Mara a fost înnebunită de mic copil după muzica şi dansează până la epuizare pe orice sunet muzical. Mai târziu, din nevoia de mişcare, inevitabil ajunge în club. Aici vede pentru prima data un DJ şi este foarte atrasă de locul care se numeşte pupitru.

-------------------------------

Întâlnirea cu muzica electronică are loc odată cu audiţia albumului Violator – Depeche Mode. Din acel moment devine fan al trupei şi al stilului muzical, neratând, bineînţeles, mult mai târziu, concertul de la Bucureşti.

În anul 2000 devine clientă fidelă a clubului Space din Bucureşti. Aici a avut ocazia să asculte seturile unora dintre cei mai buni dj ai lumii. Este foarte impresionată de ceea ce se întâmplă la platane şi se hotărăşte să-şi încerce talentul. Fiind încurajată de prietenul ei, Alin, unul dintre rezidenţii clubului Space (la vremea aceea), începe să-şi cumpere muzică şi să mixeze.









Astfel s-a pregătit de primul rezidenţiat, în anul 2002 în club Oxigen din Ploieşti. Tot atunci a avut loc şi prima apariţie la postul MTV România, devenind cunoscută pe scena clubbing din România. Au urmat petreceri după petreceri, mixând în multe cluburi din ţară şi din Bucureşti. A avut deosebita plăcere de a face warm up pentru DJ Snoopy din Ungaria în club Xenon – Bucureşti, şi a mixat alături de DJ-i români foarte cunoscuţi.

Îi place foarte mult să mixeze pe vinyl-uri pentru ca au un sound aparte, chiar dacă sunt foarte grele. Stilul muzical este foarte complex, ţinând cont de toate subramurile muzicii electronice, astfel că seturile ei difera de la un party la altul. Îi place foarte mult să fie DJ de main. A susţinut totodată şi multe after-party-uri, dar a descoperit şi marea placere de a pune muzica pe plaje de la răsăritul soarelui până la apus.

Împreună cu Narcissa şi Margo au format „frontul” feminin al fostei agenţiei de booking FWD.Mara este de departe cea mai experimentată DJ-iţă din România, acest lucru aducând-o pe locul 22 în topul celor mai buni DJ-i români la premiile Nights.ro din 2008 şi pe 32, în 2009.