Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima

Chestiunea zilei 08.07.2014


Vezi rezultatele sondajului: Ce nota acordati Primarului Craiovei dupa doi ani de mandat?

Votanţi
175. Nu poţi vota in acest sondaj
  • 10

    9 5.14%
  • 9

    3 1.71%
  • 8

    14 8.00%
  • 7

    18 10.29%
  • 6

    9 5.14%
  • 5

    16 9.14%
  • 4

    14 8.00%
  • 3

    14 8.00%
  • 2

    15 8.57%
  • 1

    52 29.71%
  • Ma abtin

    11 6.29%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei 08.07.2014

    Ce nota acordati Primarului Craiovei dupa doi ani de mandat?

    • 10
    • 9
    • 8
    • 7
    • 6
    • 5
    • 4
    • 3
    • 2
    • 1
    • Ma abtin


    Sunt în grafic cu promisiunile, la jumătate de mandat. Până la final, va fi gata tot ceea ce am promis și mi-am asumat la început, în afară de Stadionul Central, care nu va fi terminat înainte de finele anului 2016”, a fost concluzia primarului Craiovei, care luni a susținut o conferință de presă, pentru marcarea a doi de la preluare mandatului de edil-șef al Băniei.

    Dacă unele dintre proiecte au fost deja realizate, altele sunt în curs de implementare sau urmează să fie făcute până la terminarea mandatului de primar, a subliniat, astăzi Olguța Vasilescu. Primarul a ținut să prezinte realizările și obstacolele care au apărut de-a lungul celor doi ani care s-au scurs de la câștigarea fotoliului de primar, atribuindu-și, în câteva rânduri, și proiecte câștigate de vechea administrație și continuate de cea actualî. Primarul nu și-a adus niciun reproș, poate unele nemulțumiri cauzate, să spunem, de unii factori independenți de propria persoană, din cauza cărora unele lucruri nu au fost rezolvate.

    Astfel, Olguța Vasilescu și-a trecut în portofoliu și a amintit fiecare proiect care i-a trecut ”prin mâini” la un moment dat:

    Cartier de locuințe

    Construcția unui cartier de locuințe, de fapt crearea de 4.000 de locuințe, a fost una dintre principalele promisiuni ale primarului ”Lucrările la cartier încep pe 1 septembrie și vor fi create 1.800 de locuințe, nu 4.000. Am zis să nu riscăm și să vedem care e cererea pieței. dacă vor fi multe solicitări, o să mai facem unul pe Str. Dimitrie Gerota”, a motivat edilul.

    Apă și canalizare

    ”Peste 36 km de rețea de canalizare și 20 km de apă au fost reabilitați”, a precizat primarul, apreciind în acest sens că s-a realizat, într-un singur an, mai mult decât s-a realizat în ultimii 25 de ani. Potrivit acesteia, reabilitarea sistemului de canalizare s-a făcut la peste 36 km de rețea, iar cel de apă pe 20 de km. Investițiile au început în 2012 și continuă inclusiv în 2014, din surse proprii, urmând extinderea rețelei pe 890 m în zona Pelendava și 920 m în Cernele, dar și pe Strada Brestei și zonele adiacente.

    Spitale


    Spitalele din subordinea municipalității au beneficiat de investiții și vor fi complet reabilitate și modernizate cu aparatură medicală performantă. ”Vor fi la țiplă”, a accentuat Vasilescu. Este vorba de Maternitate și secția de copii a Spitalului ”Filantropia”, Spitalul de psihiatrie și Spitalul de boli infecțioase. Prin BERD, exteriorul Spitalului 3 va fi reabilitat, lucrarea urmând să fie scoasă la licitație. ”De 25 de ani nu se intrase în spitale pentru amenajare. Eu am promis că până la finalul mandatului meu toate vor fi reabilitate, modernizate”, a declarat Olguța Vasilescu.

    Zonele verzi

    Edilul-șef al Craiovei a vorbit și despre reabilitarea parcurilor și înființarea mai multor spații verzi în oraș, plantarea de arbori și arbuști, despre toate apreciind că se văd și cu ochiul liber. A vorbit și despre curățenia din oraș, afirmând că orașul este mai bine îngrijit. Totodată, Vasilescu a precizat că urmează ca proiectul pentru reabilitarea Parcului ”Romanescu”, în valoare de 11 milioane de euro urmează să fie depus.

    Deszăpezire orașului

    Despre acțiunile municipalității în perioada de iarnă, Olguța Vasilescu a reamintit că deszăpezirea și curățarea străzilor în perioada de ninsori s-a făcut mult mai ieftin și eficient. ”S-au strâns tone de zăpadă de pe străzi și s-au încărcat câteva mii de basculante care au dus-o în afara orașului”, a spus primarul.

    Centrul istoric


    Reabilitarea centrului istoric, un proiect câștigat de fostul primar Antonie Solomon, a fost și el amintit, cu atât mai mult cu cât a fost primul proiect semnat de actualul edil.

    Statuile

    Vasilescu a vorbit și de amplasarea celor cinci statui din Craiova, care prin sponsorizări vor fi turnate în bronz, și urmează o licitație pentru achiziționarea altora care vor fi amplasate în centrul istoric al orașului.

    Balta Craioviței

    Deși curățarea și amenajarea unui parc de distracții în zona Bălții Craiovița era una dintre promisiunile primarului, acesta a declarat că municipalitatea nu mai face proiectul din cauza numeroaselor litigii în care se află terenurile respective. Însă, a precizat Olguța Vasilescu, când va fi scos la licitație și Primăria Craiova va cumpăra o bucată, din fonduri europene.

    Cornițoiu - canal și ”Dracula Parc”


    Nu se mai face parc de distracții în Craiovița, dar se face DraculaPark în Cornițoiu, a mai spus, astăzi, edilul Craiovei. Olguța Vasilescu a declarat că pe primul tronson al canalului Cornițoiu va fi amenajat un parc de distracții pentru copii. ”Nu vrem să facem investiții foarte mari, va fi ca la orășelul copiilor, pe 6,5 hectare de teren care se află lângă Hotelul Senator (intersecția de la Billa n.r.). O să fie o firmă care o să aducă propriile jocuri și va plăti primăriei chiria pentru a le amplasa acolo. Parcul va fi făcut cu fonduri de la bugetul de stat. Există acolo sălcii și un pârâu pe care se poate face un ponton”, a afirmat Olguța Vasilescu. De altfel, două din cele trei tronsoane ale Canalului Cornițoiu au fost licitate, urmând ca până în decembrie 2015 acesta să fie reamenajat.

    Parcări

    Primarul Craiovei a mai spus, astăzi, că de la preluarea mandatului său au fost realizate 5.000 de noi locuri de parcare. În plus, este în lucru parcarea subterană de la Teatrul Național și în plan o parcare supraetajată, care va fi verde și ”inteligentă”. ”Parcarea aceasta va fi făcută în spatele primăriei și va fi acoperită cu iederă”, a precizat edilul.

    Locuri de muncă

    Referitor la promisiunea creării a 20.000 de locuri de muncă, Olguța Vasilescu a prezentat câteva date ale ITM conform cărora, până acum, pe mandatul său, au fost înregistrate 7.500 de contracte individuale de muncă, în special în domeniul construcțiilor, în acest sens reamintind că le-a solicitat constructorilor să facă angajări mai ales din rândul craiovenilor. Vasilescu a afirmat că, din estimările oficiale, poate spune că, până la finalul mandatului, promisiunea legată de cele 20.000 de locuri va fi îndeplinită. ”20.000 de locuri de muncă în următorii doi ani este o țintă care poate fi atinsă. Asigurăm consultanță gratuită tuturor investitorilor care vor să vină la Craiova”, a declarat Olguța.

    Fabrici noi

    Pe de altă parte, primarul Craiovei și-a trecut în portofoliu apariția fabricii Magna, pe platforma fabricii Ford și fabrica de biscuiți ETY care este în fază de contrucție. Acesta a mai spus că este în negocieri cu Guvernul și pentru realizarea unui parc industrial al Craiovei.

    Stadioane

    Municipalitatea construiește un stadion mic, cu 5.000 de locuri, iar CNI Sadionul ”Ion Oblemenco”. Ambele se află în procedurile de licitare. ”Stadionul mare va fi gata la sfârșitul anului 2016. Nu va mai avea pistă de atletism, pentru că acestea sunt normele. Va avea, în schimb, alte ramuri pentru alte sporturi și un hotel de 4 stele, pentru că trebuie gândit și ca o variantă care să aducă un profit”, a spus Olguța Vasilescu.

    Echipă de fotbal

    ”Nu știu câți dintre voi ați crezut că o să avem echipă de fotbal și în Liga I, când v-am spus, anul trecut, tot în conferință de presă, și că se va numi tot Universitatea Craiova. Știți bine că am încercat și varianta cealaltă (cu Adrian Mititelu n.r.). (...) Și e important de știut că municipalitatea nu a dat niciun ban echipei, investiția este exlusiv a oamenilor de afaceri care au crezut în acest proiect”, a spus Vasilescu.

    Regiile

    ”Toate regiile subordonate primăriei erau pe minus când le-am preluat. Acum sunt pe profit”, a precizat Olguța. Aceasta spune că RAT a reușit să economisească în 2013 circa 28 de mililiarde lei vechi numai din motorină. Totodată, primarul a precizat că pe mandatul ei au fost montate 100 de băncuțe în stațiile de autobuz și au fost făcute adăposturi pentru călători. ”Regia de Transport merge acum atât de bine încât și-a permis să scadă și taxa de ridicare a mașinilor de la 300 de lei la 150 de lei”, a adăugat edilul, care a amintit azi și despre reabilitarea celor trei tramvaie în regim propriu. De asemenea, RAADPFL și Compania de Apă ”Oltenia” sunt în prezent ”pe profit”.

    Câinii maidanezi și adăpostul canin

    ”Promisiunea era un adăpost de 5.000 de locuri, dar am făcut doar 500. Nici nu-l mai facem mai mare, pentru că legea s-a schimbat și acum câinii pot fi eutanasiați”, a spus Olguța referitor la acest subiect. Aceasta a firmat că se vede că în oraș nu mai sunt foarte mulți câini.

    Centrul Multifuncțional Romanești

    Olguța Vasilescu a reiterat și astăzi ideea că această investiție, cu cofinanțare de 50%, a fost una foarte proastă, date fiind condițiile impuse de UE în privința administrării ei. ”Cu Centrul Multifuncțional sunt cheltuieli foarte mari, de ordinul zecilor de miliarde, și nu avem ce face. Am scos la licitație câteva spații, dar nu a dat nimeni buzna”, a spus edilul. În acest caz, Primăria Craiova s-a asociat cu RAADPFL, care administerează clădirea. ”Din cauza Centrului, cred că anul acesta RAADPFL nu mai iese pe profit”, a apreciat Vasilescu.

    Reparații străzi


    Primarul a declarat că municipalitatea are un buget de 400 de miliarde de lei vechi pentru repararea și modernizarea străzilor, dar nu s-a putut lucra efectiv din cauza licitației pentru lucrări”. Nu am putut astupa nici o groapă în oraș pentru că nu avem descurcată licitație cu firma câștigătoare, pentru că au fost contestații, culmea, nu pentru preț, ci pentru că nu ar fi avut experiență firma câștigătoare. Știți că nu am preferat firma Delta, dar să spui că nu are experiență, e o tâmpenie. Probabil că contestatarii fie vor să își bată joc de autoritatea locală fie au interese meschine”, a declarat Olguța. ”O să soatem pe loturi câte 20 de străzi, pe acord cadru, pentru că sunt prevăzute să fie gata până în 2016”, a mai spus aceasta.

    Taxe și impozite

    Potrivit edilului, în niciun an până la instalarea sa ca primar, nu s-a mai înregistrat un procent de colectare de 100% sau chiar mai mare, înainte acesta fiind de circa 70%.”În 2013 a fost de 98,39%, iar în 2013 de 101,65%. Vă gândiți, probabil, cum e posibil. Pentru că s-au strând banii și din anii anteriori. Pentru că Finanțele ne obligă să acționăm împotriva rău platnicilor”, a explicat Vasilescu.

    Altele


    Amintite au fost și investițiile la Azilul de bătrâni, consolidarea gardului de la Cimitirul Sineasca si cel de la Colegiul Carol I, extinderea rețelei de canalizare Gârlești, cu buget de la CAO.

    Menționate au fost și alte câteva proiecte care sunt în plan: reabilitarea sediilor primăriei, reabilitarea clădirilor colegiilor naționale Carol I si Elena Cuza, realizarea proiectului Business Center Sud, modernizare punctelor termice, încheierea licitației pentru autobuzele noi, reabilitarea termică a blocurilor.



  2. #2
    Spammer john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    15-08-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    2,047
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1889
    Puncte CF
    78.0
    5, nota de trecere!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    2

  4. #4
    Junior D.C.'s Avatar D.C. este placut de toti D.C. este placut de toti D.C. este placut de toti
    Data de inscriere
    16-05-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    64
    Mesaje bazar
    76
    Putere Reputatie
    21
    Reputatie
    295
    Puncte CF
    5.5
    Ca si @b3bytzu, 2 dar eu pun si felicitari !!

  5. #5
    Spammer POOL's Avatar POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    2,073
    Mesaje bazar
    454
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    1633
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    7 pentru ca a continuat proiectele concepute de altii!
    4 pentru pentru administrare
    1 pentru bazaconiile (graffiti) de pe blocuri!!! (
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

  6. #6
    Addicted! piti_cata's Avatar piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati piti_cata este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    1,724
    Mesaje bazar
    359
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    3330
    Puncte CF
    197.5
    7

  7. #7
    Addicted! YAXI's Avatar YAXI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti YAXI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti YAXI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti YAXI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti YAXI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti YAXI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti YAXI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti YAXI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti YAXI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti YAXI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti YAXI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    20-10-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    1,574
    Mesaje bazar
    2602
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2442
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de piti_cata Vezi mesajele
    7
    nota 5 nu merita mai ales pentru administate si dialog cu cetatenii orasului

  8. #8
    De-al casei victtor's Avatar victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor victtor este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    27-10-2008
    Varsta
    55
    Sex
    M
    Mesaje
    478
    Mesaje bazar
    131
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    573
    Puncte CF
    5.5
    4

  9. #9
    Junior Echo_o are ceva special... Echo_o are ceva special...
    Data de inscriere
    23-01-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    82
    Mesaje bazar
    35
    Putere Reputatie
    23
    Reputatie
    133
    Puncte CF
    17.5
    6

  10. #10
    Junior rusnakis's Avatar rusnakis este o raza de lumina in ochii tuturor rusnakis este o raza de lumina in ochii tuturor rusnakis este o raza de lumina in ochii tuturor rusnakis este o raza de lumina in ochii tuturor rusnakis este o raza de lumina in ochii tuturor rusnakis este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    04-11-2007
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    71
    Mesaje bazar
    257
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    509
    Puncte CF
    311.0
    NoTa 2 este o ******* ingamfata
    Last edited by Moderator; 08-07-2014 at 09:37. Motiv: mai multa atentie in exprimare va rog!

  11. #11
    Senior Member didi130's Avatar didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    14-12-2010
    Locaţie
    世界
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    890
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    2062
    Puncte CF
    4.0
    Usergroups:
    5
    Nu semnez decat la notar.

  12. #12
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,744
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    180
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    10

    niciodata nu a avut orasul asta primar mai bun

    ultrasii Solomonache to the left



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  13. #13
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    4 sau Insuficient.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.

  14. #14
    Junior san24c's Avatar san24c reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-05-2009
    Sex
    F
    Mesaje
    61
    Mesaje bazar
    3
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    15
    Puncte CF
    24.0
    3

  15. #15
    Member Dakar's Avatar Dakar va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    16-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    110
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    96
    Puncte CF
    14.0
    Nota 3. Sper sa scapam de ea cat mai repede.

  16. #16
    Newcomer Amza Florin reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-01-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    21
    Mesaje bazar
    52
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1
    Puncte CF
    5.0
    Numai gogosi...nota 3 stai jos...ne vedem la toamna

  17. #17
    Banned A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    1,635
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1498
    Puncte CF
    6.0
    1 - tot jaf și batjocură.

  18. #18
    Banned boqqdan's Avatar boqqdan este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    23-12-2006
    Locaţie
    Location Location...
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    1,253
    Mesaje bazar
    326
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    44
    Puncte CF
    6.5
    7. in 2 ani e peste Solomon in cei 8 ai lui.
    si daca pleaca, cine vine?

  19. #19
    Fan Stiinta inferno91's Avatar inferno91 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti inferno91 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti inferno91 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti inferno91 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti inferno91 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti inferno91 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti inferno91 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti inferno91 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti inferno91 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti inferno91 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti inferno91 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    12-07-2009
    Locaţie
    London, United Kindom
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    1,014
    Mesaje bazar
    336
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    2076
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Ii dau un 5 (ca stiu cum e sa te chinui pentru note de trecere)
    Mai in gluma, mai in serios, m-a deranjat ca prea a mintit si nu s-a tinut de "promisiunile" facute inainte de inceperea mandatului...
    In plus m-a deranjat foarte multe lucruri care nu isi au rostul in oras: ploi de giratorii, "desene" pe blocuri, statui... serios?!

    In rest... strazile nu prea vad o schimbare (cel putin in bariera e bataie de joc, nu vorbesc de restul cartierelor ca nu prea am trecere)
    De canalizare... nu discut.
    videsign.co.uk

  20. #20
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    76
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    1, s-a ales prafu' de oras
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 4 1 2 3 ... UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: