Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Chestiunea zilei 13.05.2015


Vezi rezultatele sondajului: Pe o scara de la 0 (deloc) la 5 (foarte multa) cata incredere aveti in capacitatea actualului ministru al sanatatii Nicolae Bănicioiu, de a imbunatatii sistemul sanitar din Romania?

Votanţi
72. Nu poţi vota in acest sondaj
  • 5 - foarte multa

    3 4.17%
  • 4

    2 2.78%
  • 3

    7 9.72%
  • 2

    9 12.50%
  • 1

    17 23.61%
  • 0 - deloc

    27 37.50%
  • Nu raspund

    7 9.72%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei 13.05.2015

    Pe o scara de la 0 (deloc) la 5 (foarte multa) cata incredere aveti in capacitatea actualului ministru al sanatatii Nicolae Bănicioiu, de a imbunatatii sistemul sanitar din Romania?

    • 5
    • 4
    • 3
    • 2
    • 1
    • 0
    • Nu raspund


    "Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, marţi, că au fost deblocate posturi în sistemul sanitar, dar ritmul în care se angajează este lent, astfel că deficitul de personal, de peste 30.000, s-ar putea acoperi în trei-patru ani.

    "Am deblocat posturi în sistemul sanitar, dar este adevărat că ritmul în care se angajează nu o să poată să acopere deficitul decât în câţiva ani, în trei-patru ani, dacă ritmul rămâne acelaşi din ultimele opt luni. Vorbim despre un deficit de peste treizeci şi ceva de mii de persoane. Au fost alocate fonduri suplimentare pentru angajări, au fost angajate aproape 5.000 de persoane", a spus ministrul Sănătăţii, după ce a participat la conferinţa organizată la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie", cu ocazia efectuării a o sută de operaţii pe cord.

    Întrebat despre protestul organizat în faţa sediului Ministerului Sănătăţii, de Camera Federativă a Sindicatelor Medicilor din România şi Federaţia Sindicală "Hipocrat", ministrul a spus că este într-un dialog deschis cu toate sindicatele din sistemul sanitar, iar marţi după-amiază va avea o discuţie cu reprezentanţii protestatarilor.

    "Suntem în dialog deschis cu toate sindicatele din sistemul sanitar. Vom avea şi o discuţie, după-amiază, în care să analizăm toate problemele lor. Nu considerăm că suntem pe poziţii diferite, suntem de aceeaşi parte a baricadei", a precizat Bănicioiu.

    Ministrul Sănătăţii a adăugat că mare parte din revendicările sindicaliştilor sunt legate de acordul cu FMI din 2010, pe care a încercat să-l corecteze.

    "Evident că am reuşit să corectăm o parte din nedreptăţi (din acordul cu FMI din 2010, n.r.), problema este că avem un acord pe care l-am moştenit, nu l-am semnat nici eu, nici Guvernul din care fac parte. Încercăm să găsim cele mai bune şi cele mai rapide soluţii. A existat o creştere salarială în ianuarie, iar acum căutăm soluţii pentru o nouă creştere salarială", a mai spus Bănicioiu.

    În legătură cu cererile asistenţilor medicali de a pleca să lucreze în străinătate, ministrul Nicolae Bănicioiu a spus că, în ultimii şapte ani, au fost eliberate aproximativ 20.000 de certificate.

    "În intervalul 2007-2014, au fost solicitate aproximativ 20.000 de certificate, dar nu toţi cei care le-au solicitat au plecat din ţară. Vorbim dintr-un total de 141.000 de asistenţi medicali", a mai spus Bănicioiu.

    Ministrul Sănătăţii a adăugat că un prim pas privind creşterile salariale a fost realizat anul trecut, atunci când au crescut veniturile medicilor rezidenţi, iar un al doilea pas a fost în ianuarie, când toţi angajaţii au primit 100 de lei în plus la salariu.

    "Există şansa să le mai crească o dată salariul, într-o altă etapă", a spus Bănicioiu, precizând că la acest document se lucrează în prezent şi că nu poate menţiona cu cât vor creşte salariile în sistem.

    Protestul organizat de Camera Federativă a Sindicatelor Medicilor din România şi Federaţia Sindicală "Hipocrat" are loc între orele 12.00 şi 14.00, în faţa sediului Ministerului Sănătăţii. Sindicaliştii spun că sunt nemulţumiţi de faptul că niciuna dintre solicitările federaţiilor nu au fost soluţionate în mod favorabil de Ministerul Sănătăţii."



  2. #2
    Senior Member last smoke's Avatar last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om last smoke este o comoara de om
    Data de inscriere
    12-05-2006
    Locaţie
    IN YOUR MIND
    Sex
    M
    Mesaje
    931
    Mesaje bazar
    389
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    447
    Puncte CF
    25.0
    3
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Spammer john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    15-08-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    2,047
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1889
    Puncte CF
    78.0
    2

  4. #4
    Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    10,452
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    3

  5. #5
    Oldtimer antimulte's Avatar antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    17-01-2008
    Locaţie
    out there ...
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    1,073
    Mesaje bazar
    202
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    891
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    2
    Multumesc si daca esti de acord cu mine, multumesc si daca nu esti, dar imi respecti parerea.
    Un multumesc sau scuza-ma te poate duce departe daca stii cand trebuie folosite.

  6. #6
    Afacerist ana maria's Avatar ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    30-04-2007
    Locaţie
    downtown
    Sex
    F
    Mesaje
    9,581
    Mesaje bazar
    3782
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    20002
    Puncte CF
    822.0
    Usergroups:
    2 spre 3
    Perpetuum Mobile

  7. #7
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Deloc.

  8. #8
    Oldtimer Gigi.P este o raza de lumina in ochii tuturor Gigi.P este o raza de lumina in ochii tuturor Gigi.P este o raza de lumina in ochii tuturor Gigi.P este o raza de lumina in ochii tuturor Gigi.P este o raza de lumina in ochii tuturor Gigi.P este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    30-09-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    1,473
    Mesaje bazar
    102
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    667
    Puncte CF
    728.5
    2

  9. #9
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,826
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    1

    sistemul sanitar e SUB PAMANT SRL

    dar avem carduri de sanatate

    alea lipseau, ca spitalele sunt curate, medicii au salariile pe care le merita dupa 10 ani de scoala (uneori chiar 12 la chirurgi) si nu ne pleaca in strainatate



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  10. #10
    Banned mario008's Avatar mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008 mario008
    Data de inscriere
    17-11-2012
    Locaţie
    Bora Bora
    Sex
    M
    Mesaje
    1,357
    Mesaje bazar
    291
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -2000
    Puncte CF
    86.0
    Usergroups:
    1

  11. #11
    Addicted! bog28ucv's Avatar bog28ucv este placut de toti bog28ucv este placut de toti bog28ucv este placut de toti
    Data de inscriere
    10-02-2009
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    1,589
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    268
    Puncte CF
    164.0
    1

  12. #12
    Helper becks's Avatar becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor becks este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    2,435
    Mesaje bazar
    3618
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    908
    Puncte CF
    56.5
    Usergroups:
    3

  13. #13
    Oldtimer amadeus's Avatar amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti amadeus este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    07-11-2008
    Varsta
    39
    Sex
    F
    Mesaje
    1,401
    Mesaje bazar
    45
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2866
    Puncte CF
    120.0
    Usergroups:
    1

  14. #14
    Helper bogdanfbj's Avatar bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    17-11-2011
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    4,377
    Mesaje bazar
    48
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    4297
    Puncte CF
    261.5
    Usergroups:
    3
    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic!
    www.pescardejiu.blogspot.com

  15. #15
    Spammer @#I's Avatar @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta @#I este deja o vedeta
    Data de inscriere
    05-11-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,872
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1105
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de beavis Vezi mesajele
    1... medicii au salariile pe care le merita dupa 10 ani de scoala (uneori chiar 12 la chirurgi) si nu ne pleaca in strainatate
    Vezi, aici zace o mare perversiune, anume că toți sunt puși în aceeași oală (ba că-s toți răi, ba că-s toți buni și persecutați). Problema este că medicii/doctorii care ar dori să schimbe sistemul nu au loc de cei care își fac singuri salariile de multe (dar nici nu-și fac loc, așteptân salvarea din ceruri!), multe mii de euro și care nu dau socoteală nimănui. După aia mai sunt și cei care se plâng, dar visează numai la cum să ia locul Șpăgarului Șef etc. Apoi - Nu există o organizare a celor bine intenționați, ci numai o lamentație fără de sfârșit și fuga (deși, cu puțină organizare, hotărâre, cu muncă de sindicat, tinerii ar putea schimba treaba din sistemul de sănătate, pentru că boșorogii ăia n-ar mai avea nicio putere).
    Deci, situația e complexă . Nu există curajul minim de a face schimbări. Cred că tinerii nu realizează că ei ar putea schimba totul în foarte scurt timp, că ei au putere (dar nu o folosesc), iar cei care fac rău sunt puțini și dobotoci. Problema e..la capu, deci. Ai văzut că noi, românii, ne plângem tot timpul și preferăm să plecăm la alții, pentru că acolo și-au rezolvat problemele. Aici cine să ni le rezolve? NOUĂ.

    Și mai degrabă ne bălăcărim între noi, ne ironizăm, în loc să ne organizăm. Lipsește încrederea pe fondul unei educații primite din tată-n fiu - miștocăreala reciprocă...
    Last edited by @#I; 13-05-2015 at 11:51.

  16. #16
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    0 adica deloc.

  17. #17
    Banned George Ionescu's Avatar George Ionescu va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    20-01-2015
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    510
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    61
    Puncte CF
    0.0
    3

  18. #18
    Moderator YouMakeMeSmile's Avatar YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie YouMakeMeSmile s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    28-06-2009
    Varsta
    28
    Sex
    F
    Mesaje
    5,475
    Mesaje bazar
    112
    Putere Reputatie
    58
    Reputatie
    28388
    Puncte CF
    78.5
    Usergroups:
    1
    The only person you should try to be better than is the person you were yesterday.

  19. #19
    De-al casei danstf's Avatar danstf este placut de toti danstf este placut de toti danstf este placut de toti
    Data de inscriere
    11-07-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    262
    Mesaje bazar
    121
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    254
    Puncte CF
    67.0
    1

  20. #20
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    0
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: