Liber La Exproprieri


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    Liber La Exproprieri

    Incepand de la 1 octombrie 2008 pentru constructia autostrazilor din Romania se fac exproprieri fara sa se mai opreasca lucrarile pentru judecarea fiecarui caz, drept urmare speram ca in urmatorii 10 ani o sa avem si noi parte de cateva autostrazi

    din pacate la ora actuala avem 263 km de autostrazi

  2. #2
    VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    4,732
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Good. Românu' oricum merge pe ideea "e pământul meu, îl dau cu cât vreau, când vreau, dacă vreau. N-au ce să-mi facă". Motiv pentru care decizia va da roade, probabil. Mai ales că PSD spune că ar putea construi 1000 km de autostrăzi/an. =)
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: