De ce apar stiri negative despre Salve Club si Calin Donca ?


  1. #1
    PDA User blogger's Avatar blogger va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    27-02-2010
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    149
    Mesaje bazar
    269
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    96
    Puncte CF
    4.0
    Usergroups:

    De ce apar stiri negative despre Salve Club si Calin Donca ?

    Pai, de ce apar in general stiri negative? Pentru ca asta cere lumea, senzationalul, incredibilul si mai ales picajul celor puternici.
    Calin Donca Onciu:
    Inca de la inceput din 2003, cand am intrat in lumea asigurarilor de viata , la numai 19 ani, am observat o manifestare neasteptata din partea prietenilor, chiar din partea celor apropiati! Cand am mers sa le propun si lor sa faca asigurari alaturi de mine, rudele si chiar cei mai apropiati, in loc sa ma sustina, au inceput sa ma demotiveze, ca nu am nicio sansa, ca nu merge, ca este prostie, CA AM LUAT TEAPA, si asa mai departe.

    Apoi, dupa cateva luni, vazand ca nu ma las si continuu mai departe, au inceput sa faca misto de mine. Ma intrebau daca am merg la nunta (fiind tot timpul in costum), sau "te-ai blocat in costumul ala?!?!" , sau lucruri de genu.

    Apoi, observand caci continuu luni de zile la rand, au inceput sa imi puna piedici. Le vorbeau celorlalti ce prostie de afacere fac, cum oamenii isi pierd banii din cauza mea si asa mai departe.

    Cand mi-au cumparat in 2008, prima masina nou nouta de 30.000 de euro, a doua zi era zgariata jur imprejur! Probabil asa au sarbatorit si ei succesul meu, dupa 5 ani de munca continua!

    Dupa ce a trecut reforma de pensii, am creat o firma de instruire numita Echipa 31. Greseala mea a fost ca am creat-o alaturi de cativa tineri de la16 la 21 de ani(cel mai invarsta) care au castigat sute de milioane alaturi de mine in reforma pensiilor si care erau obisnuiti cu castiguri mari.

    Totul a mers bine , pana la primele neintelegeri si dispute intre tineri...pentru ca si eu aveam doar 23 de ani... moment in care am primit toate controalele posibile...

    Acesta este momentul in care ceilalti nu mai rad de tine, nu iti mai zgaraie masina ci trec la cele mai murdare tehnici si practici. Aici incep sa se lupte cu cine ai devenit!

    Dupa ce totul s-a terminat iar eu am dovedit tuturor ca am lucrat in legalitate, fapt pe care oricine il poate verifica, am primit o amenda de 2000 lei de la Garda Financiara, pentru intarzierea a 8 facturi care au fost bagate in contabilitate in octombrie in loc de septembrie , cu o vaoare totala de sub 1000 lei (toate cele opt)!


    Apoi lumea a inceput sa ma accepte. Au inceput sa imi accepte masina scumpa, stilul de viata, felul ciudat de a fi, modul in care gandesc si cine am devenit. Oamenii, chiar si cei care nu ma suportau, s-au obisnuit cu succesul meu. Iar eu mi-am continuat viata mai departe, crescand in fiecare luna afacerile personale, si avand succes mai departe!

    Totusi, acum cand am trecut de un nivel nemaiatins de mine al succesului, o noua categorie de oameni au aparut. Sunt oameni maturi, care nu pot suporta ca altcineva , mai ales un tanar, sa creasca o echipa atat de mare, in timp ce ei stacneaza.

    Prima data au incercat sa ne copieze... diverse companii au luat prezentarea, ideile, chiar si contractele noastre si au infiintat companii asemanatoare.
    Acest lucru chiar ne-a ajutat, pentru ca membri nostri au vazut ca exista posibilitatea ca oamenii care ii pot inscrie ei sa ajunga la concurenta! Asa ca am crescut MAI MARI MAI REPEDE!

    Apoi, au inceput sa vorbeasca ca nu avem Broker, licenta, firma, etc Toate aceste lucruri au fost explicate inca din luna octombrie, fapt pentru care, am crescut MAI MARI MAI REPEDE!

    Apoi, cand toata piata vorbea despre fenomenul SALVE, unii brokeri, au inceput sa se sperie. Ne-au trimis reclamatii la GARDA FINANCIARA, la FISC, la OPC, la ITM, si bineinteles la CSA!!! Acest lucru se intampla undeva in luna octombrie la sfarsit. SUNTEM O COMPANIE CARE LUCREAZA LEGAL, IAR DIN ACEASTA CAUZA LUCRAM MAI DEPARTE INDIFERENT CATE RECLAMATII POATE UNII VOR MAI TRIMITE.

    Din cauza ca ei se concentrau cum sa ne distruga pe noi, iar NOI FACEAM INSCRIERI, am crescut mai mult ca niciodata - 35.000 de membri inscrisi in luna noiembrie!

    Acum, ultima arma este DEFAIMAREA! Hai sa scriem spre ziare, hai sa platim pentru publicitatea negativa, ca POATE asa ii punem la pamant!

    Pe unii poate ca ii vor pune, deoarece SUCCESUL nu este pentru toti!

    SOCIALISMUL prin care am trecut, ne-a invatat pe multi, sa PUNEM CAPUL JOS, si sa ne facem nevazuti si mai ales, LUMEA SA NE PLACA! Deoarece, daca te ridici prea sus, ceilalti o sa sara pe tine si o sa vrea sa te doboare, acolo unde sunt si ei! Aceeasta categorie este cea care NU VA CUNOASTE SUCCESUL NICIODATA!

    Ca sa ai succes, este nevoie sa CRESTI mult mai mult decat cei de pe langa tine. Este nevoie sa LUPTI cu cei care vor sa lupte cu tine. Este nevoie sa CASTIGI pentru a savura victoria.

    Cea mai buna intrebarea este DE CE AR VREA CINEVA SA DARAME CE A DEVENIT SALVE CLUB SI OAMENII SAI?

    Raspunsul este : BUCURIA DE A VEDEA OAMENI DE SUCCES CUM SE PRABUSESC ACOLO UNDE STA MAJORITATEA! JOS, JOS DE TOT!

    O categorie aparte de persoane, care nu vor avea succes sau bucurie niciodata din partea lor, gasesc o stare imensa de implinire cand altii care au urcat spre succes, pica, acolo unde sunt si ei.

    Unii intelegeti ce vreau sa spun, altii, poate nu intelegeti inca.

    DAR VA PROVOC sa aveti cat de cat succes, si sa vedeti cat de mult se vor bucura cei de pe langa voi, si cat de mult o sa va barfeasca, loveasca. Atunci poate veti intelege ca ACESTA ESTE UN TEST! OAMENII PUTERNICI TREC DE TESTUL DEFAIMARII SI MERG MAI DEPARTE.

    Chiar aseara, vorbeam cu domnul Peter Kristofovic despre articole negative si RADEA! Imi spunea ca peste tot , oamenii sunt la fel. Exact asemuit, in SLOVACIA au aparut stiri negative despre ei, chiar inainte de Reforma de Sanatate din 2006. Concurenta nu statea degeaba, iar daca inscrieri nu faceau, macar sa faca si ei ceva.

    Dar dupa reforma , au aparut stiri pozitive, au aparut stiri in care Salve era compania anului, iar in 2008, domnul Peter Kristofovic a fost desemnat OMUL DE BUSINESS al anului! Totul s-a uitat iar acum il puteti gasi alaturi de cele mai bune articole din ziare si in reclamele celor mai bune ziare.


    In final , nu am sa comentez cele spuse in articolul negativ despre mine . Internetul este plin de lucruri negative si pozitive la adresa mea. Fiecare alege ce vrea sa creada, iar cei care sunteti speriati si v-ati inscris deja, stati jos, inchideti usa, si asteptati. Mai e putin pana incepe treaba noastra si lucrurile ies la lumina.

    Dar va intreb: Cum ar putea o persoana atat de "mafioata" si "cautata" si "tepuitoare" sa stea, ZI DE ZI , in fiecare mare oras al Romaniei, in fata de 500, 600 DE PERSOANE PE SEARA!, si sa vorbeasca despre ceea ce face??? Nu mi se pare ciudat? DE obicei cei care ascund ceva, SE ASCUND... nu stau in fata salilor de seminarii si vorbesc TARE despre "afacerile necurate" de care ziarele vorbesc!

    RASPUNSUL MEU LA STIRILE NEGATIVE SI LA CEI CARE VOR O LUPTA CU NOI ESTE URMATORUL:

    1. Avocatii nostri se vor ocupa de cei care ne vorbesc de rau, asa cum prevede legea, iar fiecare cuvant spus fals la adresa mea sau a companiei va fi aspru judecat. Vom investi atat cat se va cere si vom merge pana in panzele albe pentru a ne apara numele companiei iar cei care si-au permis sa PATEZE numele unei COMPANII INTERNATIONALE SI A DOMNULUI ADMINISTRATOR AL COMPANIEI PETER KRISTOFOVIC, AR FI BINE SA AIBE BANI DE AVOCATI... SI MULT TIMP INVESTIT IN PROCESE! Daca vreti razboi, o sa "angajam" "soldatii" cei mai buni pentru asta!

    2. Eu nu am sa investesc nici macar un minut in plus in aceste tentative de distragere a atentiei, ci VOI FACE IN FIECARE ZI DIN DECEMBRIE SI IANUARIE, MINIM O PREZENTARE despre proiectul nostru, pentru a ma asigura caci OAMENII MA VOR CUNOASTE PERSONAL cine sunt, iar apoi sa traga singuri concluzile! Am sa iau pauza 2 zile pentru Craciun si 2 zile pentru Revelion! In rest - prezentari! SUNT CURIOS CARE BROKER SAU CONCURENT DIN ROMANIA ARE VREUN DIRECTOR CARE POATE TINE PASUL CU MINE?!! Raspunsul meu : Nimeni!

    3. In ianuarie 21, la Mega Seminar, Domnul Peter Kristofovic va da drumul UNUI PRODUS UNIC IN ROMANIA, produs care am vrut sa il tinem secret pana dupa reforma. DAR, DACA VRETI LUPTA, ARUNCAM ARMELE GRELE, asa ca pe 21 ianuarie, VOM UMPLE TOATA PIATA DIN ROMANIA cu ceva ce numai noi puteam concepe, un produs unic, GRATUIT, care 90% din populatie o sa si-l doreasca! Unii ar trebui sa stit despre ce este vorba, ca doar sa mai discutat din cand in cand despre ce urmeaza dupa reforma asta!

    IN FINAL, VA MULTUMESC:

    CELOR care credeti in noi si mergeti mai departe, pana la capat! deoarece doar asa puteti fi siguri de recompensa care va asteapta

    CELOR care ma loviti si ne loviti , DEOARECE NU POTI DEVENI PUTERNICI DECAT DACA TE LUPTI CU ADVERSARI PUTERNICI ! CU CAT ESTE ADVERSARUL SAU LUPTA MAI GREA CU ATAT ESTE VICTORIA MAI DULCE!

    CELOR care ma ajutati sa cresc , sa devin mai mult, sa cunosc mai multe din provocarile vietii, deoarece eu nu consider aceste probleme decat NISTE TREPTE, unele mai mari, unele mai mici, pe care orice OM MARE a calcat candva!


    VA DORESC UN MOS NICOLAE PLIN DE BUCURIE IAR INVIDIA SAU MICA RAUTATE DIN SUFLETELE UNORA SA FIE PRESCHIMBATA IN IUBIRE, MACAR IN PREAJMA ACESTOR SARBATORI CRESTINE.

    Va stimez, iubesc, imbratisez pe toti, fiecare asa cum sunteti, fiecare asa cum puteti fi!

    Toata bucuria din jurul tau, in inima si gandul tau!


    Calin Donca
    http://calindonca.com/teapa-salve/
    Last edited by blogger; 06-12-2011 at 22:31.
    DISENSIÚNE, disensiuni, s. f. Neînțelegere sau ceartă cauzată de nepotrivirea de interese, de păreri etc...

  2. #2
    0-day Member florianmed a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    08-12-2011
    Sex
    M
    Mesaje
    4
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -9
    Puncte CF
    0.0
    Toate acuzele aduse asupra Salve Club se pot desfiinta cu explicatii clare si la obiect, cu date concrete verificabile. Cine are bunavointa le gaseste. Cine vrea sa vada partea buna o vede. Cine vrea sa vada doar defaimarile si cuvintele celor fricosi - le vede doar pe acestea. Concurenta a lansat dezinformari care prind la cei prapastiosi. Eu am echipa raspandita in multe orase ale tarii: Bucuresti, Sibiu, Iasi, Constanta, Bacau, Tg Mures, Timisoara, Craiova, Calarasi, Suceava s.a. Daca doriti sa riscati 65 de lei pentru o ocazie de a face bani seriosi asa cum nu se va mai vedea in Romania pentru mult timp, atunci cautati-ma si o sa va explic toate nelamuririle pe indelete. Sunt medic - cunosc sistemul sanitar si ce se va intampla. Am lucrat in mai multe sisteme MLM, asa ca l-am prins repede si pe cel de la Salve. Nu este nici o tzeapa. E o treaba foarte ingenioasa ca sa atraga cat multi bani din comisioanele pe care le vor plati oricum asiguratorii ca sa-si faca o clientela cat mai mare de la inceput. Daca vreti sa lucrati cu mine va stau la dispozitie oricand online pe Yahoo Mail sau Mess: florianmed. O sa va ajut cu ce trebuie ca sa va inscrieti cat mai repede si sa demarati cu succes.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Newcomer NoS^ThrillZ™ este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    05-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    19
    Mesaje bazar
    37
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    13.0
    CE ECHIPA? Inca nu e posibil sa faci echipa! Totul este fals pentru moment. Sunt promisiuni...omul da bani ca...Vine ea reforma...vine...

    Am auzit ca strangeti buletinele pentru adeziuni si strangeti banii de la oameni. Treaba se face cand intra legile in vigoare, ca toti oamenii normali, nu inainte. Normal ca va sarim la gat.

  4. #4
    Newcomer bigbelly's Avatar bigbelly are ceva special... bigbelly are ceva special...
    Data de inscriere
    25-12-2011
    Varsta
    52
    Sex
    M
    Mesaje
    8
    Putere Reputatie
    25
    Reputatie
    115
    Puncte CF
    0.0
    @blogger:
    Esti capabil si de opinii personale, sau functionezi doar pe baza de copy/paste?

  5. #5
    PDA User blogger's Avatar blogger va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    27-02-2010
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    149
    Mesaje bazar
    269
    Putere Reputatie
    29
    Reputatie
    96
    Puncte CF
    4.0
    Usergroups:
    copy/paste
    nu am timp de pierdut cu cei care incearca sa se lupte cu noi
    DISENSIÚNE, disensiuni, s. f. Neînțelegere sau ceartă cauzată de nepotrivirea de interese, de păreri etc...

  6. #6
    0-day Member maya_diamant nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    31-12-2011
    Sex
    F
    Mesaje
    2
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -19
    Puncte CF
    0.0

    stiri pozitive



    se pare ca e ceva ce depaseste capacitatea unora de intelegere . majoritatea stau pe margine si comenteaza . deh , ce sa faca si ei cu atata timp liber ? se mai leaga de unul , de altul si pana la urma nici ei nu inteleg care-i treaba .

  7. #7
    Banned myhay7 a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    07-02-2012
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -5
    Puncte CF
    0.0
    ma abtin de la o opinie
    Last edited by myhay7; 07-02-2012 at 13:09.

  8. #8
    0-day Member CameliaIstrate reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    08-03-2012
    Sex
    F
    Mesaje
    2
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    5
    Puncte CF
    0.0
    Buna ziua,

    Pentru a aduce un plus de informatii despre compania in discutie, am sa va ofer cateva detalii oficiale despre grupul companiilor Salve si despre Directorul pe Romania a acesteia, Calin Donca.

    In 1995 , Domnul Peter Kristofovic a pornit prima companie a grupului Salve Group, reusind ca in cei 16 ani care au trecut sa aduca grupul de companii pe care il detine la un numar de 15 companii in care este actionar majoritar regasite pe teritoriul Slovaciei, Cehiei, Ucrainei, Romaniei si Marii Britanii iar pe langa acestea , actionar in inca 33 de companii prezente in 8 tari din Europa.

    Detalii despre compania Salve Group le puteti regasi pe site ul www.salvegroup.com

    In Romania, compania Salve Club, si-a facut debutul in 2007 odata cu oportunitatea oferita de refoma de pensii private obligatorii, reforma in care compania a iesit invingatoare obtinand titlul de Brokerul Anului in pensii private si un numar 250.000 de clienti in total pe cele doua companii pe care a lucrat in reforma : Salve Club Broker de Pensii Private si Fincop Broker de Pensii Private. Aici regasiti topul in discutie, unde pe locul 2 si 3 se afla companiile noastre http://www.pensiileprivate.ro/Topul-...17,9-31646.htm

    Dupa Reforma pensiilor private, am intrerupt activitatea pe aceste companii si am inceput sa activam pe compania Salve Broker de Asigurare pana in 2012, moment cand ma decis ca sa schimbam strategia si incepand cu martie 2011 sa incepem o activiate similara cu cea din 2007 pentru reforma de pensii private .

    Site ul companiei Salve Club este www.salveclub.ro unde veti gasi detalii legate de aceasta activitate care pana in ianuarie 2012 s-a axat pe instruirea unei mari echipe de vanzari pentru oportunitatea unei schimbari in domeniul medical, moment in care companiile de asigurari ar fi fost nevoite sa lucreze cu intermediari care sa le aduca un portofoliu de clienti, activitate similara cu cea din 2007 din reforma pensiilor din Romania si foarte apropiata cu ceea ce am facut in Slovacia in 2006, adica Reforma de Sanatate din tara natala a concernului Salve Group.

    Din cauza unei alegeri gresite in demararea acestei actiuni, am fost suficienti de rapizi oferind colaboratorilor nostri posibilitatea de a genera venituri si sa ajuta mii de clienti prin produsul Salve Card , un produs ce ofera reduceri la mii de parteneri medicali privati pentru clientii Salve Card. Ideea acestui produs a fost simpla: am merge la cabinete private daca ar costa mai putin decat cele de stat? DA! Sigur , nu este ceva ce se va intampla peste noapte , dar primii pasi sunt deja facuti iar printrun flux suficient de mare de parteneri spre cabinetele medicale din partea noastra, vom avea preturi de "en-gros" la servicii de o calitate superioara! Toate detalii le gasiti pe www.salvecard.ro si de asemenea viitoarele noutati.

    In final trebuie sa recunoastem ca ma facut si greseli pana sa ajungem la numarul de 120.000 de colaboratori, dar niciodata cu intentia de a rani clienti sau colaboratori. Dorim binele celor care colaboreaza cu noi, de aceea am platit peste 90% pe comision si tva din toate cele 120.000 de inscrieri , ramanand de multe ori cu minusuri la costurile administrative.

    Orice persoana neindreptatita se poate adresa pe mailul office@salveclub.ro direct cabinetului director sau autoritatilor in masura. Nu ne ascunde de nimeni si suntem in saptamana reprezentati de coordonatorii nostri la zeci de prezentari.

    Detalii despre Directorul Companiei Calin Donca le gasiti pe www.calindonca.ro , de asemenea aici fiind locul unde puteti sa il intrebati orice nelamurire cu o garantie de 24 de ore a raspunsului sau!

    Sigur, nu putem ajunge la 120.000 fara sa adunam si cativa dusmani...

    In final, partea noastra sociala se manifesta prin proiectele Salve Foundation prezente pe www.nadaciasalve.sk/ prin care la aceasta ora construim un camin pentru educatia copiilor din Kenya, zona cunoscuta pentru violuri , atacuri si o desavarsita lipsa a instrumenteleor de educatie.


    Va multumesc pentru timpul acordat citirii acestor randuri si va doresc ca toata bucuria sa va umple sufletele si zilele ce vor urma.

    Impreuna, evoluam continuu!

  9. #9
    0-day Member Cos77 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    27-10-2013
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    6
    Putere Reputatie
    22
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Vreau și eu să știu.. Mai evoluați? Continuu și acum? .. sau vi-a trecut spălătura de creier trasă de salve?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: