TOPUL GRESELILOR PE CARE LE FACEM INAINTE SA TRIMITEM UN MAIL IMPORTANT


  1. #1
    FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    22,775
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    151
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

    TOPUL GRESELILOR PE CARE LE FACEM INAINTE SA TRIMITEM UN MAIL IMPORTANT

    Pentru majoritatea dintre noi mesajul electronic reprezinta cea mai utilizata metoda in ultimii ani.
    De cate ori nu vi s-a intamplat sa trimiteti mesajul gol sau fara fisierul atasat etc
    Specialistii Yahoo au facut un top al greselilor pe care le facem cand trimitem un email.

    1. Trimitem mail-ul gol - este indicat pentru a evita o asemenea problema, sa completam adresa destinatarului la final.
    2. Uitam de fisierele care trebuiesc atasate - pentru a evita o asemenea problema este bine sa atasam fisierele la inceput, inainte de a incepe sa scriem mesajul.
    3. Alegerea gresita a fisierului atasat - indicat este sa verificam inainte fisierul respectiv si dupa aia sa il atasam.
    4. Vrem sa primim raspuns instant la mesajele trimite - este indicat sa nu sunam imediat dupa ce am trimis un mail, e bine ca la sfarsitul mesajului sa specificam termenul limita pana la care asteptam raspunsul.
    5. Forward la mail-uri inutile - se stie ca marea majoritate dau foward la bancuri, poze, intamplari etc, evitati sa faceti asta cand sunteti la munca mai ales daca nu ati citit cu atentie mesajul respectiv.
    6. Reply all - evita sa dai reply tuturor, doar daca mailul respectiv solicita asta.
    7. Nu te semna de mai multe ori intr-un mail trimis - de multe ori avem in semnatura datele noastre de contact, deci nu mai este nevoie sa fie scrise si la inceputul mailului.
    8. Nu raspunde la mailuri imediat cand te intorci din concediu - evita sa raspunzi imediat la mailuri cand revi din concediu, intai discuta cu colegii tai si vezi cum este situatia, este posibil ca problemele semnalate in mailul tau sa fie deja rezolvate.
    9. Nu te grabi cand compui textul - cele mai multe greseli sunt cele de ortografie, citeste cu atentie mesajul inainte de a fi trimis.
    10. Nu scrie mailuri cand esti nervos - evita pe cat poti de mult acest lucru, deoarece oamenii cand sunt nervosi sunt rautaciosi si poti spune vorbe de care sa iti para rau a doua zi, cel mai bine e sa salvezi mesajul si sa il recitesti a doua zi si daca e ok il poti trimite.
    11. Nu te baza pe mail cand vrei un raspuns urgent - Daca astepti un raspuns urgent, incearca sa iei legatura cu persoana respectiva prin alte mijloace decat prin mail. Evita sa folosesti cuvinte URGENT sau semne ale exclamarii.


  2. #2
    Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    03-02-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    3,454
    Mesaje bazar
    1577
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    6087
    Puncte CF
    44.5
    Usergroups:
    Tocmai de aia verific mereu fisierul atasat. Mi s-a intamplat sa trimit din greseala alt fisier.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    04-03-2010
    Locaţie
    In pachetul de TigarI.
    Sex
    F
    Mesaje
    7,574
    Mesaje bazar
    216
    Putere Reputatie
    66
    Reputatie
    12195
    Puncte CF
    100.0
    Usergroups:
    Am gresit si eu de cateva ori!
    http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
    Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
    Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: