DEZVALUIRI SF !!!!! NU SUNTEM SINGURI !


  1. #1
    Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje
    4,693
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0

    DEZVALUIRI SF !!!!! NU SUNTEM SINGURI !

    Daca pana acum ne intrebam daca mai sunt alte entitati in spatiu iata ca SUNT CU NOI PE /IN PAMANT .
    Oare hibrizi or fi rezultat din coabitarea asta ?

    Cititi aici : http://www.yoda.ro/stiinta/ce-ascund...d-snowden.html

    Aici : cine este Edward Snowden https://ro.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden

  2. #2
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    Foarte interesant,am citit si eu asta si sincer sunt putin uimit,oare cat adevar o fi,stii cum e,nu crezi pana nu vezi,multam de stire .








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Plauzibil..

  4. #4
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    hm,se poate?

  5. #5
    Senior Member mananu's Avatar mananu este o comoara de om mananu este o comoara de om mananu este o comoara de om mananu este o comoara de om mananu este o comoara de om
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    505
    Mesaje bazar
    293
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    425
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:
    Vorba lui Cosmin... nu crezi pana nu vezi tu cu ochii tai...
    "Omul nu este nimic altceva decât însiruirea faptelor sale" Hegel
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: