Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Review - Orange Internet Everywhere


  1. #1
    Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    15,072
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    113
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:

    Review - Orange Internet Everywhere

    Review - Orange Internet Everywhere


    Pana saptamana trecuta am avut in "probe" un modem Orange cu un abonament 3G de date si anume acesta:

    Internet Unlimited Start (10 EUR)
    3,6 Mbps în primii 1,5 GB /128 Kbps după primii 1,5 GB

    Iar modemul a fost acesta:



    Am avut norocul sa calatoresc destul de mult in aceste zece zile, in concluzie am testat comportamentul internetului in diferite zone.

    Dar sa incepem cu inceputul

    Birocratia
    Dupa 5 minute de convorbire telefonica am primit acordul. Am fost invitati la sediul Orange Shop (cel de langa Mercur, nu cel de pe Calea Bucuresti).
    Acolo am semnat un proces verbal si imediat mi s-a inmanat modemul impreuna cu cartela SIM. Au fost insa ceva probleme in timpul "instructajului" cu softul Orange. De fapt, cred ca softul este singura buba a acestei variante de internet mobil. Dupa cateva incercari nereusite de a instala driverele si aplicatia pe un laptop de test precum si pe un laptop ce avusese inainte instalata aplicatia de internet mobil de la Vodafone (se pare ca si la nivel de soft nu se inteleg () am reusit doar dupa ce am downloadat soft-ul direct de pe pagina de internet Orange.
    Odata instalat, in oras am avut instant acces la 3G+ si o viteza (de browsing) comparabila cu cea folosita de noi majoritatea acasa.

    3G vs Edge
    Sambata si duminica am fost la munte, la Straja. Stiam ca acolo vodafone are acoperire 3G, nu stiam insa daca Orange are. Se pare ca da. In primele ore am reusit sa accesez internetul pe viteza de care aminteam mai sus insa dupa cateva deconectari nu a mai vrut sub nicio forma sa se conecteze la reteaua 3G, mergand doar EDGE. E inutil sa spun ca vitezele de browsing nici nu se compara? Intr-adevar reuseam sa navighez pe site-uri "light" dar mi-a fost absolut imposibil sa accesez, spre exemplu, www.GSP.ro sau sa vizualizez un filmulet pe youtube. Lucruri de inteles totusi, in cabana nici semnal nu prea era, zidurile fiind groase si stand intr-o camera mai izolata.
    Am aflat ulterior ca buba cu reteaua era tot de la soft care daca nu detecteaza o retea 3G, trece (normal!) pe edge dar acolo ramane. Adica sub nicio forma nu se va mai conecta pe 3G iarasi decat daca setezi manual din optiuni acest lucru. Pacat, daca aflam mai devreme de asta sau daca softul ar fi fost functional acum nu as fi avut niciun cuvant de repros la aceasta solutie de internet mobil

    Craiova - Bucuresti
    Dupa ce am aflat de "smecheria" cu setarile nu am mai avut probleme iar utilitatea unei solutii decente (bine, mai mult decat decenta) de internet mobil fiind de necontestat. Mi-a placut cel mai mult faptul ca nu a mai trebuit sa aleg locatii cu internet wireless free pentru intalnirile avute pe perioada cat am avut acest modem in teste. Pe oriunde prin Craiova m-am perindat, am avut acces la 3G sau 3G+ si viteze de browsing superioare.
    M-am deplasat de 2 ori la Bucuresti cu treaba si cu ambele ocazii am testat si internetul in timpul diverselor opriri pe drum. Situatia in Bucuresti se prezinta la fel ca cea din Craiova, nu mai e nimic de adaugat (viteza buna, fara deconectari sau salturi). O mica surpriza neplacuta am avut-o in localitatea Cerbu, aproape de Pitesti (acolo unde se mananca micii aceia imensi ) unde nu am avut semnal deci nu m-am putut conecta. Poate a fost o chestiune de moment.

    Calcaiul lui Ahile
    Dupa cum spuneam si mai sus, per ansamblu am fost foarte multumit. Viteza ok, timp de conectare bun, fara caderi, fara varfuri (fie ele pozitive sau negative).
    Am avut insa o problema si anume software-ul de conectare de la Orange. In primul rand acesta preia toate functiile de conectare la o retea ale Windows-ului sau ale altor programe instalate si care se ocupau cu managementul retelelor. Adica pentru a te conecta la o retea wireless, trebuie sa intrii in softul de la Orange sau sa umblii in control pannel si sa setezi windows ca default network manager. Dar asta doar pana la urmatoarea pornire a Business Everywhere. Am orbecait prin setari zeci de minute fara sa gasesc un mod de a dezactiva asta.
    In al doilea rand softul e greoi (nu ca functionare - nu mananca multe resurse, ci ca functionalitate si accesibilitate), e tradus prost in limba romana fiind foarte greu de intuit functiile meniului.
    Am zis si mai sus despre "blocarea" pe o anumita setare de conectivitate. Daca aleg din meniu sa ma conectez numai la 3G, asa va merge pana va ajunge intr-o locatie cu acoperire 2G doar si se va conecta. Sensul invers insa nu functioneaza, adica daca revenim intr-o zona cu acoperire 3G, nu se va face automat trecerea ci va trebui umblat iarasi in setari.
    Adaugam la cele de mai sus si incompatibilitatea intre driverele si software-ul Vodafone si cel Orange.

    Concluzii

    Nu am cautat solutii de conectare (drivere + setari dial-up) diferite fata de cele oferite de Orange (drivere + software propriu) dar sunt convins ca exista. In cazul in care se merge pe acesta varianta chiar nu mai am ce sa reprosez solutiei de Mobile Internet oferita de Orange pe care o recomand tuturor celor care au nevoie de mobilitate si o conexiune la internet in acelasi timp.
    Cateva note:
    - Viteza de browsing pe conexiune 3G sau 3G+: 9/10
    - viteza de browsing pe conexiune EDGE: 4/10 (cei care ati folosit modemuri 56k acasa in trecut probabil va mai aduceti aminte cum era)
    - acoperire 3G: 9/10
    - acoperire in general: 9/10
    - conectare: 8/10 (doar de 2 ori nu am reusit sa ma conectez din prima, in rest autentificarea facandu-se excelent)
    - software: 2/10: arata bine ca design. In rest...

    Medie: experienta generala s-a apropiat de nota 7. Daca am ignora viteza EDGE (absolut normala pentru tipul conexiunii) si problemele cu software-ul furnizat ne-am apropia de nota 9, nota excelenta zic eu.

    Raport pret/calitate: bun.

    In incheiere, va spun ca nu doar as recomanda altora aceasta varianta de conexiune la internet dar chiar o sa mi-o recomand si mie. Si o sa urmez recomandarea .

    Bafta!

  2. #2
    Banned ProBIT's Avatar ProBIT reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    16-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje
    128
    Mesaje bazar
    21
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Interesant review si bine facut/documentat. Ai mai incercat si alte retele? Respectiv ZAPP si Vodafone pt ca nu am auzit de Cosmote sa ofere serviciu de date? Ele cum se comporta? Daca te intereseaza iti pot oferi un modem ZAPP pt teste. Cu retur...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    Citat Mesaj iniţiat de ProBIT Vezi mesajele
    Interesant review si bine facut/documentat. Ai mai incercat si alte retele? Respectiv ZAPP si Vodafone pt ca nu am auzit de Cosmote sa ofere serviciu de date? Ele cum se comporta? Daca te intereseaza iti pot oferi un modem ZAPP pt teste. Cu retur...
    Cosmote nu are, atata timp cat nu au acoperire 3g, adica nu au introdus tehnologia 3G in Romania

    Vodafone am avut dar o sa fie un review si despre acel modem cat mai curand

    Zapp: il putem testa si returna bineinteles

    o zi buna

  4. #4
    Nerds Rule The World Johan's Avatar Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    06-11-2005
    Locaţie
    Where The Wild Metal Grows
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    914
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    5022
    Puncte CF
    36.0
    Usergroups:
    Aș avea de adăugat că dispozitivul de conectare nu are drivere pe 64 biți deci pe orice versiune de windows pe 64 de biți dispozitivul nu funcționează.
    Dum spiro spero, dum spiro scio


  5. #5
    Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    15,072
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    113
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    Care din ele? Cel pe care l-am primit eu?
    Pentru ca sunt mult mai multe tipuri de modemuri.
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

  6. #6
    Nerds Rule The World Johan's Avatar Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Johan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    06-11-2005
    Locaţie
    Where The Wild Metal Grows
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    914
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    5022
    Puncte CF
    36.0
    Usergroups:
    Huawei E160 HSDPA

    Am avut unul acum 2 luni și nu a mers pe vista64 , a trebui să pun un sistem de operare pe 32 biti.
    Dum spiro spero, dum spiro scio


  7. #7
    Banned ProBIT's Avatar ProBIT reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    16-12-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    46
    Sex
    M
    Mesaje
    128
    Mesaje bazar
    21
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Daca mai esti interesat putem lua luni legatura pentru testul cu modemul ZAPP. Modemul este al meu (model MF626), adica al firmei la care lucrez dar eu il folosesc, si nu am absolut nici o legatura cu firma ZAPP asta pentru a nu se crea confuzii.

  8. #8
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    Citat Mesaj iniţiat de ProBIT Vezi mesajele
    Daca mai esti interesat putem lua luni legatura pentru testul cu modemul ZAPP. Modemul este al meu (model MF626), adica al firmei la care lucrez dar eu il folosesc, si nu am absolut nici o legatura cu firma ZAPP asta pentru a nu se crea confuzii.
    dupa cum am spus mai sus, ne poti contacta si ne vedem luni la o cafea

    o zi buna

  9. #9
    Newcomer paul_fcsb reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-03-2009
    Locaţie
    Suceava
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    14
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    sall' tare

    In primu rand vedeti ca sunt nou pe acest site
    Vreau sa va intreb si eu ceva care credeti voi ca e cel mai rapid modem,,vodafone,orange sau zapp??
    Am avut un vodafone si cei drept ma cam dezamagit pe gprs era lamentabil..si pe 3g era bunisor.

  10. #10
    Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    15,072
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    113
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:
    Toate pe GPRS o sa se miste greu pentru ca e vorba de limitarea de banda.
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

  11. #11
    Rocker NeverMoore's Avatar NeverMoore reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    276
    Mesaje bazar
    9
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Eros Vezi mesajele
    Review - Orange
    Calcaiul lui Ahile

    Am avut insa o problema si anume software-ul de conectare de la Orange. In primul rand acesta preia toate functiile de conectare la o retea ale Windows-ului sau ale altor programe instalate si care se ocupau cu managementul retelelor. Adica pentru a te conecta la o retea wireless, trebuie sa intrii in softul de la Orange sau sa umblii in control pannel si sa setezi windows ca default network manager. Dar asta doar pana la urmatoarea pornire a Business Everywhere. Am orbecait prin setari zeci de minute fara sa gasesc un mod de a dezactiva asta.

    Am zis si mai sus despre "blocarea" pe o anumita setare de conectivitate. Daca aleg din meniu sa ma conectez numai la 3G, asa va merge pana va ajunge intr-o locatie cu acoperire 2G doar si se va conecta. Sensul invers insa nu functioneaza, adica daca revenim intr-o zona cu acoperire 3G, nu se va face automat trecerea ci va trebui umblat iarasi in setari.
    Adaugam la cele de mai sus si incompatibilitatea intre driverele si software-ul Vodafone si cel Orange.

    eu il folosesc de cateva luni bune. pentru servici e chiar ok. e demential sa te opresti in plin camp...vaca sa pasca langa tine ...si tu sa trimiti rapoarte & shit. so, referitor la conectarea wireles, eu pur si simplu inchid Business Everywhere (din bara - click dreapta si inchidere ) si in secunda 2 se conecteaza wireless.

  12. #12
    Member Marius's Avatar Marius este placut de toti Marius este placut de toti Marius este placut de toti
    Data de inscriere
    28-03-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    150
    Mesaje bazar
    32
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    220
    Puncte CF
    45.0
    Si eu folosesc Orange Business Everywhere cu acelas modem Icon 225.
    Am intalnit urmatoarea eroare:

    Problema este de la un script adaugat si folosit de multi provaideri de internet wireless pt a micsora calitatea imaginilor şi astfel, dimensiunea fişierelor, metoda prin care se incearca oferirea unei viteze mai mari de navigare.
    Gasiti mai multe detalii aici.

  13. #13
    Junior alin_tim's Avatar alin_tim nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    17-01-2008
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    100
    Mesaje bazar
    267
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -38
    Puncte CF
    4.0
    sa nu va luati modem de la orange dak nu aveti acoperire 3g k o sa va descarce de pe net cu 10 kb\s maxim k am eu

  14. #14
    Newcomer forza-stiinta reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-10-2008
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    12
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    3G este un r*hat.
    Eu am iPhone si cand ma conectez pe 3G, in Craiovita, in majoritatea incaperilor moare semnalul. Bine bine, ziceti voi, dar modemul poate are semnal mai bun.
    Da? Si ce daca, tot putine liniute are si va treziti conectati pe EDGE nu pe 3G.
    3G e mai mult de fatada, sa ne ia banii

  15. #15
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    Citat Mesaj iniţiat de alin_tim Vezi mesajele
    sa nu va luati modem de la orange dak nu aveti acoperire 3g k o sa va descarce de pe net cu 10 kb\s maxim k am eu
    pai orice modem ai lua, nu conteaza reteaua daca nu ai acoperire 3 G va merge destul de incet

    problema este sa intri macar pe EDGE care merge putin mai bine decat GPRS

    Orange are 3G si EDGE
    Vodafone are 3G si GPRS

    Este adevarat ca in Craiovita acoperirea 3G nu prea e, adica nu ai semnal in casa si trece automat pe EDGE.

  16. #16
    0-day Member buzzz reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-05-2009
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de alin_tim Vezi mesajele
    sa nu va luati modem de la orange dak nu aveti acoperire 3g k o sa va descarce de pe net cu 10 kb\s maxim k am eu
    10 KB e cat de cat ok avnd in vedere ca la Vodafone in 2G nu au edge(236,8 kbps ca si largime de banda) ci doar GSM (56 kbps).

  17. #17
    Junior mihaiv va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    15-11-2006
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    55
    Mesaje bazar
    126
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    51
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de FREAKTUNING Vezi mesajele
    pai orice modem ai lua, nu conteaza reteaua daca nu ai acoperire 3 G va merge destul de incet

    problema este sa intri macar pe EDGE care merge putin mai bine decat GPRS

    Orange are 3G si EDGE
    Vodafone are 3G si GPRS

    Este adevarat ca in Craiovita acoperirea 3G nu prea e, adica nu ai semnal in casa si trece automat pe EDGE.
    Da in craiovita merge foarte prost Orange-ul ... In 2G (EDGE) am 2-3 liniute la semnal, iar 3G, 3G+ nu am nici o liniuta - tutusi se conecteaza dar merge foarte prost (ca in '99) si se incalzeste foarte tare; am schimbat deja unul in 5 luni (icon 225).
    Stie cineva cum se poate rezilia un contract la orange cu internet pe 2 ani ...
    am inteles ca dupa 2-3 sesizari se poate face ceva, dar nu stiu ce... eu am deja 3 sesizari.
    0749093096

  18. #18
    Newcomer bobi reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    the best orientation of orginal location
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    33
    Mesaje bazar
    62
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Nu mi se pare deloc ca pentru banii platiti primesti serviciile pe care ti le promit ei.
    Eu folosesc internetul la ei de vreo 2-3 ani ,am schimbat vreo 3 tipuri de modem si tot nu sunt multumit. Din pacate nu pot incheia abonamentul caci de fiecare data cand am schimbat modemul am semnat ca mai continu cu ei inca 2 ani parca.In fine ,dat fiind faptul ca am mare nevoie de internet prin calatoriile mele a trebuit sa ma conformez dar in nici un caz nu pot lauda internetul lor.
    O intamplare descisa pe scurt,anul trecut in Grecia-Thassos ,dupa ce mi-am adaugat o optiune pt internet-roaming si mi-am facut zile amare incercand sa ma conenctez si sa accesez un amarat de email yahoo,ce sa mai vorbesc de VOIP si alte lucruri ,factura mi-a venit 20mil ,pentru ca pt fiecare conectare chiar daca eu nu accessam nimic,trafic se facea.
    Ce sa mai zic de zonele in care in loc de 3g promis merge edge-ul care si nici ala nu e stralucit asa cum ar trebui.Da,de acord merge relativ bine si multumitor in orasele mari ,dar la ce ne mai trebuie modemul ala in orase cand deja intervine wirless mai peste tot ,carciumi ,samd.

    Poate in viitor o sa se imbunatateasca si serviciile astea,oricum raport calitate pret ,dezgustator!

  19. #19
    Spammer evanescence's Avatar evanescence reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-06-2009
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje
    217
    Mesaje bazar
    13
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    25.0
    Usergroups:
    fiina abonata de cativa ani buni la orange, am incercat si eu maretul modem al lor, de care sincera sa fiu am fost destul de dezamagita pt ca in afara localitatii trebuie sa ii faca cei din orange anumite setari, asta dupa asteptari lungi in telefon, ca mai apoi sa mearga in jur de 5 minute si sa se opreasca. de acord, nu am ce sa reprosez in oras, dar in afara e jale, indiferent daca ai semnal bun sau nu


    There is no other way I get the final say

    www.prolex.ro

    http://andreea-cuisine.blogspot.com

  20. #20
    Afacerist Al3xxxinho's Avatar Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta Al3xxxinho este deja o vedeta
    Data de inscriere
    13-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    894
    Mesaje bazar
    2376
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    1064
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Eu folosesc orange internet pe cartela si un qtek 9100 pe post de modem ... nu am ce sa reprosez ... la tara merge cu 20-30 kb ... imi place ca merge si messu si browsingul ... deci nota 10 !
    Ym:Al3xxxinho

    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: