Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Ce parere aveti in legatura cu eliminarea canalelor Discovery si introducerea unor noi programe in grila de programe?


  1. #1
    Banned Elajah's Avatar Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om
    Data de inscriere
    09-12-2012
    Locaţie
    Cr@!ova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    71
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    391
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Ce parere aveti in legatura cu eliminarea canalelor Discovery si introducerea unor noi programe in grila de programe?

    Se face mult tam-tam pe marginea eliminării canalelor Discovery din grila de programe a RCS&RDS. Lucru normal în condiţiile în care vorbim de un post tv apreciat de public, indiferent dacă este spectator sau nu, şi, de asemenea, în situaţia în care avem o societate plină de hispteri doritori de proteste şi petiţii online. Situaţia însă nu este atât de complicată pe cât pare şi rămâne, în esenţă, o afacere. Sunt câteva lucruri pe care nu le-am văzut spuse nicăieri şi pe care ar trebui să le ştim (sau să ni le reamintim) atunci când luăm o parte sau alta.

    În primul rând, trebuie să fim conştienţi că vorbim despre două companii foarte importante pentru industria tv din România. Meritele Discovery sunt deja cunoscute: a apărut într-un moment în care doar National Geographic mai era pe piaţa noastră şi a adus documentare foarte interesante, mult peste ce eram obişnuiţi să vedem chiar şi la TeleEnciclopedia. Discovery a fost, la un moment dat, motivul pentru care un număr mare de telespectatori nu au renunţat la tv. Am învăţat multe lucruri din documentarele lor şi ne-am bucurat să aflăm câte lucruri nu ştim despre lume şi tot ce ne înconjoară.

    Am fost şi sunt un spectator constant al canalelor de documentare. M-am bucurat când am aflat că pot avea toate posturile Discovery, aşa că mi-am luat pachetul suplimentar (Extra) de la RCS pentru a le putea viziona. În timp (şi nu doar la noi) au început să apară mai multe posturi de profil, inclusiv National Geographic a trecut printr-o „reformă”, din care a rezultat Nat Geo Wild, canalul pe care păstrează linia care i-a făcut celebri (cea legată strict de viaţa animală) şi au lăsat postul principal pentru documentare din toate domeniile.

    RCS&RDS este unul dintre primii operatori de cablu din ţara noastră. Nu întâmplător este din Timişoara Oradea, zona în care au existat operatori de cablu tv dinainte de 1990. RCS (de fapt, RDS, divizia de internet, a apărut mult mai târziu) s-a extins încet, dar agresiv, în toată ţara. Principala modalitate a fost achiziţionarea operatorilor locali şi mici (la fel a făcut şi Astra, vândută ulterior către UPC). RCS a însemnat pentru multă lume deschiderea către Occident, către modern şi nou. MTV era cel mai bun canal de muzică la începutul anilor 90, dar pe atunci chiar era un canal de muzică.

    Meritul RCS pentru deschiderea publicului românesc către exterior şi către o altă lume decât cea locală şi (de multe ori) meschină este la fel de mare ca al Discovery. Poate că nu ar trebui să uităm lucrul acesta când îi acuzăm de „monopol”. Da, dacă nu erau ei, ar fi fost alţii, dar acelaşi lucru se poate spune şi despre Discovery.
    Istoria împreună

    Aşa cum RCS a ajutat Discovery să îţi creeze un public (a fost, din câte ştiu, primul operator care a oferit toate canalele), la fel a ajutat şi Discovery operatorul să îşi păstreze o parte dintre clienţi. Într-un fel, au crescut împreună, fiecare în direcţii diferite. RCS şi-a adăugat RDS şi este cel mai mare operator de cablu (şi digital şi satelit) de la noi, plus unul dintre principalii provideri de net. În plus, este şi operator de telefonie mobilă, are inclusiv licenţă de 4G. Desigur, cu preţul unor credite şi a unor ani nenumăraţi de pierderi, dar nu dau semne de faliment.

    Discovery Communications Inc. e o companie ceva mai veche, apărută în 1985, cu programe distribuite majoritar în SUA. În Europa a fost lansat în 1989, dar până în 1993 a fost disponibil doar prin satelit. A adăugat şi a numit canalele în funcţie de regiune şi de ţară, iar diferenţele între SUA şi Europa au fost şi rămân importante (TLC, de exemplu, în SUA înseamnă The Learning Channle, iar în Europa Travel & Leisure Channel).

    În România s-a dezvoltat ca peste tot, iar când a adus canalele separate de Discovery Channel şi Animal Planet a fost creat, de către RCS, pachetul extra. RCA plătea mai mult pentru programe, aşa că cerea separat pentru ele.

    Ani mai târziu, afacerile au început să meargă prost pentru toată lumea. Sigur, ambele făceau suficient profit (în principal, pentru dezvoltare, nu pentru acţionari), dar calitatea nu a mai fost aceeaşi. RCS&RDS a avut şi are probleme tehnice în multe zone (personal, nu pot să mă plâng, nici la calitate şi nici la rapiditatea rezolvării problemelor apărute), iar Discovery, canalul principal a început să difuzeze producţiile noi pe canalele plătite separat, nu pe cele din pachetele de bază.

    Indiferent câţi fani are, Discovery Channel era, cu câteva excepţii, „nefrecventabil”. Şi peste calitatea emisiunilor, numărul imens de reclame şi de promo te forţa să muţi canalul. Restul erau ok (pentru mine, Science şi World), dar se vede că este companie care s-a întins prea mult. Investigation este ok, dar crearea lui doar pentru că publicul feminin se uită la emisiuni cu crime şi criminali nu cred ca este o idee prea bună. De altfel, au început şi să apară multe emisiuni din SUA, care nu au succes la noi (la noi în Europa, nu doar în România).

    RCS a făcut şi mai mult. A trecut de la operator de cablu, la producător de conţinut. De aici vine şi ipocrizia de care îi acuză lumea, dar modelul de business nu mi se pare ciudat. Dacă îţi permiţi, de ce să nu o faci, mai ales dacă o faci cum trebuie. Trei canale de sport dau, acum, cam tot ce îţi doreşti să vezi din sport, iar Europsport a rămas şi vreo două campionate de fotbal, schi şi snooker. Nu degeaba îşi permite RCS să ceara scăderea sumelor plătite către Eurosport.

    Oarecum amuzant, ştirile sportive de la Digi 24 sunt cele mai complete de la noi în prezent. Având atât de multe evenimente de promovat, ştirile lor includ o mulţime de sporturi pe lângă fotbal, lucru de aplaudat în România ultimilor ani.

    Pe lângă canalele de filme, unde competitorul este HBO – mult mai puternic decât Discovery sau Eurosport, RCS a lansat Digi World şi Digi Life. Şi urmează Digi Animal World. Sincer, au multe emisiuni interesante (mare majoritate europene) şi nu au reclame (doar pauze de promo). Dacă nu ajung şi ei la reluări fără număr şi emisiuni slabe, vor avea succes. Oricum, în grilă mai sunt şi canalele Viasat.
    Ipocrizia nu e exclusivă

    Am tot citi ieri prin presă că „RCS&RDS a scos şi Animal Planet din grilă”. Da, numai că l-a scos odată cu Discovery şi restul canalelor de săptămâna trecută. Vineri dimineaţă în loc de Animal Planet era BBC Entertainment, iar în locul Discovery a apărut History.

    RCS a mers până la capăt cu „ameninţarea” şi a eliminat canalele Discovery pentru că nu s-au înţeles la bani. Declaraţiile părţilor le-aţi citit peste tot în presă, aşa că nu le reiau. Operatorul a propus un lucru ok, respectiv crearea unui pachet special doar pentru cei care doresc, suma pentru abonamentul separat să fie stabilită de Discovery Comm., iar banii să meargă la ei. Discovery nu a acceptat, de unde vedem că şi ei sunt ipocriţi.

    Dar şi RCS&RDS sunt. Canalele „speciale” erau plătite separat de cei care doreau (Science, Investigation, TLC, World). Ceea ce înseamnă că plata pentru cele două din pachetul de bază, respectiv Discovery Channel şi Animal Planet, nu era atât de mare. Problema celor care plăteau pachetul Extra, cum plătesc şi eu, este că în prezent dau 7 lei degeaba. Diferenţa dintre Bază (25 lei) şi Extra (32 lei) în acest moment este dată doar de Viasat History şi SuperOne. Cum canalul erotic nu mă interesează, înseamnă că plătesc 7 lei pentru Viasat history. Nu este deloc ok, iar în acest caz RCS&RDS este la fel de ipocrit precum Discovery.

    Până la urmă, nu este vorba de „obligativitatea” unui operator de a livra conţinut pe care nu îşi scoate banii. Dar contractul comercial al RCS include şi clientul, iar în acest moment ar putea să elimine pachetul Extra (cel puţin din Digi Tv Cablu Digital), pentru nu mai are nimeni de ce să îl plătească. Şi ar fi trebuit să mă anunţe, pe mine şi pe ceilalţi, că nu mai trebuie să plătesc 7 lei pe lună pentru ceva ce nu mai primesc.

    Iar Discovery Comm. ar trebui să accepte un pachet separat pentru programele proprii. Care, în mod normal, nu ar costa mai mult de 7 lei şi pe care l-aş plăti ca să le văd. Mă voi muta de la RCS&RDS la Romtelecom sau UPC? Probabil că nu, sunt prea comod. Dar în mod sigur nu voi mai plăti pachetul Extra fără canalele Discovery. Până la urmă şi RCS o să piardă bani, probabil nu mulţi, dar o să piardă
    Ce parere aveti in legatura cu eliminarea canalelor Discovery si introducerea unor noi programe in grila de programe? Fisiere atasate discovery-500x226.jpg  

  2. #2
    Banned bp443's Avatar bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    23-05-2012
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    447
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    529
    Puncte CF
    2.0
    Intrebi..de parca parerea noastra ar conta ,atunci cand vine vorba de interesele si razboaiele lor.

  3. #3
    De-al casei LOCOmotive's Avatar LOCOmotive este o comoara de om LOCOmotive este o comoara de om LOCOmotive este o comoara de om LOCOmotive este o comoara de om
    Data de inscriere
    29-01-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    267
    Mesaje bazar
    160
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    304
    Puncte CF
    41.0
    De fapt nu intreaba. Creeaza topicuri de-am*&lea, de dragul de-a da COPY/PASTE, fara sa mentioneze sursa.

  4. #4
    Newcomer FlorinC's Avatar FlorinC este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    12-12-2012
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    34
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    24
    Reputatie
    28
    Puncte CF
    0.0
    Pentru inceput, nu ma intereseaza razboiul lor, o intrebare mai simpla vine din partea mea, cum de Romtelecom sau UPC isi permit sa aiba in grila de programe canalele Discovery, iar cei de la RCS&RDS nu? Ei au mult mai putini clienti, si totusi pot sa plateasca, nu stiu cat costa un abonament la upc sau romtelecom, dar banuiesc ca nu mult. Consider ca cei de la RCS&RDS au urmarit asta, vor sa se extinda, niciodata programele de pe canalele lor nu pot concura cu cele de pe Discovery, sa nu uitam ca multi dintre noi in anii 2000 am trait cu programele lor, OCC, Mythbusters, Ultimate Survival, How its made, A car is born, Braniac, precum si multe altele pe care nu mi le amintesc acum, la fel pe Discovery Science si Animal Planet. In momentul in care vor scoate si canalele Eurosport din grila ma voi muta la alt operator. Chiar daca pare ca nu studiez problema in esenta, totusi, eu, ca si client, vad sau mai bine spus nu mai vad canalele Discovery in grila, pentru mine e simplu, nu platesc sa vad ce nu imi place. Acelasi lucru il spun majoritatea, dar din comoditate... pentru moment, raman la ei...

  5. #5
    De-al casei LOCOmotive's Avatar LOCOmotive este o comoara de om LOCOmotive este o comoara de om LOCOmotive este o comoara de om LOCOmotive este o comoara de om
    Data de inscriere
    29-01-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    267
    Mesaje bazar
    160
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    304
    Puncte CF
    41.0
    Si eu simt ca lipseste ceva cand pornesc televizorul. Cand vreau musai sa vad unul din canalele Discovery il vad pe net. Cred ca de fapt rcs a vrut sa transmita un semnal gen "Nu incercati sa ne luati o bucata mai mare din placinta. S-ar putea sa va lasam fara farfurie"

  6. #6
    Banned Elajah's Avatar Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om
    Data de inscriere
    09-12-2012
    Locaţie
    Cr@!ova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    71
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    391
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de bp443 Vezi mesajele
    Intrebi..de parca parerea noastra ar conta ,atunci cand vine vorba de interesele si razboaiele lor.
    conteaza doar ca lor nu prea le pasa de ea este ceea ce cred eu!

    ---------- Post added 29-01-2013 at 18:41 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de FlorinC Vezi mesajele
    Pentru inceput, nu ma intereseaza razboiul lor, o intrebare mai simpla vine din partea mea, cum de Romtelecom sau UPC isi permit sa aiba in grila de programe canalele Discovery, iar cei de la RCS&RDS nu? Ei au mult mai putini clienti, si totusi pot sa plateasca, nu stiu cat costa un abonament la upc sau romtelecom, dar banuiesc ca nu mult. Consider ca cei de la RCS&RDS au urmarit asta, vor sa se extinda, niciodata programele de pe canalele lor nu pot concura cu cele de pe Discovery, sa nu uitam ca multi dintre noi in anii 2000 am trait cu programele lor, OCC, Mythbusters, Ultimate Survival, How its made, A car is born, Braniac, precum si multe altele pe care nu mi le amintesc acum, la fel pe Discovery Science si Animal Planet. In momentul in care vor scoate si canalele Eurosport din grila ma voi muta la alt operator. Chiar daca pare ca nu studiez problema in esenta, totusi, eu, ca si client, vad sau mai bine spus nu mai vad canalele Discovery in grila, pentru mine e simplu, nu platesc sa vad ce nu imi place. Acelasi lucru il spun majoritatea, dar din comoditate... pentru moment, raman la ei...
    o observatie buna,asa cum spui si u nu multa lume isi spune parerea observ!

    ---------- Post added 29-01-2013 at 18:45 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de LOCOmotive Vezi mesajele
    Si eu simt ca lipseste ceva cand pornesc televizorul. Cand vreau musai sa vad unul din canalele Discovery il vad pe net. Cred ca de fapt rcs a vrut sa transmita un semnal gen "Nu incercati sa ne luati o bucata mai mare din placinta. S-ar putea sa va lasam fara farfurie"
    pai multa lume simte lipsa,pana la urma vor incepe sa dispara din abonati iar cei mai multi posibil sa redevina clienti romtelecom sau sa plece la alti operatori!

  7. #7
    Banned costinel_toma's Avatar costinel_toma are ceva special... costinel_toma are ceva special...
    Data de inscriere
    26-10-2006
    Locaţie
    Mofleni,Craiova,Dolj
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    355
    Mesaje bazar
    181
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    184
    Puncte CF
    34.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de FlorinC Vezi mesajele
    Pentru inceput, nu ma intereseaza razboiul lor, o intrebare mai simpla vine din partea mea, cum de Romtelecom sau UPC isi permit sa aiba in grila de programe canalele Discovery, iar cei de la RCS&RDS nu? Ei au mult mai putini clienti, si totusi pot sa plateasca, nu stiu cat costa un abonament la upc sau romtelecom, dar banuiesc ca nu mult. Consider ca cei de la RCS&RDS au urmarit asta, vor sa se extinda, niciodata programele de pe canalele lor nu pot concura cu cele de pe Discovery, sa nu uitam ca multi dintre noi in anii 2000 am trait cu programele lor, OCC, Mythbusters, Ultimate Survival, How its made, A car is born, Braniac, precum si multe altele pe care nu mi le amintesc acum, la fel pe Discovery Science si Animal Planet. In momentul in care vor scoate si canalele Eurosport din grila ma voi muta la alt operator. Chiar daca pare ca nu studiez problema in esenta, totusi, eu, ca si client, vad sau mai bine spus nu mai vad canalele Discovery in grila, pentru mine e simplu, nu platesc sa vad ce nu imi place. Acelasi lucru il spun majoritatea, dar din comoditate... pentru moment, raman la ei...
    E mai piperat pretul la Romtelecom,eu platesc 92 lei(tv,internet,telefon).Singura buba a lor e internetul, care nu e pe fibra peste tot.Uite aici daca vrei sa configurezi un pachet,sa vezi cat te costa https://www.romtelecom.ro/magazin-on...rtcsidebarmenu

  8. #8
    Banned Elajah's Avatar Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om
    Data de inscriere
    09-12-2012
    Locaţie
    Cr@!ova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    71
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    391
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de costinel_toma Vezi mesajele
    E mai piperat pretul la Romtelecom,eu platesc 92 lei(tv,internet,telefon).Singura buba a lor e internetul, care nu e pe fibra peste tot.Uite aici daca vrei sa configurezi un pachet,sa vezi cat te costa https://www.romtelecom.ro/magazin-on...rtcsidebarmenu
    da,pare ca merita!

  9. #9
    Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
    Data de inscriere
    25-03-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje
    2,440
    Mesaje bazar
    1484
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    32.5
    niste ..nemernici,nu-i intereseaza decat banii

  10. #10
    Banned Elajah's Avatar Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om
    Data de inscriere
    09-12-2012
    Locaţie
    Cr@!ova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    71
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    391
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Papa Dan Vezi mesajele
    niste ..nemernici,nu-i intereseaza decat banii
    foarte bine ai precizat,interesul banului este singurul lor gand!

  11. #11
    Member cristianlux va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    18-02-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    129
    Mesaje bazar
    12
    Putere Reputatie
    25
    Reputatie
    76
    Puncte CF
    0.0
    acum si RCS-RDS are 3 canale proprii din aceiasi categorie cu Discovery,pe care vrea sa si le promoveze.Eu inteleg aceasta miscare.E posibil ca pe viitor sa incerce sa intre si ei pe cablu in alte tari,exact cum face Discovery.Stie bozgorul ce face.

  12. #12
    De-al casei Ace's Avatar Ace are ceva special... Ace are ceva special...
    Data de inscriere
    26-05-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    296
    Mesaje bazar
    522
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    130
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    regret doar discovery science
    In caz ca nu raspund, dati mesaj. NU sunati cu numar ascuns !

    Daca postul e deschis inseamna ca e inca valabil !

  13. #13
    Member micutzu2514's Avatar micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om
    Data de inscriere
    06-07-2007
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    216
    Mesaje bazar
    161
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    472
    Puncte CF
    0.0
    La voi merge TV1000? Apare semnal demodulat

  14. #14
    Banned Elajah's Avatar Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om
    Data de inscriere
    09-12-2012
    Locaţie
    Cr@!ova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    71
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    391
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de cristianlux Vezi mesajele
    acum si RCS-RDS are 3 canale proprii din aceiasi categorie cu Discovery,pe care vrea sa si le promoveze.Eu inteleg aceasta miscare.E posibil ca pe viitor sa incerce sa intre si ei pe cablu in alte tari,exact cum face Discovery.Stie bozgorul ce face.
    ai dreptate,patronatul stie mai bn!

    ---------- Post added 12-04-2013 at 13:20 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de Ace Vezi mesajele
    regret doar discovery science
    toate erau bune si foarte cultivante,ajutau foarte mult!

    ---------- Post added 12-04-2013 at 13:22 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de micutzu2514 Vezi mesajele
    La voi merge TV1000? Apare semnal demodulat
    nu,pe plasma mai nou nu se mai vad iar cateva programe aparand exact cum zici u semnal demudolat,in schimb pe receiver apar,nu stim care este problema,sorry!

  15. #15
    Spammer chiciuc's Avatar chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    2,360
    Mesaje bazar
    105
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    3793
    Puncte CF
    31.0
    nu se mai dau decodoarele probabil
    Oameni putini. Restul populatie.

  16. #16
    De-al casei Ace's Avatar Ace are ceva special... Ace are ceva special...
    Data de inscriere
    26-05-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    296
    Mesaje bazar
    522
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    130
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Elajah Vezi mesajele
    toate erau bune si foarte cultivante,ajutau foarte mult!
    Nu a zis nimeni ca erau sau nu. Am zis doar ca regret science.
    In caz ca nu raspund, dati mesaj. NU sunati cu numar ascuns !

    Daca postul e deschis inseamna ca e inca valabil !

  17. #17
    Member micutzu2514's Avatar micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om
    Data de inscriere
    06-07-2007
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    216
    Mesaje bazar
    161
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    472
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Elajah Vezi mesajele
    nu,pe plasma mai nou nu se mai vad iar cateva programe aparand exact cum zici u semnal demudolat,in schimb pe receiver apar,nu stim care este problema,sorry!
    La mine mergea cu o zi inainte si pentru o problema tehnica dureaza cam mult. Cred ca au facut iar o schimbare in grila de programe fara sa anunte. Cei care aveti receiver/decodor puteti sa confirmati ca merge?

  18. #18
    Banned Elajah's Avatar Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om
    Data de inscriere
    09-12-2012
    Locaţie
    Cr@!ova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    71
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    391
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de chiciuc Vezi mesajele
    nu se mai dau decodoarele probabil
    nu stiu dar parerea mea este ca li sa cam urcat la cap probabil

    ---------- Post added 17-04-2013 at 17:09 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de micutzu2514 Vezi mesajele
    La mine mergea cu o zi inainte si pentru o problema tehnica dureaza cam mult. Cred ca au facut iar o schimbare in grila de programe fara sa anunte. Cei care aveti receiver/decodor puteti sa confirmati ca merge?
    nu fratioare,nu mai merg mai multe programe pe tv normal,dar am observat ca pe receiver sunt toate bune si se vad

    ---------- Post added 17-04-2013 at 17:10 ----------

    Citat Mesaj iniţiat de Ace Vezi mesajele
    Nu a zis nimeni ca erau sau nu. Am zis doar ca regret science.
    am observat dar am generalizat doar

  19. #19
    Member micutzu2514's Avatar micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om micutzu2514 este o comoara de om
    Data de inscriere
    06-07-2007
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    216
    Mesaje bazar
    161
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    472
    Puncte CF
    0.0
    Elajah ms pt raspuns. Deci nu s-au scos din grila si RDS le-a facut accesibile prin intermediul unui card activat. Sigur e o greseala si ar trebui sa-i sunam si sa le spunem de problema. Atata timp cat toti platim acelasi abonament nu vad de ce ar fi privilegiati doar cei care au in custodie un aparat de ala.

  20. #20
    Banned Elajah's Avatar Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om Elajah este o comoara de om
    Data de inscriere
    09-12-2012
    Locaţie
    Cr@!ova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    71
    Mesaje bazar
    217
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    391
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de micutzu2514 Vezi mesajele
    Elajah ms pt raspuns. Deci nu s-au scos din grila si RDS le-a facut accesibile prin intermediul unui card activat. Sigur e o greseala si ar trebui sa-i sunam si sa le spunem de problema. Atata timp cat toti platim acelasi abonament nu vad de ce ar fi privilegiati doar cei care au in custodie un aparat de ala.
    Cu siguranta ar trebui remediata problema,dar nu cred ca o putem rezolva noi doar sunand la operator,cred ca asta este si scopul lor,sa ne faca sa mai dam 8-9 lei in plus pe un receiver doar pt a vedea si noi programele pe un tv lcd.
    Culme este ca anumite programe pe tv normal cu tub se vad prin cablu iar pe tv lcd tot prin cablu nu se mai vad,deci concluzia vor o schimbare oameni probabil.

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: