Fabrica & www.yazee.ro
prezinta



Can You Step to DJ MARKY & STAMINA MC?

Vineri 28 Noiembrie 2008 in club fabrica va avea loc cel mai asteptat party dnb al anului. Editia nr. 5 a seriei de evenimente Can You Step? va provoaca la dans intr-o seara cu cel mai apreciat DJ si producator dnb de pe glob, si anume DJ MARKY ce va fi asistat de STAMINA MC, de asemenea un personaj de renume pe scena dnb internationala. Seara va fi completata de AMON de la Loud Department si VRT de la Groove++. Visualul va fi asigurat de VJ CSONGL.


Can you step? este o serie de evenimente initiate de yazee.ro impreuna cu fabrica club la inceputul anului 2008 si a avut ca invitati pe parcursul a 4 editii dj de pe scena romaneasca precum PHONEME [KOALITION] / ALIEN PIMP [SOUNDKRAFT, DUBKRAFT, SHUTDOWN AUDIO] / UNLOCKA [SOUNDS OF EASTAREA] / GOJIRA [FWD AGENCY] / SEB [INFAMOUS] / TOMASAN / VRT [GROOVE++] / TONY031R [DUBSTEP.RO] / ALEZ [DUBSTEP.RO] / CYPHER [FOO EVENTS] / ONAMOR [DUBSTEP.RO] / dualTRX [FOO] / WRK [LBC Kru] sau TMK si artisti internationali precum BOC [UNGARIA] sau WHISTLA [ANGLIA].


Biletele sunt 37 lei pe www.bilete.ro & www.ticketpoint.ro si in magazinele Diverta. La intrare pretul biletului va fi 50 lei.