Cuvintele de ordine ale acestui raliu vor fi viteza si spectacol.

Echipa Rally.ro este la Resita.

Am fost dimineata sa vedem probele speciale si sa va aducem ultimele noutati.

In zona Resita sunt 3 probe speciale care vor fi parcurse de cate doua si respectiv trei ori. PS 2 (vineri noaptea), 3,6 si zece vor fi parcurse intre Resita si Carasova, PS 4,7 si 9, vor fi parcurse pe portiunea dintre Carasova si Anina, iar PS 5 si 8 vor fi parcurse intre Anina si Oravita.

PS 2 - Suprafata de rulare excelenta. Locurile bune de vizionare pentru spectatori se afla in partea de sus a probei, zona de dealuri constituie adevarate tribune naturale pentru spectatori. Se pot vedea fara probleme succesiuni de 2-3 viraje.

PS4 - Suprafata de rulare excelenta. Cea mai buna proba de vizionat pt. spectatori, tribune naturale, succesiuni lungi de viraje. Dupa jumatatea probei, drumul intra in padure si continua cu o portiune foarte tehnica, dar din cauza copacilor numerosi nu se poate vedea decat virajul in care se sta.

Ca si constructie drumul pe cele doua probe este identic cu Babarunca de la Brasov, asa ca nu ar fi exclus ca dupa prima trecere sa devina plin de nisip si bile aruncate de masinile de concurs pe traseu


PS 5 - Suprafata de rulare fara gropi, dar foarte valurita si plina de saritori. Proba este deasemenea foarte spectaculoasa, dar se merge mult prin padure si nu se pot vedea succesiuni de viraje. Avantajul ar fi ca daca masina se lasa la intrarea in Oravita in afara probei, se poate merge in regrupare pentru a vedea masinile si pilotii.

In acest moment vremea este buna, cer senin, 12 grade, singura problema fiind vantul care bate cu putere.

Cateva poze de pe probe: http://www.rally.ro/index.php?req=po...bcateg=49&cat=



SURSA : Rally.ro