Azi


  1. #1
    Member O_V_A_Y's Avatar O_V_A_Y este o raza de lumina in ochii tuturor O_V_A_Y este o raza de lumina in ochii tuturor O_V_A_Y este o raza de lumina in ochii tuturor O_V_A_Y este o raza de lumina in ochii tuturor O_V_A_Y este o raza de lumina in ochii tuturor O_V_A_Y este o raza de lumina in ochii tuturor O_V_A_Y este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    01-09-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    239
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    732
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Intamplari uimitoare...

    Aici puteti povesti lucruri uimitoare, ciudate, amuzante si deosebite pe care le-ati vazut intr-o zi oarecare din viata voastra, nu doar "azi".
    Din unele lucruri postate aici putem invata ceva, unele doar distra, iar altele posibil sa ne lase cu gura cascata.

    Azi, de dimineata ( foarte de dimineata din pacate ) in Romanesti, aproape de giratoriul de la fostul peco, ma uitam la niste oameni care asteptau autobuzul in statie. Mi-a atras atentia o catelusa ascutita, urmata de un ghemotoc de pui. Dupa o scurta ezitare, a traversat strada pana pe trotuarul celalalt. Puiul ramas singur inca ezita, daca sa treaca sau nu.
    Masinile veneau continuu... iar eu ma gandeam sa ma duc sa-l trec la ma-sa. In aceeasi secunda, un tip in short si papuci care astepta autobuzul l-a luat in brate si l-a trecut pe celalalt trotuar si jur ca parea ca mama ii multumeste.
    Lucrul care m-a uimit si mai tare si mi-a crescut respectul pentru necunoscut, a fost ca a facut totul foarte dezinvolt, ca si cum oricine ar fi facut acelasi lucru.

    Gestul mi s-a parut mai mult decat uman. L-am urmarit pana a urcat in autobuz si-mi spuneam ca nici nu are idee cat as vrea sa-i multumesc ca el a facut ceea ce eu doar gandeam; diferenta a fost ca el a actionat in urma impulsului, eu inca ma codeam. Voiam sa fiu sigur ca de fapt catelul vrea sa treaca strada, sa nu parcurg distanta apreciabila pana acolo degeaba. Daca ar fi fost langa mine nu stiu daca as fi putut sa-i multumesc respectivului, din cauza ca auzindu-ma, mi-ar fi fost jena de mine ca am fost prea lenes/comod/las etc. sa fac ce facuse el.

    Lucrurile marunte de genul asta ne fac ziua uneori. Sunt intamplari pe care le facem din instinct cateodata, fara sa le dam prea mare importanta, insa nu stim niciodata cat pot sa inspire alti ochi care ne privesc...cateodata admirativ.

    Pentru mine, intamplarea din dimineata asta a fost uimitoare. Mi-ar placea sa vad mai des lucruri de genul asta, pentru ca toti dam like-uri pe fb sau youtube la filmulete gen un caine taraste de pe autostrada alt caine ranit, salvandu-l, o rata isi duce puii printre masini in siguranta pe partea cealalta a unei autostrazi aglomerate s.a.m.d. Morala este ca din pacate, lucrurile pe care le apreciem prin like-uri sau doar multumiri sufletesti, le facem foarte rar sau niciodata, probabil din cauza ca suntem ancorati prea mult in "ce crede lumea", "nu se cade" sau alte prostii care de fapt sunt doar pretexte.

    Morala: Vedem prea rar sau niciodata lucurile "mici" din jurul nostru si dintr-o zi obisnuita, care de fapt ne fac mari.
    Last edited by O_V_A_Y; 14-07-2014 at 22:57. Motiv: titlu gresit
    IN THE END, THERE CAN BE ONLY ONE

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: