Pastila de ras-05/10/2010


  1. #1
    Banned mossano's Avatar mossano este cel mai nesuferit user de pe acest forum mossano este cel mai nesuferit user de pe acest forum mossano este cel mai nesuferit user de pe acest forum
    Data de inscriere
    06-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    229
    Mesaje bazar
    1271
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Pastila de ras-05/10/2010

    Asadar, CUM AR FI ARATAT ISTORIA DACA AM FI AVUT FACEBOOK DE-ACUM SUTE DE ANI?

    1) Creanga nu mai scria “Caprele Irinucai” sau “La cirese”. Pataniile astea din copilaria lui nu ar mai fi avut loc pentru ca ar fi cules cirese si ar fi “manevrat”capre in Farmville…

    2) Viata lui Eminescu ar fi fost cu totul alta pentru ca nu ar mai fi avut nici o legatura cu Veronica Micle. Ar fi vazut pe profilul ei de Facebook ca e “in a relationship” si nu s-ar mai fi combinat cu ea. Maxim i-ar fi dat like la vreo 2 poze.

    3) Al Capone ar fi fost un ilustru necunoscut pentru ca nu ar mai fi existat razboaie intre clanuri mafiote,totul s-ar fi decis in “Mafia Wars”.

    4) Hitler, in goana sa pentru exterminarea evreilor, a omorat si foarte multi oameni nevinovati.Daca ar fi existat Facebook-ul nu ar mai fi dat gres pentru ca ii selecta doar pe cei care aveau “evreu”la “religious views”.

    5) “Scrisoarea a III-a” nu ar mai fi inceput cu “-Iata vine-un sol de pace..” . Daca ar fi existat Facebook , Mircea ii dadea lui Baiazid un mesaj, nu ar mai fi trimis soli.

    6) Decebal ar fi murit mai repede pentru ca nu ar mai fi reusit sa stea atat de mult asuns in munti. Traian l-ar fi gasit cu usurinta uitandu-se la status-ul lui de pe Facebook…gen :”vanatoare cu arcul @ Retezat”

    7) “Miorita” nu ar mai fi existat pentru ca baciul moldovean ar fi intrat la banuieli cand vedea ca “baciul ungurean and baciul vrancean are now friends”.Si mai mult ar fi sesizat complotul vazand ca acestia doi ar fi dat like , plini de invidie la numarul de oi pe care el le avea in Farmville.

    8) Cezar ar mai fi avut o sansa daca medita putin la faptul ca Brutus i-ar fi dat “unlike”.

    9) Chiar daca turcii erau “cata frunza , cata iarba”, Oamenii lui Mihai Viteazu ar fi fost mai multi.Ostenii nu ar mai fi fost chemati cu buciumul la lupta ci ar fi primit absolut toti, in timp util, urmatorul mesaj :”Mihai Viteazul invited you to join Calugareni fight”

    10) “Tripla Alianta” s-ar fi format mult mai simpu..prin “send friend request”


    sursa: mihaibendeac.ro

  2. #2
    Maniac JaMb0's Avatar JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare JaMb0 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    10-01-2010
    Locaţie
    Craiova / Bologna
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    4,422
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    16218
    Puncte CF
    17.0
    Foarte tare
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    nu e cine stie ce

  4. #4
    Banned ana lesko's Avatar ana lesko va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    16-09-2010
    Sex
    F
    Mesaje
    28
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    56
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de b3bytzu Vezi mesajele
    nu e cine stie ce
    n-am schitat niciun zambet macar !

  5. #5
    Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    4,639
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Nu stiu eu termeni din astia de pe feisbuc...

  6. #6
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Comic, dar istoria cui i-o datoram?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: