Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Proiecte pentru Craiova


  1. #1
    0-day Member ungureanub's Avatar ungureanub reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Regensburg
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Mesaje bazar
    22
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Proiecte pentru Craiova

    Salut,

    Nu am mai postat demul tpe aici, dar tot caut si nu gasesc niciunde... stie cineva ce proiecte sunt in desfasurare pentru Craiova? De exemplu: metrou? Glumesc... Ideea e ca nu prea stiu nimic despre ce se face sau se va face in Craiova.....

    Daca aveti informatii, nu zvonuri, spuneti-mi-le si mie.

    Va multumesc!

  2. #2
    De-al casei pompy's Avatar pompy este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    26-09-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    403
    Mesaje bazar
    19
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    38
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Dupa cum am auzit cik ar vrea sa construiasca un mall ...dar nu se stie cand
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Newcomer nikey's Avatar nikey reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-01-2008
    Locaţie
    elitefM
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    37
    Mesaje bazar
    3
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    se va construi nici eu nu stiu cand da se va face sigur

  4. #4
    glam_addicted
    Guest
    mall
    pe Caracal
    vis-a-vis de Restaurantul Dacia, cam pe acolo

    se va termina in 2009

    altceva nu mai stiu

  5. #5
    el_tard el_max's Avatar el_max are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    22-02-2006
    Locaţie
    inner self...
    Sex
    M
    Mesaje
    2,006
    Mesaje bazar
    115
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de glam_addicted Vezi mesajele
    mall
    pe Caracal
    vis-a-vis de Restaurantul Dacia, cam pe acolo

    se va termina in 2009

    altceva nu mai stiu
    mall?? aka kaufland.......cine sta prin zona si poate sa confirme....mie mi-a zis cineva ca asta scrie pe placuta aia

    nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
    I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
    nobody moves...nobody gets hurt...
    While You Sleep I'll Destroy Your World


  6. #6
    Addicted! alyn08's Avatar alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor alyn08 este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    17-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    1,859
    Mesaje bazar
    56
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    661
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    se va construi un mall,si parca era vorba sa introduca si un troilebuz pe ruta gara-romanesti:http://www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&idstire=54765
    http://www.gds.ro/Politica%20si%20co...rea+troleibuze
    A 11-a porunca : SA NU FURI ! Guvernul Romaniei nu accepta concurenta !

  7. #7
    Senior Member gigi's Avatar gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om
    Data de inscriere
    23-12-2005
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    835
    Mesaje bazar
    92
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    323
    Puncte CF
    40.0
    craiova de ce nu poate asa ceva?? pt ca sunt putini care controleaza craiova dupa bunul plac si pt a face bani decat ei, clujul atrage investitorii straini prin facilitati de genu neplatirea taxelor pe cladiri si terenuri pe 30 ani cu conditia sa ramana atat acolo cei care investesc, bravo clujului, sa vedeti ce se va dezvolta d-acum incolo.

    Pai ce sa vorbesc eu despre proiecte in craiova?

    Miracolul de la Jucu
    de Ovidiu Marincea, Alice Baciu (4736 afisari, 2008-02-01)

    După Nokia, Porsche şi General Motors şi-au anunţat intenţia de a investi în zonă

    100 de terenuri de fotbal puse cap la cap. Atât măsoară Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu. La această suprafaţă mai adăugaţi alte sute de terenuri de fotbal aflate în proprietatea localnicilor.

    În acest moment se desfăşoară aici "cupa mondială de investiţii", poate cea mai spectaculoasă din istoria modernă. Echipele sunt giganţii Nokia, Daimler, Porsche, General Motors şi cei mai renumiţi dezvoltatori imobiliari din Europa. Miza se ridică la o valoare de peste 2 miliarde de euro. Jucanii, clujenii, românii într-un final, vor avea de câştigat din această competiţie.

    Cei mai mari giganţi auto din lume joacă în preliminarii pentru a mai prinde o bucată de teren în comuna Jucu pentru a construi fabrici. Charles, un britanic care, de câţiva ani, aduce, prin firma sa de lobby, cei mai mulţi investitori străini din Cluj, ne confirmă - aici va veni Mercedes, caută teren Porsche şi studiază oportunitatea General Motors.

    Ar mai fi în cărţi şi un alt producător de piese auto, care până la această oră a rămas anonim. Dezvoltatori imobiliari din Malta, Marea Britanie sau Olanda aruncă cu sutele de milioane de euro şi cumpără tot ce e de vânzare în comună. Şi nebunia e doar la început...

    Prima companie care s-a arătat interesată de Cluj a fost General Motors. A venit, a tatonat terenul, mai apoi s-a dus în Rusia să cerceteze şi oportunităţile investiţionale de acolo. Nu s-a hotărât încă unde îşi va arunca producătorul american de automobile ancora. Vizita lor la Jucu s-a lăsat însă cu mişcări de trupe pe piaţa imobiliară. Cei care au auzit de intenţia General Motors au demarat deja tranzacţii în comuna clujeană, fapt care a aruncat în aer preţurile la terenuri.

    Mai apoi au venit cei de la Daimler în recunoaştere, căutând pământ pentru construcţia unei fabrici de asamblări autoturisme Mercedes. "Terenul a fost deja cumpărat, iar acum negocierile reprezentanţilor Mercedes se poartă la cel mai înalt nivel, cu premierul Tăriceanu", ne spune reprezentantul investitorilor britanici. Alte surse, apropiate preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Marius Nicoară, au declarat pentru "Adevărul" că Mercedes va alege România în defavoarea Poloniei, cea de-a doua variantă, pe care oficialii Daimler o luaseră în calcul.

    "Nicoară ne-a spus tuturor şi fiecăruia în parte că s-a bătut palma, dar că nu e corect să divulgăm informaţia", au declarat sursele citate. În sfârşit, unii reprezentanţi ai Agenţiei Române pentru Investiţii Străine au recunoscut faptul că Mercedes înclină spre varianta Jucu, însă ne-au sfătuit să fim precauţi. "Speculaţiile care au apărut în presă nu ne fac decât rău. Mercedesul se poate răzgândi, dacă descoperă că a fost încălcată clauza de confidenţialitate care se semnează în astfel de cazuri", au declarat aceştia.

    «No’, Nokia ne-o fericit pă toţi!"


    Jucu e o comună care arată dezolant. Case din paiantă, piatră şi cărămidă. Nu mari, nu arătoase. Dimpotrivă, sărăcăcioase, prăfuite, gri. Vasile Oprea, Bazil, cum îl ştie tot satul, este un tractorist căruia venirea Nokia la Cluj i-a schimbat viaţa.

    Are peste 70 de ani şi toată vieţişoara lui a mânuit tractorul. Nici nu-i greu, că e la fel ca şi cum ai mâna boii la plug pă arătură", ne convinge de modestia lui nokiarul. Nu-i spun jucan, deşi e născut, crescut aici. Dar mi-am adus aminte de plăcuţele microbuzelor maxi-taxi pe care le-am văzut în Jucu, pe care scria negru pe galben "Cluj-Nokia". Oare în viitor comuna Jucu se va numi Nokia? "Eu sunt de-aici, jucan, nevasta e vinitură, că e din Jucul de Mijloc", se amuză pe seama nevestii fostul tractorist. A avut un hectar jumate de teren pe care l-a vândut ieftin de tot.

    Cu numai 8 euro pe metrul pătrat. Abia se zvonea că va veni Nokia în zonă şi de la 2 dolari cât era preţul atunci, l-a vândut unui neamţ cu 8 euro. "Eu zic că am făcut o afacere deosebită", zice Bazil, care cu banii de pe teren îi înalţă singurului fecior pe care îl are o mândreţe de vilă. Eu nu ştiu exact, exact care-i treaba cu Nokia, dar ne-o fericit pă toţi", se bucură Bazil. Deşi, el tot cu 600 de lei pensie va rămâne şi tot în căsuţa lui veche va dormi.

    Cel puţin până la finalizarea celei mari. Se bucură însă că se întorc tinerii din străinătate ca să muncească în sat, că acum sunt în sfârşit locuri de muncă. Se bucură din inimă şi râde.

    Finlandezi pentru 30 de ani

    Toată Europa a aflat de localitatea Jucu, pentru că aici urmează să se mute unitatea Nokia din Bochum, Germania. Pentru nemţi, Jucu a devenit deja sinonim cu ravagiile globalizării. Deocamdată însă, pentru români, Jucu este sinonim cu binefacerile globalizării. Deocamdată, adică vreo cel puţin 30 de ani, cât speră autorităţile locale.

    Compania finlandeză Nokia va beneficia pentru fabrica din comuna Jucu, judeţul Cluj, de scutire de la plata taxelor şi impozitelor locale pe teren şi clădiri pentru o perioadă de 30 de ani, a declarat, citat de Mediafax, directorul Parcului Industrial Tetarom, Viorel Găvrea.

    Potrivit acestuia, reprezentanţii Nokia ar fi obligaţi să stea la Jucu în toată această perioadă, în caz contrar urmând să achite, retroactiv, toate taxele şi impozitele locale datorate. «Termenul de 30 de ani este stabilit prin lege şi reprezintă întreaga durată a existenţei parcului industrial", a spus Găvrea.
    El a adăugat că toţi ceilalţi investitori din Tetarom III vor beneficia de aceleaşi facilităţi.

    Latifundiarul din comună


    Radu Andreşan poate fi considerat un Becali de la Jucu. Diferenţa dintre cei doi este însă că Radu Andreşan chiar a făcut investiţii, a construit, a vândut şi abia apoi s-a bucurat de profit. Asemănarea este însă la fel de mare.

    Majoritatea, dacă nu chiar toate tranzacţiile imobiliare care s-au făcut în ultimii doi ani la Jucu au trecut pe la Andreşan, la fel cum orice tranzacţie din Pipera/Băneasa trece pe la Becali şi interpuşii săi. Imaginaţi-vă că acum doi ani metrul pătrat de teren din Jucu se vindea cu doar 2 dolari. Astăzi acelaşi metru pătrat ajunge şi la 120 de euro.

    Andreşan este un tânăr care, în anul de graţie 2008, demarează afaceri de 70 milioane de euro. A intrat în acest business în 2002 cu o investiţie iniţială de 55.000 de euro, o parte din bani împrumutaţi de la prieteni şi cunoştinţe, iar altă parte din ce agonisise cât a muncit în Irlanda.

    Un hectar se vinde astăzi cu un milion de euro

    "Am început uşor, construind case. La Jucu cumpărai cu 1-2 milioane de lei vechi hectarul. Astăzi, acelaşi hectar îl vinzi cu un milion de euro. Nu ştiam absolut nimic de venirea Nokia când am hotărât să construiesc blocuri la Jucu, ca o alternativă pentru clujeni.

    Norocul meu a fost că, după ce am cumpărat terenul şi m-am apucat de ridicat blocurile, a venit Nokia şi preţurile au sărit în aer. Astăzi am în lucru peste 8.000 de spaţii locative şi sunt de abia la început", povesteşte afaceristul.

    Cel mai amplu proiect la care lucrează Andreşan este un complex de locuinţe de tipul P+20. "Da, vom avea şi un fel de zgârie-nori în Jucu. Gândiţi-vă la 40.000 de oameni care vor munci pe platforma industrială de aici. Este imposibil ca aceştia să facă naveta de la Cluj sau de altundeva. Ei vor locui în Jucu", spune Andreşan.

    Acesta a dezvăluit faptul ca un grup de oameni de afaceri din Malta vor să investească în domeniul imobiliar din localitatea clujeană peste 250 milioane de euro. "M-au contactat maltezii şi şi-au arătat disponibilitatea de a cumpăra tot ce înseamnă locuinţă în Jucu", a afirmat Andreşan.

    Fabrică de motoare Porsche şi Jaguar


    Nemţii de la Kolbenschmidt vor să investească peste 100 milioane de euro într-o uzină de blocuri motoare pentru autoturisme Porsche şi Jaguar. Informaţia a fost confirmată chiar de primarul municipiului Dej, Ioan Ungur, care vorbeşte de o investiţie de 100 milioane de euro într-o fabrică cu peste 700 de angajaţi. Doar că, după cât se pare, nemţii tatonează şi terenul de la Jucu în acelaşi scop.

    Acelaşi grup de investiţii din Marea Britanie, care a dat ca sigură investiţia Mercedes la Jucu, o confirmă şi pe cea potrivit căreia grupul german care va produce blocuri motoare de Porsche şi Jaguar vrea tot la Jucu.
    "Afacerea a fost perfectată în timpul vizitei domnului Porsche la partida de vânătoare de la Balc, organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac", spun oficialii grupului investiţional.

    Primarul comunei Jucu, Dorel Pojar, spune că a fost vizitat şi de un alt reprezentant al unui producător auto care s-a interesat de teren din proprietatea localnicilor.

    "Am fost vizitat de o persoană fizică, care voia 4,5 hectare pentru a construi o fabrică de piese auto. Mai mult nu mi-a spus nimic", a declarat, pentru "Adevărul", Dorel Pojar. Potrivit edilului, zilele acestea s-a mai perfectat o afacere de anvergură.

    Producătorul de bere Tuborg va construi în comuna clujeană unul dintre cele mai mari depozite de bere din România, pe o suprafaţă de 1,5 hectare. Astfel, la ora actuală este posibil ca în Jucu, pe lângă Nokia şi firmele subcontractate, să mai apară cel puţin un producător de maşini, şi doi de motoare, respectiv piese de schimb.

  8. #8
    Senior Member alx87's Avatar alx87 este deja o vedeta alx87 este deja o vedeta alx87 este deja o vedeta alx87 este deja o vedeta alx87 este deja o vedeta alx87 este deja o vedeta alx87 este deja o vedeta alx87 este deja o vedeta alx87 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    25-09-2007
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    781
    Mesaje bazar
    1827
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    1256
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de glam_addicted Vezi mesajele
    mall
    pe Caracal
    vis-a-vis de Restaurantul Dacia, cam pe acolo

    se va termina in 2009

    altceva nu mai stiu
    sigur se va face..1! asa se auzise ca vor face si in cornitoiu careffour
    si nu s-a facut nimic.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

  9. #9
    Senior Member E.G.R's Avatar E.G.R reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-10-2007
    Locaţie
    unde nu au ajuns nemtii cu tancurile si au invins romanii.
    Sex
    M
    Mesaje
    512
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    gigi si in Craiova o sa vina investitori ,faptul ca lucrurile astea nu se spun la noi asta nu inseamna ca nu se ofera facilitati,ca nu vin investitori etc.Lucrurile astea le stie cine trebuie nu se dau publicitati asa aiurea.Ia intereseaza-te de ce facilitati au investitori in Craiova si in judetul Dolj si ai sa vezi ca lucrurile nu stau deloc nasol,problema e cu terenurile nu cu facilitatile.O data ce se va rezolva problema cu terenurile ai sa vezi si la noi in mass media nume de investitori,
    Kirkoff (furnizor de subansamble auto), Carrefour, Feeria sau grupul Vinci Construction deja vor sa vina la Craiova.La Cluj investitori vin datorita pozitiei geografice nu din cauza facilitatilor de acolo.Pana sa vina Fordu aeroportu era pe linia moarta,din moment ce sa anuntat venirea Ford au inceput companiile sa se bate intre ele pt a opera curse .....tot acelasi lucru se intampla si acuma in ceea ce priveste investitori.

  10. #10
    Senior Member gigi's Avatar gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om
    Data de inscriere
    23-12-2005
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    835
    Mesaje bazar
    92
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    323
    Puncte CF
    40.0
    Citat Mesaj iniţiat de E.G.R Vezi mesajele
    gigi si in Craiova o sa vina investitori ,faptul ca lucrurile astea nu se spun la noi asta nu inseamna ca nu se ofera facilitati,ca nu vin investitori etc.Lucrurile astea le stie cine trebuie nu se dau publicitati asa aiurea.Ia intereseaza-te de ce facilitati au investitori in Craiova si in judetul Dolj si ai sa vezi ca lucrurile nu stau deloc nasol,problema e cu terenurile nu cu facilitatile.O data ce se va rezolva problema cu terenurile ai sa vezi si la noi in mass media nume de investitori,
    Kirkoff (furnizor de subansamble auto), Carrefour, Feeria sau grupul Vinci Construction deja vor sa vina la Craiova.La Cluj investitori vin datorita pozitiei geografice nu din cauza facilitatilor de acolo.Pana sa vina Fordu aeroportu era pe linia moarta,din moment ce sa anuntat venirea Ford au inceput companiile sa se bate intre ele pt a opera curse .....tot acelasi lucru se intampla si acuma in ceea ce priveste investitori.
    ok, mea culpa, se misca si la noi ceva, mai ales cu asteptata venire a ford, de kirkoff stiu ca vrea sa vina sa produca piese pt ford, de carrefour stiam de mult ca vrea sa vina, oricum carrefour nu ma prea entuziasmeaza, de celelalte 2 nu stiu nimic.

    Timisoara, aradul, clujul, constanta sunt cu multi ani inaintea noastra, pacat ca noi ne miscam incet de tot

  11. #11
    glam_addicted
    Guest
    eu stiu de chestia cu mallul de la tatal meu
    a citit in ziar
    si s-au si apucat de "sapat" ...

  12. #12
    Insane Shodo's Avatar Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    5,809
    Mesaje bazar
    1274
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    432
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de glam_addicted Vezi mesajele
    eu stiu de chestia cu mallul de la tatal meu
    a citit in ziar
    si s-au si apucat de "sapat" ...
    si eu tot ceva de un mall am auzit acum ceva vreme ...
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  13. #13
    Senior Member E.G.R's Avatar E.G.R reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-10-2007
    Locaţie
    unde nu au ajuns nemtii cu tancurile si au invins romanii.
    Sex
    M
    Mesaje
    512
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de gigi Vezi mesajele
    ok, mea culpa, se misca si la noi ceva, mai ales cu asteptata venire a ford, de kirkoff stiu ca vrea sa vina sa produca piese pt ford, de carrefour stiam de mult ca vrea sa vina, oricum carrefour nu ma prea entuziasmeaza, de celelalte 2 nu stiu nimic.

    Timisoara, aradul, clujul, constanta sunt cu multi ani inaintea noastra, pacat ca noi ne miscam incet de tot
    da asa este,sunt in fata noastra deoarece din aceste orase ajungi repede in tarile civilizate iar de la noi ajungi repede la bulgari care cred ca nu mai au nevoie de nici o prezentare...conteaza ca si noi ne vom dezvolta,eu zic ca aceasta dezvoltare a Craiovei se produce intr-un ritm alert..

  14. #14
    glam_addicted
    Guest
    cam da

    pana acum 1-2 ani nu stiu exact
    aveam metro si billa

    acum avem si pic si praktiker si baumax si selgros si real si care or mai fi

  15. #15
    Make a Little Happymess Wrajitorul's Avatar Wrajitorul are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    3,502
    Mesaje bazar
    219
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    828
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    neste parcari etajate n`ar strica.
    Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.

  16. #16
    Newcomer Dangro a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    01-10-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    26
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -2
    Puncte CF
    20.0
    Imi este greu sa cred ca in orasul asta se vrea sa se faca ceva cu adevarat important. Pana una alta noi suntem la mana cocalarilor tiganilor jegosi care fac legea aici. Bine nu ca mi-ar parea rau ca se omoara intre ei, ba din contra ma bucur, dar toti investitorii se vor gandi de 2 ori inainte sa vina in Craiova din cauza lor, este mafie extrem de dezvoltata la Craiova si nici o institutie nu are curajul sa intervina. De toata jena.
    Apropo de proiecte sunt multe anuntate dar sa vedem cate se vor materializa:
    mall pe Caracal
    Euromall
    West Gate Center langa hypermarket Pic
    Oltenia Mall langa Selgrosâ
    si cred ca mai sunt si altele, nu stiu parca nici nu ma mai intereseaza cand vad ce mafie si tiganie este la noi in oras.

  17. #17
    Senior Member gigi's Avatar gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om gigi este o comoara de om
    Data de inscriere
    23-12-2005
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    835
    Mesaje bazar
    92
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    323
    Puncte CF
    40.0
    Citat Mesaj iniţiat de E.G.R Vezi mesajele
    da asa este,sunt in fata noastra deoarece din aceste orase ajungi repede in tarile civilizate iar de la noi ajungi repede la bulgari care cred ca nu mai au nevoie de nici o prezentare...conteaza ca si noi ne vom dezvolta,eu zic ca aceasta dezvoltare a Craiovei se produce intr-un ritm alert..
    ma vad nevoit sa-ti dau dreptate de fiecare data , asa este, vestul tarii s-a dezvoltat rapid si sunt proiecte multe acolo pt ca sunt aproape de granita, infrastructura este problema noastra cea mai mare, lipsa de cateva autostrazi importante care sa faca legaturile dintre marile orase

    constanta are viitor frumos datorita iesirii pe mare, craiova in ciuda pozitionarii dezavantajose ar putea atrage prin facilitati mai numeroase decat celalalte orase, dar asta ar insemna sa aibe probleme afacerile unora de pe aici.

    e.g.r, vad ca esti bine informat, bravo, sunt curios sa vad parcul industrial de langa avioane ce se va intampla cu el, cand se va termina si cine va veni acolo

  18. #18
    Senior Member E.G.R's Avatar E.G.R reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-10-2007
    Locaţie
    unde nu au ajuns nemtii cu tancurile si au invins romanii.
    Sex
    M
    Mesaje
    512
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    deocamdata se cauta solutii pt extinderea parcului industrial deoarece sunt multi care vor sa investeasca acolo(ex:siemens)

  19. #19
    Banned Cozmax's Avatar Cozmax reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-03-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    2,463
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ungureanub Vezi mesajele
    Salut,

    Nu am mai postat demul tpe aici, dar tot caut si nu gasesc niciunde... stie cineva ce proiecte sunt in desfasurare pentru Craiova? De exemplu: metrou? Glumesc... Ideea e ca nu prea stiu nimic despre ce se face sau se va face in Craiova.....

    Daca aveti informatii, nu zvonuri, spuneti-mi-le si mie.

    Va multumesc!


    Sunt cateva thread'uri deschise pe discutiile astea

  20. #20
    Addicted! LaserLock's Avatar LaserLock va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    06-11-2005
    Locaţie
    Las Vegas
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    1,577
    Mesaje bazar
    493
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    72
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Sar putea 2 malluri sa se faca cel mare facut de greci pe strada Caracal iar altu mai mic facut de un turc pe langa Pic
    Vor mai fi 2 Kaufland la care se lucreaza unu la viitoru altu la piata din Craiovitza
    CarreFour nu va fi ca e deja in Craiova dar sub nume de PIC si asa e vai de el.
    Este bine totusi ca apar asemenea investitii deoarece creeaza locuri de munca si concurenta poti pleca dintr-un loc si ajunge in altu daca esti platit mai bine.Sunt locuri de munca in marketing si sitemul managerial foarte bine venite pt cei care termina o facultate ca si asa majoritatea ca noi o terminam degeaba.
    Acum mai vad ca sunt si patrioti care zic `` ce atatea magazine `` , comertul este urmatoarea ramura de investitie dupa IT Software sau automobile.
    Este mai bine cu ElectroPutere si mai stiu eu ce fabirici ?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: