Agentii de turism sau NU


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Agentii de turism sau NU

    In ultimul timp tot mai multi romani au avut surprize neplacute, facandu-si rezervari prin agentii de turism care exista doar pe hartie si care le-au luat ochii cu super oferte la preturi foarte mici si i-au lasat cu buza umflata

    Pentru a evita probleme de genu: sa ajungeti la hotel si sa aveti surpriza ca nu este rezervata o camera pe numele dumneavoastra, sau sa va duceti la aeroport si sa nu aveti bilet, tineti cont de urmatoarele sfaturi:

    Sfaturi utile:

    • Nu dati bani pana nu studiati bine cat mai multe date despre agentia respectiva
    • Daca faceti plata in avans, cereti cat mai multe detalii, despre hotel unde o sa stati cazati, avion etc.
    • Daca ati efectuat plata, sunati la hotelul respectiv si intrebati daca aveti confirmarea de cazare ok (la fel si pentru zbor, puteti suna la compania aeriana pentru a verifica daca aveti bilet la zborul respectiv)
    • Cereti detalii despre hotel, cate stele are exact, ce aveti inclus, ce nu aveti inclus, in multe oferte unele hoteluri au 4-5 stele si cand ajungeti la fata locului observati ca au cu o stea in minus

    Orice agentie brevetata se gaseste pe siteul ANAT.ro - Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania. (care de multe ori e picat, se vede ca e bugetar si siteul )


    Daca ati patit asa ceva cu o anumita agentie, povestiti aici sa ii impiedicam sa mai dea tepe si la alti oameni.

  2. #2
    De-al casei 2theo's Avatar 2theo este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    10-08-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    253
    Mesaje bazar
    11
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    44
    Puncte CF
    20.0
    Pe intern de vreo cativa ani merg pe mana celor de la TUROPA , si este foarte bine . ATENTIUNE NU FAC PUBLICITATE
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: