Modern - Luni 4 Ianuarie 2010 - Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok


  1. #1
    Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    15,072
    Mesaje bazar
    228
    Putere Reputatie
    113
    Reputatie
    11290
    Puncte CF
    47545.0
    Usergroups:

    Modern - Luni 4 Ianuarie 2010 - Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok

    Modern - Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok

    Regia
    Oxide Pang Chun, Danny Pang

    Cu
    Nicolas Cage, Philip Waley

    Program: 13:00, 15.30, 17.30, 20:00

    • Adresă: Str. Madona Dudu nr.3
    • Telefon: 0251412725



    ------------------------

    Viata asasinului anonim cunoaste o schimbare radicala atunci cand se duce în Thailanda pentru a comite o serie de crime platite. Joe (Nicolas Cage), un om neîndurator, se afla în Bangkok pentru a executa patru dusmani, la cererea unui mafiot pe nume Surat. El îl angajeaza pe Kong (Shahkrit Yamnarm), un pusti de pe strada si hot de buzunare, pentru a-i face comisioanele, cu intentia de a-si acoperi urmele, urmand sa-l ucida în finalul misiunii. În mod ciudat, Joe, cel mai mare lup singuratic, se trezeste dandu-i lectii tanarului, fiind în acelasi timp atras într-o aventura tentanta cu o vanzatoare localnica. Atras de frumusetea Bangkokului, Joe începe sa-si puna traiul izolat de pana atunci sub semnul întrebarii si sa lase garda jos… exact cand Surat decide ca e timpul sa curete totul.

    Regizorii Oxide Pang si Danny Pang (The Eye - "Ochii") au zugravit un tablou exploziv în lumea interlopa a Bangkokului, iluminata cu neoane si saturata de violenta. Avand la baza celebrul film de actiune al fratilor Pang cu acelasi nume, Asasinul din Bangkok / Bangkok Dangerous este scris de Jason Richman avand în distributie staruri de thrillere pline de adrenalina, precum Nicolas Cage (Ghost Rider - "Demon pe doua roti"), Charlie Young (Seven Swords - "sapte sabii"), Shahkrit Yamnarm (Belly of the Beast - "Cursa terorii") si Dom Hetrakul (Sniper 3 - "Lunetistul 3"). Filmul îi are ca producatori pe Jason Shuman, William Sherak, Nicolas Cage si pe Norm Golightly. Andrew Pfeffer, Derek Dauchy, Denis O’Sullivan si Ben Waisbren au fost producatori executivi.

    În scena de început a filmului Asasinul din Bangkok / Bangkok Dangerous, o masina neagra îsi croieste drum prin Praga, flancata de masinile de politie. În ea se afla un gangster rus, devenit informator de politie. Convoiul e urmarit din clopotnita catedralei din oras de Joe (Nicolas Cage), un mercenar anonim, care îsi tinteste prada prin luneta unei mitraliere superperformante, pe tot parcursul, pana în camera de interogatoriu a politiei. Cand bate clopotul pentru a anunta ora, Joe trage doua focuri de arma, ucigand informatorul pe loc. Asasinul dispare pe strazile aglomerate, mai întai scapand de arma, iar apoi de asistentul lui, nelasand nicio urma.

    Ucigas cu sange-rece si neîndurator, Joe ajunge în inima Bangkokului cu lumini rosii, tipatoare. Angajat de un gangster violent, Surat, pentru a comite patru crime, primul ordin este acela de a-si gasi un complice care sa-i pastreze anonimatul si care sa-i mijloceasca actiunile - unul care sa nu fie ratat odata ce Joe termina treaba. Îl gaseste pe Kong (Shahkrit Yamnarm), un pusti de pe strada slabanog si amator de filme de actiune, care sa-i faca toate comisioanele.

    Prima responsabilitate pe care o are Kong este sa preia instructiunile loviturii dintr-o servieta de metal încuiata, de la un emisar al lui Surat, o stripteuza superba, pe nume Aom (Panward Hemmanee). Se simte imediat atras de ea, curtand-o cu bunuri furate, dar ea îl trateaza cu un dispret amuzat.

    Joe îndeplineste prima lovitura meticulos planuita asupra Ministrului de Interne, pe strazile aglomerate ale Bangkokului, dar e ranit usor în timp ce încerca sa scape. Cand se duce la o farmacie pentru a-si lua un bandaj, Joe se simte atras inexplicabil de farmacista timida si draguta, surdomuta Fon (Charlie Young). Fata, absolut nevinovata, îl duce acasa pentru a-i face cunostinta cu bunica ei si, spre surprinderea lui Joe, se înfiripeaza o relatie romantica.

    Cand Kong vine cu instructiunile pentru urmatoarea misiune a lui Joe, e atacat de o banda de hoti de strada, care deschid servieta, iar Kong descopera cu ce se ocupa Joe. Coplesit de sentimentul de respect pentru angajatorul lui american, îl implora pe Joe sa-l învete sa lupte. Instinctul îi spune lui Joe sa-si ucida asistentul pe loc, dar ceva din Kong îl impresioneaza si îl ia pe tanar sub aripa lui protectoare.

    Începand un regim de antrenament fizic si psihologic intens, Joe începe sa-l lase încet-încet pe Kong sa se apropie mai mult decat oricine de el, permitandu-i chiar sa vina cu el în misiuni. A doua tinta a lui Joe este un gangster si rival al lui Surat. Pentru a face ca moartea acestuia sa para un accident, Joe pune la cale un înec în piscina hotelului. A treia lovitura ia o turnura dramatica în momentul în care victima îsi conduce adversarii într-o cursa nebuneasca, cu barci traditionale din lemn si motociclete, pe canalele din Piata Plutitoare Damnoen Saduak din Thailanda.

    Continuand sa se antreneze, încrederea lui Kong creste, si asta, odata cu relatia lui cu Aom. Cei doi încep sa se întalneasca sub pretextul aducerii de informatii, iar legatura dintre ei începe sa capete profunzime. si Fon si Joe devin din ce în ce mai apropiati, Joe petrecand tot mai mult timp bucurandu-se de momentele lipsite de griji. Dar vraja se rupe în momentul în care cuplul e atacat de hoti, iar Joe ucide din instinct doi dintre ei. Fon, vazand cine e cu adevarat Joe, e oripilata si refuza sa-l mai vada.

    Suparat din cauza faptului ca Fon îl respinge, Joe se îndeparteaza chiar si de Kong si se cufunda iarasi în munca, planuind sa duca la bun sfarsit misiunea si sa dispara în stilul caracteristic - fara urma. Aranjeaza sa se întalneasca cu Kong imediat dupa ultima crima, promitandu-i sa-l ia cu el, intentia sa fiind însa sa-l ucida.

    Cand ultima tinta a lui Joe se dovedeste a fi un erou al poporului thailandez, pe care are ca sarcina sa-l ucida în toiul unei adunari publice, Joe cere mai multi bani, iar seful lui începe sa-l vada ca pe o problema. Mafiotul o foloseste pe Aom ca sa-l ademeneasca pe Kong în fortareata lui si ameninta sa o ucida, daca Kong nu va dezvalui identitatea si intentiile lui Joe.

    Pe cale sa-si duca la bun sfarsit si ultima misiune, Joe observa speranta din privirile oamenilor de pe strada. Îsi aminteste chipurile nenumaratelor lui victime, apoi o vede pe Fon în momentul în care si-a dat seama cine este el, monstrul care devenise. Amintindu-si clar ziua în care si-a asumat pentru prima data rolul de ucigas, e incapabil sa apese pe tragaci. În timp ce bate în retragere, un lunetist de politie vede pusca, iar Joe e imediat înconjurat de gloante care ricoseaza.

    Joe reuseste sa scape, dar numai pentru a se trezi obiectul urmaririlor atat a lui Surat, cat si a politiei. Înainte sa paraseasca Bangkokul, îsi da seama ca mai are ceva de facut: trebuie sa-i salveze pe Kong si pe Aom, si sa-l distruga pe Surat, chiar daca asta înseamna sa se sacrifice pe el.

    Link IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0814022/

    Trailer:
    Modern - Luni 4 Ianuarie 2010 - Bangkok Dangerous - Asasinul din Bangkok Fisiere atasate bangkok-dangerous-482403l.jpg  
    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
    "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: