Comunitarea Reunited.ro - Noob ownage


  1. #1
    0-day Member biteme reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    01-03-2010
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Smile Comunitarea Reunited.ro - Noob ownage


    CARACTERISTICILE COMUNITATII


    Siteul este bazat pe platforma wordpress, cu design unic si pluginuri care fac placuta atat navigarea cat si vizualizarea acestuia, atat de vizitatori cat si in motoarele principale de cautare. Este vizibil la adresa: http://www.reunited.ro

    Forumul este bazat pe platforma vbulletin, licenta cumparata acum 2 ani, cu design unic si optimizare pentru motoarele de cautare, contine de altfel moduri special concepute pentru a mari viteza de navigare si a face sederea cat mai placuta vizitatorilor/membrilor. Este organizat dupa cerintele membrilor nostri cu cateva adaugari de la administratori. Este vizibil la adresa: http://forum.reunited.ro

    3 Servere de CS 1.6 hostate la firma Krond Solutions cu administratori si admini capabili, activitatea acestora fiind evaluata saptamanal:
    CS.Reunited.RO - Mod NORMAL | 32 de sloturi | 50+ Admini | Redirecte Contorizate
    HNS.Reunited.RO - Mod HNS | 24 de sloturi | 10+ Admini | Redirecte Contorizate
    WAR.Reunited.RO - STEAM VAC2 | 1000 FPS | 14 sloturi | 15+ Admini

    Contorizare Redirecte vizibile la adresa : http://redirecte.reunited.ro cu instructiuni de folosire, ghiduri si linkuri de descarcare in sectiunea Redirecte si Evidenta pe forum.

    ALTELE


    Cautam colaboratori cu servere hostate la firme profesionale (nu va impunem firma, dar va putem recomanda una) si doar firme, nu dorim afilieri cu servere hostate in beci, langa soba lu' bunica sau pe propriile pcuri.
    Oferim: subdomeniu nume.reunited.ro, sectiune proprie la noi pe forum, administrator pe forum detinatorilor, evidenta si contorizare redirecte ( Exemplu: http://redirecte.reunited.ro )

    Cautam admini care fie sa fie activi pe server, fie sa tina redirecte. Oferim acces la ban.

    Organizam Cupe si Concursuri saptamanale si lunare, care incepand din data de 9 martie vor avea ca premii licente de steam, tricouri si paduri personalizate, accese pe serverele noastre.

    Pentru final, ownerii comunitatii sunt persoane cu o varsta de minim 20 de ani, cu joburi si o viata normala ce au creat comunitatea din pasiune, de aceea nu vom pune niciodata reclama in comunitate sau nu vom cere bani pe admine sau nu vom cere bani pentru orice altceva, IN SCHIMB cerem respect si simtul umorului.

  2. #2
    De-al casei IPawn's Avatar IPawn va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    01-02-2009
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje
    349
    Mesaje bazar
    308
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    53
    Puncte CF
    6.0
    O comunitate serioasa
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: