Stiri haioase si interesante


  1. #1
    Spammer silvverflake's Avatar silvverflake este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    20-03-2008
    Locaţie
    Unde nu te astepti.
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    812
    Mesaje bazar
    2974
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    34
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    Stiri haioase si interesante

    Concediu de maternitate pentru când îţi naşte pisica

    Angajaţii companiei de telefonie mobilă Virgin Mobile din Marea Britanie pot să îşi ia concediu de maternitate dacă le naşte animalul de casă, ori dacă acesta e bolnav. Potrivit directoarei de resurse umane Angela Foskett, angajaţii pot să îşi ia câteva zile libere pentru a avea grijă de animale, dar acestea nu vor fi plătite. Mai mult, cei care vor să profite de acest tip de concediu trebuie să aibă o vechime de cel puţin doi ani în cadrul companiei Virgin Mobile. Ideea îi aparţine tocmai Angelei, a cărei căţea trebuie să fete în curând.

    Asistentele oferă stimulare manuală la Banca de Spermă din Shanghai

    Banca de Spermă din Shanghai oferă doamne si domnişoare tinere, îmbrăcate în halate albe strălucitoare, pentru a asista manual bărbaţii sănătoşi care donează spermă. Donatorilor li se cere să aibă o bună sănătate şi să se abţină de la sex sau masturbare timp de patru zile înainte de vizita la banca de spermă. O dată ajunşi acolo, o tânără domnişoară îi va ajuta cu atenţie pe toată durata procesului de colectare a spermei, de până la de trei ori pe vizită.

    Plata pentru donator ar fi de aproximativ 30 dolari pentru fiecare sesiune, procesul de donare putând fi repetat până la de cinci ori pe lună.

    Ce poate fi mai frumos pentru miile de bărbaţi doritori?
    Se pare totuşi că lucrurile sunt puţin mai complicate...

    În timp ce astfel de servicii cu clienţii par a fi exemplare în China, acesta nu este din păcate nici măcar un exemplu izolat.
    Cei care aspiră la acest statut de donatori în cadrul acestui serviciu, sunt pur şi simplu induşi în eroare. Investigaţiile relevă că imaginile provin de fapt dintr-o clinică japoneză, iar administraţia băncii de spermă din Shanghai, atunci când a fost contactată, a refuzat în mod explicit să confirme detaliile acestui serviciu, subliniind că donaţiile sunt efectuate de fiecare donator în particular, în mici camere, fără asistenţă - pentru a păstra discreţia asupra procesului de donare - şi astfel condamnând mii de oameni la disperare (care şi-ar fi dorit asistenţa tinerelor domnişoare). Se pare că pentru extragerea materialului seminal fiecare donator este rugat să se stimuleze singur, ajutat doar de tradiţionalele reviste...

    Într-un alt raport, se pare că banca de spermă a trebuit chiar să oprească în cursul anului 2008 inseminările artificiale, datorită unui deficit de spermă... cine ştie, probabil că ar fi trebuit să tragă mai devreme o concluzie... în legătură cu calitatea serviciului oferit...

    Femeie maritata cu...zidul Berlinului

    Eija-Riitta Berliner-Mauer, 54, a declarată că este "măritată" cu zidul berlinului de 29 de ani. în 1979 a fost diagnosticată cu o boală denumită Objectum-Sexuality.
    Eija-Riitta Berliner-Mauer (Berliner-Mauer - zidul berlinului în germană) a spus "marele zid chinezesc e atractiv, dar nu la fel de sexy ca soţul meu!"

    Pielea umana folosita la cablaje

    Piele umanã în locul cablurilor de cupru ? Patentul 6.754.472 aratã cã Microsoft detine tehnologia de transmitere a energiei electrice si a datelor între diverse aparate folosind pielea umanã. Momentul în care cercelul din ureche ne va servi drept telefon, alimentându-se de la bateria ceasului de la mânã, pare a fi nu foarte îndepãrtat, cometeazã "Chip".

    SMS-uri in somn

    Richard Griffiths din Swansea poate trimite SMS-uri în somn. Cum si-a descoperit aceasta capacitate ? In timpul unui cosmar, tânãrul de 23 de ani i-a trimis un SMS unei prietene, cerând ajutor. Aceasta l-a sunat ai a aflat ce se întâmplã.

    Romania licitata

    Relu Pãtrascu a scos România la licitatie pe internet, pe 15 februarie 2004. Pretul initial: 1 dolar. Dupã 29 de oferte, ajunsese la 99 999 999 $. Cine e RP ? Fost miner, a plecat din tarã în 1989. In prezent, e doctorand în ciberneticã la Universitatea Waterloo din Canada.

    Nume interesant

    La sfârsitul lunii ianuarie 2004, s-a nãscut în Michigan John Blake Cusack Version 2.0, fiul lui John Blake Cusack si al sotiei sale Jamie Cusack. Tatãl, care e asociat la "Westshore Design and Cusack Music", purta acest nume în minte de cãteva luni si îsi petrecea cea mai mare parte a timpului liber cicãlindu-si nevasta sã-l accepte. Aceasta n-a cedat decât în ultima sãptãmânã de sarcinã.

    O sa revin cu astfel de stiri...

  2. #2
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    ala cu sms-uri in somn tare rau daca e adevarata bineinteles


    cine o fi dat atatia bani la licitatie pe romanica

  3. #3
    De-al casei Lusca ady's Avatar Lusca ady este placut de toti Lusca ady este placut de toti Lusca ady este placut de toti
    Data de inscriere
    13-09-2007
    Locaţie
    In the back of my mind....
    Sex
    M
    Mesaje
    463
    Mesaje bazar
    279
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    216
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Tare faza cu banca de ******

  4. #4
    Spammer silvverflake's Avatar silvverflake este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    20-03-2008
    Locaţie
    Unde nu te astepti.
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    812
    Mesaje bazar
    2974
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    34
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Divort prin SMS

    Guvernul malaezian a permis,în2003, divortul prin SMS. Primii divortati înacest mod: Azida Fazlina Abdul Latif si sotul ei Shamsudin Latif.

    Betivi sponsorizati

    Unii betivi scotieni nu au suficienti bani pentru bãuturã. Solutia le-a oferit-o situl pubs2000.com. Prin intermediul acestui sit, doritorii pot sponsoriza cu 20 lire/an pe unul sau pe altul dintre clientii fideli ai crasmelor. Donatorul primeste în schimb un certificat care atestã "înfierea" betivului, o pozã cu autograf a acestuia, un suport pentru halbã si o scrisoare cu date la zi despre betiv.

    Guimp

    Cea mai mica pagina web e cat un bob de mazare. Cu toate acestea, include stiri, 5 galerii foto, un motor de cautare si 4 jocuri. Evident, nu e realizata in HTML. Adresa sa: http://www.guimp.com/

    Froogle

    Cautati un articol anume in magazinele online ? Pentru a va ajuta, Google va pune la dispozitie un nou serviciu: www.froogle.com

    Travel robot

    Un robot ce va înlocui persoanle la întâlnirile de afaceri a fost realizat în laboratoarele HP. Se numeste "Travel Robot" sau "BiReality remote communication" si e legat la douã PC-uri. In plus, dispune de 5 camere video, 4 microfoane, sistem de sunet surround.

    Buzele spun totul

    Un program open-source oferit de Intel realizeazã citirea de pe buzele utilizatorului. Programul combinã un algoritm de urmãrire a expresiei faciale cu un software de recunoastere a comenzilor vocale. Se considerã cã va fi foarte util în mediile cu zgomot.

  5. #5
    Oldtimer CatDeluxe's Avatar CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta
    Data de inscriere
    27-08-2008
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    32
    Sex
    F
    Mesaje
    1,137
    Mesaje bazar
    254
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    1049
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    cat de tare e site-ul micut Ma dor ochii de la jucat pe el

  6. #6
    Mintrubber buna_seara!'s Avatar buna_seara! nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    1,279
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de CatDeluxe Vezi mesajele
    cat de tare e site-ul micut Ma dor ochii de la jucat pe el
    Au! Foarte tare site-ul mic!

  7. #7
    Spammer silvverflake's Avatar silvverflake este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    20-03-2008
    Locaţie
    Unde nu te astepti.
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    812
    Mesaje bazar
    2974
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    34
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Stomacul secreta acid clorhidric

    Lichidul este unul extrem de periculos, capabil de a topi metale, cunoscut atat in industrie cat si in medicina pentru proprietatile sale corozive.

    Pozitia corporala poate afecta memoria

    Amintirile ne sunt adanc intiparite in simturi. Un miros sau zgomot poate evoca episoade din copilarie sau chiar lucruri de care nu paream sã ne mai amintim. Un studiu a relevat ca intamplari din trecut pot fi rememorate cand corpul se afla într-o pozitie similara cu cea din momentul la care au avut loc.

    Oasele cedeaza calciu pentru a echilibra necesarul de Ca din organism

    Oasele contin atat fosfor cat si calciu, fundamentale pentru dezvoltarea muschilor si a nervilor. Daca rezervele de calciu din organism sunt deficitare, oasele vor ceda corpului atat cat ii este necesar pentru a se echilibra.

    O masa satioasa este hrana pentru creier

    Desi cantareste numai 2% din masa noastra corporala, creierul are nevoie de 20% din oxigenul si caloriile consumate de organism.

    Mii de ovule, inutile

    Cand o femeie atinge menopauza, ovarele inca mai pastreaza segemente de ovule subdezvoltate, ce nu au reusit sa atinga varsta maturitatii.

    Pubertatea remodeleaza structura creierului

    V-ati gandit vreodata ce face adolescenta atat de “tulburata”? Hormoni precum testosteronul influenteaza dezvoltarea neuronilor, care duce la modificari comportamentale majore, precum apatie, lipsa capacitatii de a lua decizii si insingurare.

    Celulele pot muta mucusul

    Majoritatea celulelor din organismul nostru poseda cili, sub forma unor peri care au, printre altele, si functia de a scurge mucusul din cavitatea nazala, pe gat. Vremea rece incetineste acest proces, cauzand o blocare a mucusului in sinusuri. De aici si nasul infundat.

    Creier mare – multe masele

    Evolutia nu e perfecta. daca ar fi fost, am fi avut probabil aripi in loc de masele de minte. Insa maselele care dau atata bataie de cap stomatologilor azi s-au dezvoltat ca o consecinta a cresterii creierului. Aceasta a determinat insa si modificarea maxilarelor, asa ca ne-am trezit cu o gramada de dinti inutili.

    Lumea rade impreuna cu noi

    Asa cum privitul cuiva care casca ne va induce aceeasi senzatie, la fel de bine putem izbucni si in ras, daca suntem provocati. Cand auzim un raset, ne este stimulata regiunea din creier responsabila de mimica fetei.

    Pielea noastra are patru culori

    Fara pigmenti, pielea noastra ar fi excesiv de alba. Insa vasele sanguine de la suprafata pielii adauga un strop de rosu. Pigmentul galben si melanina sepia sunt create, la randul lor, de razele UV. Aceste patru nuante sunt amestecate pentru a da nastere culorilor de piele pentru toate rasele.

  8. #8
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    Citat Mesaj iniţiat de silvverflake Vezi mesajele
    Divort prin SMS

    Guvernul malaezian a permis,în2003, divortul prin SMS. Primii divortati înacest mod: Azida Fazlina Abdul Latif si sotul ei Shamsudin Latif.

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: