleg la ce bun? nu am intalnim nici o persoana care sa ma lamureasca. Si nu in ultimul rand fata din intamplare nu era prietena mea.
    ceea ce faci tu aici, pe forum adica, se numeste socializare online. de ce faci asta daca nu intelegi la ce bun?

  15. #15
    Posts reader Dadi's Avatar Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti
    Data de inscriere
    10-05-2006
    Sex
    F
    Mesaje
    2,031
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    254
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    nu e dracu' chiar atat de negru, atata timp cat iti aperi spatele, nu ai de ce sa te temi, asa cum zicea si alleks, poti sa iti setezi profilul privat si nu mai este vizibil decat celor carora le permiti tu.
    desigur, facebook-ul a fost creat original pentru socializare dar in sensul adevarat al cuvantului. ei au incercat sa nu copieze nici hi5 si nici alte site-uri de acelasi gen, de-asta iti cer sa te inregistrezi cu numele real, nu cu nick-name sau alte balarii, etc. cu toate astea, crescandu-i popularitatea, s-a mutat toata cocalarimea de pe hi5 pe facebook, normal, percepand-o ca pe o noua fitza. o data cu cocalarimea s-au mutat si obiceiurile proaste: adaugatul oricui te poate vedea, postarea pozelor de absolut orice fel, etc. nu va dura mult pana cand o sa trebuiasca sa ne mutam si de pe facebook ca sa scapam de topitorime.
    si eu am cont pe facebook, il folosesc atat ca sa pastrez legatura cu toata lumea pe care o cunosc sau am cunoscut-o la un moment dat, dar cu care nu mai am tangente, cat si cu prietenii si cunostintele pe care le am aproape in prezent (@ livia23, raspuns pentru intrebarea ta "la ce iti foloseste"). eu nu mai stau sa sun oameni pe care i-am cunoscut acum 2 ani sau fostii mei colegi din generala, liceu, facultate, etc, deci imi este SUPER simplu sa-i am pe toti intr-un singur loc si sa nu mai trebuiasca sa ii intreb chestii, isi mai posteaza ei ce li se intampla in ultima vreme sau ce mai afla, ce mai fac, ce mai spun. are si chat si pot sa mai stau de taina (de ex la serviciu nu am messenger iar cand am o clipa libera pot sa mai intreb pe cineva de vorba).
    plus ca joc farmville ... din august 2009 ... si MafiaWars , desi totul a inceput cu Bloodlines.

    apropo de privacy, am o gramada de persoane care m-au adaugat pentru jocurile pe care le joc, dar pentru ele mi-am creat o lista speciala in care ii adaug imediat. cei din lista aia nu au acces la pozele mele si la datele personale pentru ca asa mi-am setat. Deci din punctul asta de vedere sunt acoperita. Si, in general, nu vorbesc prea mult despre mine, iar daca cineva vrea sa ma intrebe ceva, o face prin mesajele private. De adaugat nu adaug persoane pe care nu le cunosc sau pe care nu le cunosc alti cunoscuti de-ai mei.ma streseaza sa ma adauge tot felul de tampiti care nici nu se joaca nimic, nici nu ma cunosc, poza de pitzipoanca nu am... nu pot sa-i inteleg.

    Cred ca mai multe lucruri despre mine se pot afla de aici decat de acolo.
    Oricum, in definitiv, fiecare dintre noi este responsabil pentru chestiile pe care le spune despre sine si mai ales cui.
    Last edited by Dadi; 26-03-2010 at 12:44.


    Dujman

    ...

  16. #16
    Banned Livia23's Avatar Livia23 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-03-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    286
    Mesaje bazar
    381
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Xayidee Vezi mesajele
    ceea ce faci tu aici, pe forum adica, se numeste socializare online. de ce faci asta daca nu intelegi la ce bun?
    Prin ceea ce fac eu acum nu socializez cu nimeni, ci doar dezbatem un subiect. Si daca totusi tu consideri ca asta este socializare, Diferenta este ca tu nu stii nimic despre mine .

  17. #17
    Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    4,036
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    eu stiu despre tine ca vinzi haine si bijuterii pentru fete. si pot sa-ti dau un pm ca sunt interesat si cand sa ne intalnim te rapesc. mu-ha-ha-ha am o minte criminala.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

  18. #18
    Banned Livia23's Avatar Livia23 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-03-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    286
    Mesaje bazar
    381
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    eu stiu despre tine ca vinzi haine si bijuterii pentru fete. si pot sa-ti dau un pm ca sunt interesat si cand sa ne intalnim te rapesc. mu-ha-ha-ha am o minte criminala.
    TOT CE SPUI POATE FI FOLOSIT IMPOTRIVA TA

  19. #19
    Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    1,807
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    nu am vrut să mă bag, pentru că nu am cont pe facebook, dar am găsit această informaţie şi am deschis un thread pentru cei care ar putea fi interesaţi.

    acum vreau să-i răspund Liviei23, pentru că văd că începe să deraieze de la subiect.
    până şi dezbaterea unui subiect se cheamă socializare, pentru că sunt mai multe persoane implicate. nu socializezi doar dacă vorbeşti cu omul faţă în faţă, ci şi dacă vorbeşti prin orice alt mijloc de comunicare cunoscut în prezent, deci inclusiv pe forum.
    dacă vrei să nu socializezi, doar stai şi citeşti ceea ce spun alţii.
    cu primul răspuns pe care l-ai dat (sau prima întrebare pe care ai adresat-o) începi socializarea.
    deci, greşeşti când spui că nu socializezi.
    iar cu ultimul răspuns deja începi să o iei rău pe "arătură".
    dacă te simţi ameninţată în orice fel, închide-ţi contul de la craiovaforum şi socializează în lumea reală, nu cea online.
    Să ştii că messengerul este tot o formă de socializare...

    Cum a zis şi Dadi şi alleks (sper să nu mă înşel) orice cont pe care îl ai pe orice reţea de socializare, fie ea facebook, hi5, şi toate câte mai sunt, poate fi privat.
    dar dacă îţi place să socializezi, atunci îţi asumi responsabilitatea faptelor tale, de orice natură sunt ele (răspuns general, nu pentru Livia23).

  20. #20
    Banned Livia23's Avatar Livia23 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-03-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    286
    Mesaje bazar
    381
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de v1peritza Vezi mesajele
    nu am vrut să mă bag, pentru că nu am cont pe facebook, dar am găsit această informaţie şi am deschis un thread pentru cei care ar putea fi interesaţi.

    acum vreau să-i răspund Liviei23, pentru că văd că începe să deraieze de la subiect.
    până şi dezbaterea unui subiect se cheamă socializare, pentru că sunt mai multe persoane implicate. nu socializezi doar dacă vorbeşti cu omul faţă în faţă, ci şi dacă vorbeşti prin orice alt mijloc de comunicare cunoscut în prezent, deci inclusiv pe forum.
    dacă vrei să nu socializezi, doar stai şi citeşti ceea ce spun alţii.
    cu primul răspuns pe care l-ai dat (sau prima întrebare pe care ai adresat-o) începi socializarea.
    deci, greşeşti când spui că nu socializezi.
    iar cu ultimul răspuns deja începi să o iei rău pe "arătură".
    dacă te simţi ameninţată în orice fel, închide-ţi contul de la craiovaforum şi socializează în lumea reală, nu cea online.
    Să ştii că messengerul este tot o formă de socializare...

    Cum a zis şi Dadi şi alleks (sper să nu mă înşel) orice cont pe care îl ai pe orice reţea de socializare, fie ea facebook, hi5, şi toate câte mai sunt, poate fi privat.
    dar dacă îţi place să socializezi, atunci îţi asumi responsabilitatea faptelor tale, de orice natură sunt ele (răspuns general, nu pentru Livia23).
    Eu am vb strict la subiect, daca anumite persoane fac glume, eu de ce nu asi face, au inceput sa intre pe mess si sa imi faca glume de genul celei mai sus(de aceea asa personal).Imi pare rau ca am replicat la postul acesta, mai bine stateam in banca mea, pana la urma ce ma priveste pe mine. Cat despre socializare eu cred altceva.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: