povestiri amuzante!!!


  1. #1
    Newcomer tudor21 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    16
    Mesaje bazar
    17
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    povestiri amuzante!!!

    Salut all si incep prin a-mi cere scuze pentru limbajul pe care o sa-l folosesc in acest post dar apartine in totalitate personajelor reale.
    pornind de la urmatorul post al lui 'cold_sun79' : ultimul loc de munca a fost la un distribuitor de feronerie din Craiova. Intro zi, ma trimite seful pe mine si un coleg la bricostore pantelimon sa montez manere pe raft (mostre). Intrucat pt o buna desfasurare a lucrarilor trebuia inchisa portiunea respectiva de culoar la raft, cei interesati de manere ne cereau detalii despre produse crezand ca suntem angajati ai bricostore. STAND DE VORBA CU UN DOMN DESPRE UN PRODUS (CA DE ASA E FRUMOS SA AJUTI OMUL CAND ARE NEVOIE), VIN 2 ADOLESCENTE SI MA INTRERUP! :
    -BUNA ZIUA! AM FI SI NOI INTERESATE DE NISTE CLENTE
    -IMEDIAT! SA TERMIN CU DANSUL

    mi-am adus aminte si eu de cateva posturi la fel de amuzante intamplate chiar ff recent, prima de care am aflat acum 2 zile de la un verisor care locuieste undeva pe langa craiova la tara, s-a dus la dispernsar sa ceara o trimitere.... asteptand mai multi la coada vine doctorul si ii intreaba pe toti ce ii doare ca sa scrie asistenta care cine/ce sa faca trimiterea ... un mos vrea la gastro-intestinale .. il durea stomacul .. unul ... in fine ajunge la tipa de langa verisorul meu care la intrebarea doctorului ce o doare tanara raspune asa: PE MINE MA DOARE IN ***** DOMNUL DOCTOR)

    alta auzita de mine in tramvai o femeie in varsta se simtea datoare sa mustreze o tanara pt ca vorbea urat si baba ii zice cam asa: fetit-o o sa-ti dea Dumnezeu tie minti cand o face ***** dintii

    urmatoarea e un pic mai veche: La scoala profesorul intreaba un elev: luta zi-mi o propozitie cu subiect si predicat; la care luta raspunde: Iepurele zbiara.. )

    Sper ca v-am amuzat ... si sper sa nu deranjez oameni cu un iq ff ridicat ... toate cele bune
    Last edited by tudor21; 07-02-2011 at 14:57.

  2. #2
    VIP User cata TCL's Avatar cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    6,239
    Mesaje bazar
    748
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    17134
    Puncte CF
    6.0
    Usergroups:
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned crazy.man's Avatar crazy.man are ceva special... crazy.man are ceva special...
    Data de inscriere
    07-02-2011
    Varsta
    95
    Sex
    M
    Mesaje
    61
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    107
    Puncte CF
    0.0

  4. #4
    Racer smuggler's Avatar smuggler este placut de toti smuggler este placut de toti smuggler este placut de toti
    Data de inscriere
    20-12-2010
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    142
    Mesaje bazar
    13
    Putere Reputatie
    28
    Reputatie
    200
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    trust me, mother f... !



  5. #5
    Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    4,639
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    M-am storpit pe mine de ras.
    Mai ai altele ?

  6. #6
    Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    06-02-2009
    Locaţie
    Unde nu te astepti!
    Sex
    M
    Mesaje
    6,035
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4415
    Puncte CF
    51.0
    Usergroups:
    Tare
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: