Aparate


  1. #1
    Junior ciomulatorul va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    17-10-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    86
    Putere Reputatie
    22
    Reputatie
    99
    Puncte CF
    0.0

    Aparate

    La sfarsitul lunii este ziua unui prieten de al meu si isi sarbatoreste ziua intr-un cazinou. Imi puteti da niste ponturi cum pot castiga la aparate (pacanele) adica pe ce miza trebuie sa joci (10 bani, 20 bani, 50 bani, 1 leu etc.), care sunt jocurile pe care trebuie sa le selectez din aparat ca sa ai sanse mari de castig si am vazut ca sunt mai multe tipuri de aparate intr-un sala de jocuri si care este cel mai sigur aparat ca sa ma joc.
    Eu am mai jucat doar de placere in 24 decembrie anul trecut si atunci a fost prima mea oara si de atunci nu am mai jucat. Mie nu imi place sa stric banii mei munciti pe astfel de jocuri, dar vreau de acum inainte ca la fiecare sfarsit de saptamana sa adaug suma maxima de 100 RON in aparate ca un fel de hobby, dar nu vreau sa ii pierd fara rost din cauza ca nu stiu sa joc. Deaceea daca imi puteti spune niste strategii si ponturi ca sa ies in castig si sa nu stric 100 RON in fiecare saptamana.

  2. #2
    De-al casei big2marian's Avatar big2marian are ceva special... big2marian are ceva special...
    Data de inscriere
    11-03-2009
    Locaţie
    Bailesti
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    313
    Mesaje bazar
    645
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    168
    Puncte CF
    13.5
    Unii vor sa le lase si nu reusesc si tu vrei sa te apuci, o sa incepi cu 100 si o sa ajungi la 1000. Cel mai bine nu te apuci, nu sunt facute sa castigi. Am cunostiinte care au pierdut serviciu, sotie, banii de casa, banii de nunta, samd. Aparatele au nenorocit pe multi, cu aia 100 mai bine faci altceva. Asta e sfatul meu. Bafta!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Sfatul meu.. mai bine da banii aia pe panarame si pe bautura. Iesi mult mai castigat..

    Jocurile de noroc gen pacanele functioneaza pe urmatorul principiu. Fiecare aparat are setat din soft un anumit profit.. gen 60-70-80 la suta din venituri si doar 20% 30% dupa caz din venituri le da inapoi sub forma de castiguri.. deci prin urmare daca o masinutza din asta este incarcata si este pe profit este posibil sa dea inapoi anumite sume sub forma de castig aparent dumnezeiesc.. ..
    Pacanelele sunt japca pe fata

  4. #4
    Junior ciomulatorul va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    17-10-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    86
    Putere Reputatie
    22
    Reputatie
    99
    Puncte CF
    0.0
    Am vazut in ultima perioada ca se joaca mult la Grecia Kino si la alte loterii internationale. Imi puteti da site-uri cu statistici cat mai detaliate cu toate loteriile care jucati adica sa vad numerele care s-au extras si de acum cateva saptamani mai ales la Grecia Kino care are extrageri din 5 in 5 minute. Daca exista statistici cu numerele care se extrag cel mai des posibil.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: