eMAG primeste inapoi si dupa 30 de zile produsele cumparate


  1. #1
    Member UCPM's Avatar UCPM reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2009
    Locaţie
    Craiova City
    Sex
    M
    Mesaje
    213
    Mesaje bazar
    137
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Thumbs up eMAG primeste inapoi si dupa 30 de zile produsele cumparate

    eMAG, cel mai mare retailer IT&C din Romania, le va permite clientilor sa returneze orice produs in termen de 30 de zile de la data achizitiei, cu 20 de zile mai mult decat termenul minim impus de legislatie - actiune prin care retailerul vrea sa atraga mai multi clienti si sa creasca increderea in companie.

    In prima faza, returnarea fara costuri in interiorul termenului de 30 de zile este valabila doar pentru achizitiile realizate in perioada 8 februarie - 30 aprilie 2010. Serviciul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.
    Orice client eMAG care nu este multumit de alegerea facuta poate returna produsul prin curier sau direct la showroom. Singura conditie care trebuie respectata la re tur nare este ca produsul sa fie adus im*preuna cu toate accesoriile livrate, fara urme de uzura sau deteriorari, in ambalajele originale, potrivit companiei.

    In functie de optiuni, produsul returnat poate fi inlocuit cu unul mai potrivit nevoilor proprii sau clientului ii poate fi restituita integral valoarea platita. "Prin serviciul lansat, oferim o garantie suplimentara de 30 de zile in care clientul poate folosi efectiv produsul ales, iar daca asteptarile sunt diferite, poate fi consiliat pentru o alegere mai buna", a declarat Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

  2. #2
    Oldtimer bulishor's Avatar bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    03-08-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    1,471
    Mesaje bazar
    986
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2108
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    interesanta initiativa. poate isi castiga mai multi clienti.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: