Top Eleven


  1. #1
    Newcomer BoRnY09's Avatar BoRnY09 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    14-06-2011
    Sex
    M
    Mesaje
    9
    Mesaje bazar
    62
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.0

    Top Eleven

    Salutare! Vreau sa va prezint un joc foarte frumos, care sunt sigur ca va va placea tututor. Top Eleven, asa se cheama jocul pe care il joc in fiecare zi, si mai mult, este pe Facebook. Seamana destul de mult cu Fifa Manager, numai ca este un joc browser. La inceperea cariereii, trebuie sa alegeti numele echipei, numele fan-clubului, nationalitatea, tara in care vreti sa antrenati si personalizarea echipamentelor de joc. Mare grija la alegerea nationalitatii, cei 21 de jucatori pe care ii veti primi vor fi din tara pe care ati ales-o ca nationalitatea voastra. Apoi, va trebui sa va alegeti primul 11 si rezervele cele mai bune. Apoi, mergeti la finante, dati la sponsorizari, alegeti un sponsor media si un sponspor echipament. Acesti doi sponsori va vor aduce aproximativ 300 k, pe langa cei 100 k pe car eii primiti odata cu inregistrare. Dupa ce alegeti, sponsorii, dati la panouri publicitare. Acolo aveti 40 de locuri disponibile pentru sponsori, care va vor baga si ei in buzunar minim 100k. Dupa finalizare, mergeti la prime si bilete de joc, setati pretul biletelor. Dupa aceasta, dati la prime de joc. Recomandat este sa setati toate primele la maxim, pentru a va motiva jucatorii sa castige meci de meci. In final, dati la stadion, apasati pe imbunatatiri si alegeti ce sa modernizati. Pentru a vedea clasamentul ligii in care evoluati, apasati pe competitii si clasamente. Sper ca v-am ajutat si ati inteles cat de cat acest joc.

    Dati-mi voie sa va prezint cariera mea la FC BoRnY, numele echipei mele. In primul an, la nivelul unu, am castigat campionatul si automat m-am calificat in Liga Campionilor si am promovat la nivelul doi. Primele 7 echipe promoveaza, iar primele 4 se califica in grupele Ligii Campionilor. Astazi si maine voi sustine ultimele doua etape din campionat. Sunt la patru puncte de al doilea loc, deci pot pierde un meci. Astazi voi juca FINALA LIGII CAMPIONILOR cu un grec si sper sa o castig. Meciul va fi la ora 20.15.
    Detalii despre echipa mea
    Lot:

    Stadion:

    Sala Trofeelor:


    Iata primul 11 al meu si primul 11 al finalistei Ligii Campionilor cu care voi juca in aceasta seara, AKTINAFC din Grecia.

    In stanga este echipa mea iar in dreapta echipa grecului.

  2. #2
    Newcomer BoRnY09's Avatar BoRnY09 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    14-06-2011
    Sex
    M
    Mesaje
    9
    Mesaje bazar
    62
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.0
    Tocmai ce am invins grecul cu 3-2, si am adaugat in sala trofeelor Cupa Campionilor Europeni.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    0-day Member paul7 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    23-08-2012
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    20
    Puncte CF
    0.0

    Thumbs up

    Și eu sunt pe locul 1,sunt la nivelul 2.Sper s-o țin tot așa.

  4. #4
    Senior Member sera's Avatar sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    16-12-2009
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    883
    Mesaje bazar
    905
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    2006
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    eu mai am pana sa castig cate ceva; am probleme cu lipsa tokenurilor
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: