CARE ESTE CEA MAI BUNA AGENTIE IMOBILIARA?


  1. #1
    Banned hohoho0156's Avatar hohoho0156 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    09-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    177
    Mesaje bazar
    409
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    20
    Puncte CF
    0.0

    CARE ESTE CEA MAI BUNA AGENTIE IMOBILIARA?

    CARE ESTE CEA MAI BUNA AGENTIE IMOBILIARA?
    AM UN APARTAMENT LA VANZARE SI ASI DORI SA APELEZ LA O AGENTIE IMOBILIARA DAR NU STIU CARE ESTE MAI BUNA IN VANZARI. ASA K ASTEPT PARERILE VOASTRE. MULTUMESC.

  2. #2
    De-al casei aelyus13's Avatar aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor aelyus13 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    05-03-2006
    Locaţie
    living in cyberspace
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    388
    Mesaje bazar
    55
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    548
    Puncte CF
    50.0
    cu riscul de a parea off topic, cel mai curat mod de a-ti vinde apartamentul este sa dai tu anunturi la ziar, sau sa spui la cunostiinte, prieteni. Eu mi-am luat acum cateva luni un apartament in Bucuresti, am apelat la o agentie renumita, dar se pare ca recurge la aceleasi tertipuri ca oricare: pe site are niste apartamente ca lumea, apoi cand discuti cu ei, iti spun ca nu mai sunt disponibile, sau nu sunt intr-o zona buna, si au ei altceva mai bun. De asemenea, am observat ca incearca sa ridice pretul peste cel cerut de vanzator. Mie imi gasise ceva, pana la urma imi placusera, dar in urma negocierilor nu s-a intamplant nimic.Doar incercau sa ne convinga sa il cumparam la pretul acela, ca mai au si alti posibili clienti care vor sa cumpere. In cele din urma am gasit ceva printr-o cunostiinta.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: