Raliul Argesului - Duval Locul 1 la Grupa A


  1. #1
    linux freedom Bubu_021's Avatar Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Bubu_021 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    30-09-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    2,569
    Mesaje bazar
    91
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    3116
    Puncte CF
    43.0
    Usergroups:

    Raliul Argesului - Duval Locul 1 la Grupa A

    Rally.ro : Ne puteti spune cateva cuvinte despre Raliul Argesului ?
    N.D. : Ce sa va spun, a fost un raliu pe ploaie cu probe foarte periculoase pentru ca a fost foarte mult namol, pentru mine a fost bine, am vizat locul I, am castigat locul I, mi-a fost un pic cam greu pentru ca am schimbat stilul de pilotaj total, masina a corespuns cum trebuie, am avut doua incidente minore, dar pana la sfarsit a fost bine.


    Rally.ro : Se simte diferenta fata de raliurile anterioare cu setarile facute in week-end-ul trecut ?
    N.D. : Nu e problema de setari pentru ca setarile sunt perfecte masina a stat impecabil, problema este de maniera de pilotaj care este total diferita si care iti da impresia ca mergi foarte incet si cand te uiti la timpi vezi ca le dai la adversari de la 20 de secunde in sus, pur si simplu ramai uimit, este altceva. Inca o data pot sa confirm ca suntem in secolul 18 dpdv al raliurilor fata de ce se intampla in campionatul mondial din toate punctele de vedere. Eu am simtit pe pielea mea, incerc sa il copiez pe Bugalski, sper sa reusesc, daca imi arata cineva acum 15-16 ani pentru mine era fantastic, dar niciodata nu este prea tarziu. Inca o data, maniera lor, stilul lor de pilotaj este total diferit. Ei sunt zei, noi suntem incepatori.


    Rally.ro : Va ganditi la o integrala ?
    N.D. : Nu, voi mai merge inclusiv la anul cu aceasta masina pentru ca este nou-nouta, are patru etape si dupa aceea ma mai gandesc. Oricum vizez sa aduc locul 1 la general in Oltenia si il voi aduce.
    Raliul Argesului - Duval Locul 1 la Grupa A Fisiere atasate duval2.jpg   duval3.jpg   duval1.jpg  

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: