Poluarea cu Unde Electromagnetice (antene GSM/DCS/3G etc)


  1. #1
    Newcomer danyghi's Avatar danyghi este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    18-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    21
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    24
    Puncte CF
    20.0

    Poluarea cu Unde Electromagnetice (antene GSM/DCS/3G etc)

    Desi se pare ca toata lumea a uitat sa abordeze in continuare acest subiect cred personal ca este de maxima insemnatate.
    Sudii ale cercetatorilor arata ca acest tip de poluare este extrem de nociv pentu organisme in general dar i special in ceea ce ne intereseaza pentru noi oamenii pe termen lung producand cresterea temperaturii intracraniene si multe tipuri de cancer dar si somnolenta, oboseala dureri de cap nervozitate stres.
    Pe cealalta parte multi oameni se plang ca la nivelele superiaoare ale blocurilor turn nu pot asculta nici posturile de radio in AM datorita armonicilor antenelor de emisie GSM si tot mai multi dintre ei se imbolnavesc din senin inexplicabil si chiar unii dintre ei patesc mai grav.

    Extras din cercetarile specialistilor din strainatate:
    "What are the Symptoms of Radio Wave Sickness?
    · Neurological: headaches, dizziness, nausea, difficulty concentrating, memory loss, irritability, depression, anxiety, insomnia, fatigue, weakness, tremors, muscle spasms, numbness, tingling, altered reflexes, muscle and joint paint, leg/foot pain, ‘Flu-like’ symptoms, fever. More severe reactions can include seizures, paralysis, psychosis and stroke.
    · Cardiac: palpitations, arrhythmias, pain or pressure in the chest, low or high blood pressure, slow or fast heart rate, shortness of breath.
    · Respiratory: sinusitis, bronchitis, pneumonia, asthma.
    · Dermatological: skin rash, itching, burning, facial flushing.
    · Ophthalmologic: pain or burning in the eyes, pressure in/behind the eyes, deteriorating vision, floaters, cataracts.
    · Others: digestive problems; abdominal pain; enlarged thyroid, testicular/ovarian pain; dryness of lips, tongue, mouth, eyes; great thirst; dehydration; nosebleeds; internal bleeding; altered sugar metabolism; immune abnormalities; redistribution of metals within the body; hair loss; pain in the teeth; deteriorating fillings; impaired sense of smell; ringing in the ears.
    Exposure to high frequencies seems to be linked to a myriad of other health problems including depression, attention deficit disorder (ADD), cancer, infertility, miscarriages, birth defects, allergies, Alzheimer's disease, Parkinson's disease and Lou Gehrig's disease. "

    dupa cum se remarca specialistii pun in evidenta foarte multe afectiuni grave neurologice, cardiace respiratorii, oftalmologice etc foarte grave, in timp ce asociatiile de locatari tind sa linisteasca lumea datorita faptului ca aceste companii de telefonie platesc niste taxe pentru antenele respective mari acestora dar oare se poate platii sanatatea sau chiar viata noastra????
    Am tras un semnal de alarma si astept paresi si eventual critici daca exista si nu ezitati sa scrieti daca ati avut de suferit de pe urma acestui tip de radiatii sau daca ati obdervat manifestari neobisnuite ale aparaturi exectrocasnice si radio pe care le detineti datorata antenelor.
    Poluarea cu Unde Electromagnetice (antene GSM/DCS/3G etc) Fisiere atasate Antena_GSM_2.jpg  
    DANYGHI

  2. #2
    0-day Member sevenx reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-09-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Cu siguranta dauneaza. Un compediu de studii care prezinta efectele mentionate mai sus este disponibil pe www.bioinitiative.org....sunt cateva mii de pagini cu studii
    In Romania exista o frima care import produse (perdele si vopsele) de protectie fata de campurile electromagnetice. (www.safesolution.ro)
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Personal am testat pe propria piele efecte radiatilor electromagnetice emise de celulele gsm. Cel mai mult s-a manifestat durerea de cap... dar era o durere specifica.. de o anumita intensitate si frecventa si stiam sigur ca de la poluarea releului gsm este. . Acum nu mai am niciun releu in raza de 1km... dar vai de astia care stau cu ele pe bloc sau in apropiere..

  4. #4
    Senior Member obi33335's Avatar obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta obi33335 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    843
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1793
    Puncte CF
    40.0
    Citat Mesaj iniţiat de danyghi Vezi mesajele
    ........in timp ce asociatiile de locatari tind sa linisteasca lumea datorita faptului ca aceste companii de telefonie platesc niste taxe pentru antenele respective mari acestora dar oare se poate platii sanatatea sau chiar viata noastra????............

    Presedinti asociatilor de proprietari vor "dona si sange" daca este necesar, pt. cei care vor suferi din cauza antenelor, pentru ca ei sunt aidracu de motivati !
    Padurea creste in 1000 de ani,iar focul o arde intr-o noapte!

    Ce facem pentru noi moare cu noi, ceea ce facem pentru altii, pentru lume, ramane nemuritor!

  5. #5
    De-al casei LOCOmotive's Avatar LOCOmotive este o comoara de om LOCOmotive este o comoara de om LOCOmotive este o comoara de om LOCOmotive este o comoara de om
    Data de inscriere
    29-01-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    267
    Mesaje bazar
    160
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    304
    Puncte CF
    41.0
    Citat Mesaj iniţiat de sevenx Vezi mesajele
    Cu siguranta dauneaza. Un compediu de studii care prezinta efectele mentionate mai sus este disponibil pe http://www.craiovaforum.ro/cafenea/w...ve.org....sunt cateva mii de pagini cu studii
    In Romania exista o frima care import produse (perdele si vopsele) de protectie fata de campurile electromagnetice. (www.safesolution.ro)
    Si asa de multumit ai fost de firma respectiva, incat te-ai hotarat sa-ti faci cont pe Cf., sa aflam si noi prostii cum sa dam de ea. Si ca sa fii sigur ca reusim si fara google ai pus link in text. Si marmota invelea ciocolata-n staniol...

  6. #6
    Banned NSA's Avatar NSA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-06-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    34
    Mesaje bazar
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    16
    Puncte CF
    0.0
    Faptul ca incearca sa faca reclama la un produs nu inseamna ca radiatiile electromagnetice nu dauneaza. Si nici ca produsul ala te "apara" de efectul daunator. Informatia pe care a prezentat-o e corecta. Si nu prea ai unde sa te ascunzi, s-a facut de curand un experiment cu un router wireless de catre niste elevi din Danemarca parca, semintele care au fost puse la germinat langa un router wireless s-au dezvoltat foarte prost fata de alea "normale". Deci, e clar ca efectele daunatoare sunt semnificative, dar nu s-au facut studii cum trebuie asupra oamenilor pentru ca interesele corporatiilor care furnizeaza GSM/etc si au antene, sa nu mai zic de companiile de electricitate (orice fir prin care trece curent electric emana radiatie, se numeste electromagnetica) sunt imense si guvernele sunt sclavii alora care le dau bani in campania electorala.

    http://www.mnn.com/health/healthy-sp...r-wi-fi-router <---aici este descris experimentul cu routerul.

  7. #7
    Banned NSA's Avatar NSA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-06-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    34
    Mesaje bazar
    3
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    16
    Puncte CF
    0.0
    Intamplator, tocmai s-a facut public inca un studiu, despre celulele GSM si cancer, rezultatul este ca da lol :


    Could exposure to radiation from cell phone towers really responsible for over 7,000 cancer deaths? According to research findings from Brazil, the facts speak for themselves. The study established a direct link between cancer deaths in Belo Horizonte, Brazil's third largest city, with the cell phone network.

    What does this direct link stem from?
    Over 80 percent of those who succumbed to certain types of cancer resided approximately a third of a mile away from one of the hundreds of cell phone antennae that populate the city.

    These cancers, primarily found in the prostate, breasts, lungs, kidneys, liver, are the ones associated with exposure to electromagnetic fields (EMFs).

    This is a real concern for cell phone users and even non- cell phone users. Those who shun mobile phone technology still suffer the consequences of cell phone tower radiation.

    Is the Brazilian study an isolated study?
    Cell phone tower studies which examined the relationship between radiation exposure and cancer rates were conducted in the city of San Francisco in addition to cities in Austria, Germany, and Israel, dating as far back as the 1970s. All the studies shared similar findings: living within a certain proximity to a cell phone tower increased the risk of cancer anywhere from two to 121 times depending on what type of cancer was detected.

    Adilza Condessa Dode, PhD, one of the engineering researchers as well as the coordinator of the Brazilian study, addresses those who are concerned about cell phone tower radiation and explains the Brazil study does not stand alone. Dode elaborates, "these levels (EMFs), are already high and dangerous to human health. The closer you live to an antenna, the greater the contact with the electromagnetic field."

    The Brazilian study covers just one city in Brazil. Residents of the United States are vulnerable too as America is home to hundreds of thousands of these radiation emitting towers. In the U.S., with the proliferation of cell phones and the growing needs of cell phone users in recent years, there has been an explosion in cell towers.

    Overwhelming evidence
    A growing number of organizations and many more studies support the conclusions of the Brazilian study. The International Association for Research on Cancer (IARC), based upon findings from research conducted by an international think tank, came to the conclusion that radio frequency radiation, including the radiation spewing from cell towers, is a possible carcinogen.

    The BioInitiative 2012 Report written by a group of leading independent international scientists has put out an unequivocal health warning against exposure to EMFs. This includes exposures from cell phone towers.

    Why are cell phone towers particularly dangerous?
    The threat comes from the constant nature of the activity of the towers; they emit pulsed radio frequency radiation. This radiation has been shown in thousands of studies to cause biological damage to the body and to be a precursor to disease.

    What are some of the dangers (besides cancer), which result from this damage and are associated with EMFs and cell phone antennae?

    • Genetic mutations
    • Memory disruptions
    • Hindered learning
    • ADD
    • Insomnia
    • Brain disorders
    • Hormonal imbalances
    • Infertility
    • Dementia
    • Heart complications

    These dangers clearly make it imperative to take action.

    Cell towers are here to stay but their implantation needs effective regulation in terms of location and radiation levels. The 1996 Telecommunications Act (TCA), does not qualify the public's right to protest cell tower locations based on health hazards. Cell towers should be located away from residential areas and far away from schools and day care centers.

  8. #8
    Banned A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    1,635
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1498
    Puncte CF
    6.0
    Ce conteaza? Durata de viata a crescut si va mai creste. Pensii de unde?
    Nu undele electromagnetice sunt marea problema a omenirii/Romaniei, ci faptul ca va trebui sa ne reorientam, sa ne schimbam mentalitatea si sa muncim ca bunicii nostri, pana la adanci batraneti. Asta va fi benefic, de fapt, pentru finantele noastre, pentru sanatatea noastra, pentru viitorul nostru.

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Speran%...ia%C8%9B%C4%83

    Iata niste date si cred ca situatia este chiar mai buna pentru romani decat in statisticile de mai sus, deoarece statisticile despre Romania sunt adesea false/inexacte/aiureli. Romanilor le face rau statistica .

  9. #9
    Banned bp443's Avatar bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor bp443 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    23-05-2012
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    447
    Mesaje bazar
    153
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    529
    Puncte CF
    2.0
    o prostie. dar cand bei ca porcul, fumezi etnobotanice, sau alte cascadorii din astea adolescentine nu te imbolnavesti ? te imbolnavesti de la antene

  10. #10
    Banned A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    1,635
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1498
    Puncte CF
    6.0
    Citat Mesaj iniţiat de bp443 Vezi mesajele
    o prostie. dar cand bei ca porcul, fumezi etnobotanice, sau alte cascadorii din astea adolescentine nu te imbolnavesti ? te imbolnavesti de la antene
    Asta e ca intamplarea aia, cand nevasta il intreaba pe doctor daca poate sa-i dea lui barbatu-su oua fierte (alcoolic si bolnav de cancer), iar doctorul zice, pai, ce crezi, îi face rau un ou fiert dupa cisternele de alcool pe care le-a bagat in el??
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: