Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Chestiunea zilei 27.08.2013


Vezi rezultatele sondajului: Sunteti de acord cu noile reguli care se vor aplica proprietarilor de caini din Craiova?

Votanţi
135. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    86 63.70%
  • Nu

    37 27.41%
  • Nu ma pot pronunta

    12 8.89%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Chestiunea zilei 27.08.2013

    Sunteti de acord cu noile reguli care se vor aplica proprietarilor de caini din Craiova?

    • Da
    • Nu
    • Nu ma pot pronunta


    Timpuri noi, reguli noi: Responsabilii cu tot ceea ce înseamnă gestionarea câinilor fără stăpân din Craiova au întocmit un Regulamet stufos în această privinţă, care se va aplica în termen de 30 zile de la publicarea lui pe site-ul Primariei Municipiului Craiova, adică undeva la sfârşitul lunii septembrie a anului în curs (dacă proiectul de hotărâre înaintat consilierilor locali va fi adoptat în şedinţa din 29 august a.c.).

    Normele impuse de Serviciul de ecarisaj al municipiului se adresează atât angajaţilor, cât şi craiovenilor care deţin sau vor să adopte câini comunitari. Dacă unele dintre instrucţiuni par uşor de urmat, altele lasă loc de interpretări şi controverse. Cert este că legea va fi… lege, cum va fi ea aplicată urmând să rămână de văzut. Noutăţi sunt multe pentru iubitorii de animale din Craiova, care vor fi nevoiţi să plătească o taxă de 500 de lei, pentru un animal, pe an, dacă nu vor ca el să fie sterilizat – măsură obligatorie care se va aplica atât asupra animalelor fără stăpân, dar şi asupra acelora care au un proprietar.
    Pe de altă parte, cei care au adoptat un „comunitar”, dar nu doresc să-l mai păstreze, nu vor putea să-l ofere altcuiva sau să-l abandoneze, ci vor fi obligaţi să-l ducă la serviciul de ecarisaj. Pe de altă parte, craiovenii nu vor putea ţine mai mult de două animale în apartament şi acestea numai cu acordul scris al majorităţii vecinilor. În plus, dacă aţi abandonat animalul sau aţi pierdut mai mult de doi câini, veţi plăti amendă. Iată care sunt, pe larg, reglementările Serviciului de ecarisaj, reglementări care vor fi supuse atenţiei aleşilor locali din Craiova, pentru a fi adoptate şi aplicate în viitorul apropiat.

    “Câinii din adăpost care nu au fost revendicaţi timp de 2 zile de la intrarea in adapost vor fi sterilizaţi. Eutanasierea câinilor fără stăpân din adăpost este posibilă doar în cazul exemplarelor diagnosticate de medicul veterinar de liberă practică, cu boli cronice si incurabile. Cadavrele câinilor vor fi incinerate, interzicându-se folosirea lor pentru obţinerea de piei, grăsimi, carne, faină proteică şi alte produse”.

    Revendicarea, adopţia şi încredinţarea câinilor fără stăpân

    Art.33: Exemplarele de câini din adăpost vor putea fi revendicate sau adoptate numai în baza Declaraţiei-angajament (Foto) respectiv a Formularului de adopţie completate şi semnate de către solicitanţi, stabilite potrivit legii.
    Art.34: O persoana fizica poate adopta cel mult doi caini, iar ONG-urile pot face adoptii, cu conditia sa faca dovada detinerii, cu orice titlu, a unui loc amenajat si organizat in conditiile legii pentru cresterea cainilor, in functie de capacitatea acestuia, sau cu dovada unei cereri de adoptie internationala.
    Art.35: Revendicarea câinilor din adăpost se soluţionează cu prioritate, în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de 48 de ore. Cuantumul valoric al acestor cheltuieli este stabilit potrivit tarifelor aprobate prin Contractul de delegare a gestiunii serviciului public de ecarisaj în Municipiul Craiova. In cazul in care cainele care a fost revendicat/adoptat si ulterior este gasit sau abandonat pe domeniul public, persoanele fizice sau juridice pierd dreptul de revendicare/adoptie din adapost si platesc o amenda, conform art. 50. Prevederea se aplica si in cazul pierderii a mai mult de doi caini.
    Art.36: Încredinţarea spre adopţie a câinilor din adăpost/adăposturi se face numai după sterilizare, vaccinare antirabică, deparazitare, identificare şi înregistrare în registre speciale. Cainii care fac obiectul adoptiei se identifica obligatoriu si prin microcipare.
    Art.37: Persoana fizica sau juridica care adopta un caine are obligatia de a se ingriji de el ca un bun proprietar, iar in cazul in care nu-l mai doreste, are obligatia sa-l predea operatorului serviciului public de ecarisaj din municipiul Craiova, neavand dreptul sa-l instraineze.
    “Detinerea la sediile si punctele de lucru ale societatilor comerciale si ale institutiilor de stat a unor caini de paza se va face cu asigurarea unor boxe sau tarcuri pentru inchiderea cainilor pe timp de zi sau pe perioada desfasurarii activitatii si a unei imprejmuiri corespunzatatoare a spatiului de paza, pentru a preveni accesul liber al acestora pe doemeniul public. In cazul in care un astfel de caine este gasit pe domeniul public se va considera ca este fara stapan si va fi capturat si transportat la adapostul autorizat.

    Clinică mobilă pentru sterilizarea câinilor cu şi fără deţinător

    Art.38: Cainii care indeplinesc conditiile de adoptie, nerevendicati in termen de doua zile, pot fi adoptati de persoane fizice sau juridice, de la sediul adapostului. În mod alternativ, operatorul poate dispune alocarea de fonduri pentru achiziţionarea şi funcţionarea unei clinici mobile pentru sterilizarea câinilor cu şi fără deţinător. În acest caz, acţiunile de intervenţie de urgenţă, tratament, sterilizare, vaccinare şi identificare vor fi efectuate şi cu ajutorul clinicii mobile dotată cu instrumentarul, produsele farmaceutice de uz veterinar şi consumabilele medicale veterinare necesare.
    Funcţionarea clinicii mobile pentru sterilizarea cainilor va respecta exigenţele prevăzute de legislaţia sanitară-veterinară sub aspectul autorizării funcţionării şi va fi deservită de către medici veterinari de liberă practică înscrişi în Colegiul Medicilor Veterinari.
    Art.43: Sterilizarea este obligatorie pentru toti câinii cu şi fără stăpân de pe teritoriul administrativ al municipiului Craiova, cu excepţiile celor pentru care proprietarul accepta plata unei taxe de 500 lei/an/caine.
    Art.44: Nu vor fi supuşi sterilizării următoarele categorii de caini:
    • femelele care se află în perioada de alăptare;
    • animalele a căror stare de sănătate nu permite efectuarea acestor operaţiuni chirurgicale, stare care este certificată şi documentată de medicul veterinar de liberă practică care a evaluat clinic şi diagnosticat animalul;
    • câinii utilitari;
    • câinii de rasă cu certificat de origine eliberat de către Cărţile de Origine (pedigree) şi înregistraţi la asociaţiile chinologice teritoriale sau câinii de rasă care prezintă un document de apartenenţă la o rasă canină, pentru care se plateste taxa anuala stabilita la art. 43.
    • câinii aparţinând raselor canine româneşti recun.

    a) Deţinerea de către proprietarii gospodăriilor individuale a unui număr mai mare de 2 caini, peste varsta de 6 luni, se va face cu plata unei taxe al carei cuantum este de 500 lei/an/caine.
    b) Deţinerea ciinilor în apartamente se va face cu acordul scris şi ştampilat al Asociaţiei de proprietari, adoptat cu majoritatea voturilor proprietarilor, în baza acordului expres al proprietarilor din apartamentele limitrofe (apartamentul superior, inferior şi a celor învecinate de pe acelaşi etaj apartamentului de deţinere al animalului de companie), dar nu mai mult de 2 caini.
    c) Deţinerea la sediile şi punctele de lucru ale societăţilor comerciale şi ale instituţiilor de stat sau private a mai mult de 3 câini de pază se va face cu asigurarea unor boxe sau ţarcuri pentru închiderea câinilor pe timp de zi sau pe perioada desfăşurării activităţii şi a unei împrejmuiri corespunzătoare a spaţiului de pază, pentru a preveni accesul liber al acestora pe domeniul public pe timpul nopţii; deţinerea unui număr mai mare de 3 câini se va face doar cu acordul expres al operatorului serviciului de ecarisaj din Municipiul Craiova.
    d) Nu este permisa circulaţia liberă, atât ziua cât şi noaptea, a câinilor în curţile de folosinţă. Proprietarii sau deţinătorii de câini de pază, trebuie sa afiseze la loc vizibil, la intrarea într-un imobil sau lauşade acces în proprietate, o plăcuţa de avertizare cu inscripţionarea „Câine periculos” sau „Atenţie câine rău”, după caz;
    e) Deţinerea câinilor de către asociaţiile de proprietari sau a unor locatari din cadrul asociaţiilor de proprietari, pe spaţiile comune, în jurul imobilelor sau în adăposturi amplasate pe domeniul public este interzisa;
    f) Deţinătorilor de câini necastraţi/nesterilizaţi le este interzis să permită reproducerea animalelor pe care le deţin, cu animale fără deţinător.
    g) Se interzice cu desăvârşire amplasarea de adăposturi pentru câini fără stăpân pe domeniul public al Municipiului Craiova.

    Prezentul Regulament intra in vigoare in termen de 30 zile de la publicarea pe site-ul Primariei Municipiului Craiova.



  2. #2
    Banned Grasu6XL's Avatar Grasu6XL are ceva special... Grasu6XL are ceva special...
    Data de inscriere
    06-11-2009
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje
    160
    Mesaje bazar
    247
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    111
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    DA
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Member protonos's Avatar protonos va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    23-09-2007
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    170
    Mesaje bazar
    356
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    84
    Puncte CF
    0.0
    Da, in centru toti care isi plimba cainii nu strang dupa ei iar cateii fac caca pe gazon...copii nu pot sa alerge pe gazon, cateii pot sa faca kk(aceiasi situtie si in toate parcurile si jocurile ptr copii). Eu nu vreau ca..copii mei sa se joace in acelas loc unde face kk un caine!

  4. #4
    Afacerist ana maria's Avatar ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare ana maria a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    30-04-2007
    Locaţie
    downtown
    Sex
    F
    Mesaje
    9,581
    Mesaje bazar
    3782
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    20002
    Puncte CF
    822.0
    Usergroups:
    Da .
    Perpetuum Mobile

  5. #5
    Moderator valyy08's Avatar valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie valyy08 s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    11,534
    Mesaje bazar
    1492
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    25699
    Puncte CF
    119.5
    Usergroups:
    Da
    God Forgives, I Don't...

  6. #6
    Senior Member Grekutu este o raza de lumina in ochii tuturor Grekutu este o raza de lumina in ochii tuturor Grekutu este o raza de lumina in ochii tuturor Grekutu este o raza de lumina in ochii tuturor Grekutu este o raza de lumina in ochii tuturor Grekutu este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    16-03-2009
    Locaţie
    prin curtea scolii...
    Sex
    M
    Mesaje
    635
    Mesaje bazar
    526
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    661
    Puncte CF
    27.0
    Da!

  7. #7
    Spammer Pirvu Cosmin's Avatar Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Pirvu Cosmin este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-05-2013
    Locaţie
    1n 743 Fu7ur3
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2,859
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    5080
    Puncte CF
    83.5
    Usergroups:
    Nu.








    „Nu-ți fie teama să înaintezi prea încet.Teme-te dacă te oprești!” SUN TZU.

  8. #8
    Banned Npopicu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    01-07-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    18
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    6
    Puncte CF
    0.0
    Da !

  9. #9
    Newcomer rhadoo1986's Avatar rhadoo1986 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-01-2007
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    40
    Mesaje bazar
    224
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    35.5
    Citat Mesaj iniţiat de protonos Vezi mesajele
    Da, in centru toti care isi plimba cainii nu strang dupa ei iar cateii fac caca pe gazon...copii nu pot sa alerge pe gazon, cateii pot sa faca kk(aceiasi situtie si in toate parcurile si jocurile ptr copii). Eu nu vreau ca..copii mei sa se joace in acelas loc unde face kk un caine!
    si crezi ca taxarea proprietarilor cu 500 de lei va rezolva problema ta legata de kk? Eu sunt dispus sa platesc taxa, dar consider ca daca tot am platit, cainele meu are prioritate la joaca in iarba

  10. #10
    Senior Member didi130's Avatar didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti didi130 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    14-12-2010
    Locaţie
    世界
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    890
    Mesaje bazar
    434
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    2062
    Puncte CF
    4.0
    Usergroups:
    Da.
    Nu semnez decat la notar.

  11. #11
    Insane reliviu's Avatar reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta reliviu este deja o vedeta
    Data de inscriere
    23-01-2006
    Varsta
    49
    Sex
    M
    Mesaje
    5,323
    Mesaje bazar
    4989
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    1014
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    da

  12. #12
    Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    10,452
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    88
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de protonos Vezi mesajele
    Da, in centru toti care isi plimba cainii nu strang dupa ei iar cateii fac caca pe gazon...copii nu pot sa alerge pe gazon, cateii pot sa faca kk(aceiasi situtie si in toate parcurile si jocurile ptr copii). Eu nu vreau ca..copii mei sa se joace in acelas loc unde face kk un caine!
    Pentru acestia trebuie amenzi usturatoare .
    DA.

  13. #13
    Rapper sherienixx's Avatar sherienixx este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    03-07-2007
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    140
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    23
    Puncte CF
    6.0
    Usergroups:
    Nu! Unele articole de lege sunt useless.

  14. #14
    Fan Stiinta John.M's Avatar John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta John.M este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-12-2012
    Locaţie
    Fierbinți-Târg
    Sex
    M
    Mesaje
    680
    Mesaje bazar
    242
    Putere Reputatie
    26
    Reputatie
    1732
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Da.

  15. #15
    Oldtimer Chosmin's Avatar Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta Chosmin este deja o vedeta
    Data de inscriere
    10-01-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Sex
    M
    Mesaje
    1,114
    Mesaje bazar
    190
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1182
    Puncte CF
    2.5
    Usergroups:
    DA

  16. #16
    Junior lucamatei's Avatar lucamatei a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    16-05-2012
    Varsta
    68
    Sex
    M
    Mesaje
    75
    Mesaje bazar
    198
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -5
    Puncte CF
    0.0
    Da.Categoric trebuie sa se faca ceva.

  17. #17
    Banned A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta A%% este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-03-2013
    Sex
    M
    Mesaje
    1,635
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1498
    Puncte CF
    6.0
    In principiu da si sunt si de acord cu unele articole sau parti de articole. Trebuie imbunatatite, dar ideea e foarte buna.
    Unele sunt cam aiurea. Reglementarea trebuie sa fie usor de pus in practica, de bun-simt si , mai ales, sa fie in concordanta cu legile civile/penale din Romania/UE, deci, e nevoie ca proiectul sa fie facut de niste profesionisti priceputi.

    Votez da, dar imi rezerv dreptul de a spune nu mai tarziu, daca proiectul final nu va fi bun. Mai vorbim.

  18. #18
    Junior ionut2007's Avatar ionut2007 este placut de toti ionut2007 este placut de toti ionut2007 este placut de toti
    Data de inscriere
    21-06-2007
    Sex
    M
    Mesaje
    88
    Mesaje bazar
    220
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    216
    Puncte CF
    14.5

    NU

    NU... BABELE CARE HRANESC 5, 10, 15 ... CAINI IN FATA BLOCULUI , CAINI CARE DUPA SAR SA II MUSTE PE COPII, NU VOR PLATI NIMIC, pentru ele ar trebui facute niste legi nu pentru cei care au caine in casa si il duce la doctor periodic. E suficient pretul vaccinului anual si a deparazitarilor la ce sa mai platim alti 500 de lei pe an?

  19. #19
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    da

  20. #20
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    NU.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: