Cum sa iti iei un laptop ieftin si performant.


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,776
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Cum sa iti iei un laptop ieftin si performant.

    In ultima vreme tehnologia IT a evoluat foarte mult si nu oricine are nevoie de ea isi permite sa arunce sume fabuloase pe produse IT. Pentru aceasta problema, Interlink iti ofera o solutie practica si ieftina, laptopuri second hand sau laptopuri Hp Renew.
    Anul acesta Interlink a devenit partener oficial al programului HP Renew si va pune la dispozitie o gama larga de laptopuri renew, mini laptop-uri, notebook-uri si workstations la preturi cu pana la 50% decat pe piata de produse noi.
    Programul HP Renew este un program prin care HP resigileaza produsele provenite din lichidari de stoc sau suprastocuri si le repune in vanzare la preturi mult mai mici. Toate aceste produse sunt noi si printre ele puteti gasi modele ce nu se gasesc pe piata de produse noi din tara din cauza preturilor ridicate (exemplu: modelele din gama Pavilion).

    Achizitionarea unui laptop renew aduce o mutitudine de beneficii cum ar fii:
    − Cumparati un produs nou dar reambalat la un pret cu pana la 50% mai mic decat pe piata de produse noi.
    − Beneficiati de garantie internationala HP de 12 luni.
    − Aveti garatia ca il puteti returna in termen de 15 zile de la data achizitionarii daca hotarati ca nu este dea mai buna alegere sau dezamageste asteptarile dumneavoastra.
    − Impreuna cu acesta puteti achizitiona licente windows refurbiser mult mai ieftine pentru sisteme de operare Windows XP si Windows 7

    Daca toate aceste aspecte nu v-au convins ca aceste laptopuri renew merita banii, va oferim o alternativa, laptopurile second hand. In permanenta gasiti in stocul nostru peste 500 de laptopuri ieftine sh din peste 80 de modele din care puteti alege, cu siguranta, cel putin o configuratie potrivita necesitatilor dumneavoastra.

    Diagonalele acestor laptopuri second hand variaza intre 10 si 17 inci, iar configuratiile variaza in functie de laptop si marca. Avem branduri ca: HP, Fujitsu Siemens, IBM, Lenovo, Sony, Tochiba, Compaq si alte branduri cunoscute.

    Achizitionand un laptop second hand beneficiati de transport gratuit oriunde in tara in maxim 48 ore de la comanda, o garantie Interlink de 12 luni si un service prompt si de calitate asigurat de catre noi. In plus va oferim o Extra Garantie de Retur de 15 zile, termen in care puteti returna produsul si noi va restituim banii fara nici o problema.

    Preturile acestor laptopuri second hand incep cu 499 ron si impreuna cu acestea puteti achizitiona o licenta refurbisher Microsoft Windows XP, Windows 7 si/sau Microsoft Office Basic.

    Aceste variante de laptop second hand sau laptop renew sunt doar doua dintre solutiile ieftine pentru care puteti opta, insa avem solutii calitative si ieftine si pentru Calculatoare, Imprimante, Servere, Retelistica, Monitoare, Echipamente POS si alte produse IT.

    Promovand calitatea aveti sansa de a duce piata de produse IT second hand la un alt nivel si de a ridica standardele serviciilor oferite in favoarea dumneavoastra.

  2. #2
    De-al casei FRK's Avatar FRK reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    493
    Mesaje bazar
    1191
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    17
    Puncte CF
    24.5
    Usergroups:
    Eu unul nu as recomanda firma Interlink ...
    Am comandat de la ei o imprimanta HP4100 Second Hand, si a venit cu probleme, in sensul ca nu recunostea marimea si tipul hartiei + ca un capac era crapat.
    I-am sunat.. le-am adus la cunostinta problema si mi-au zis ca se poate face sa printeze numai pe A4.
    Le-am spus ca asta nu e o solutie pentru mine, dupa care am stabilit de comun acord s-o trimit la bucuresti ca o sa-mi trimita alta fara probleme.
    Surpriza a fost cand mi-a ajuns imprimanta 'schimbata': era fix aceiasi doar ca o facusera sa functioneze doar pe A4. (in conditiile in care le-am zis.. ca decat sa o faca asa.. mai bine nu o mai trimit, pentru ca aveam nevoie urgenta de imprimanta).
    Una peste alta.. m-am mai si rugat de ei sa-mi trimita factura.. pentru ca initial 'au uitat'.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: