JOBURI NASHPHA SAU DE CE SA TE FERESTI SI MAI ALES CE SA CAUTI


  1. #1
    Member cold_sun79's Avatar cold_sun79 este placut de toti cold_sun79 este placut de toti cold_sun79 este placut de toti
    Data de inscriere
    15-11-2010
    Varsta
    45
    Sex
    M
    Mesaje
    141
    Mesaje bazar
    10
    Putere Reputatie
    28
    Reputatie
    249
    Puncte CF
    0.0

    Thumbs up JOBURI NASHPHA SAU DE CE SA TE FERESTI SI MAI ALES CE SA CAUTI


    1. Sa fugiti de vanzari ca draq de tamaie mai ales in acesti ani! Lumea nu mai are bani, firme de distributie adica de bisnita sunt allover (ia din stanga si da in dreapta cu x adaos), si acolo nu veti avea parte decat de stres zilnic la sedinta cu "vanzatorul sef"(supervizer...oh my God....WTF LOL, cum ca de ce nu-i vinzi mizilicurile sau daca le vinzi de ce nu incasezi de parca ala e handicapat si nu stie de ce so on deci stres la greu si program zi-lumina inclusiv sambata si duminica neoficial caci esti stresat ca nu ai incasai......
    2. Vanzator...!!!!???? Adica 7 zile din 7 sa fi atent la bani cu speranta ca-ti vei face ciubuck din oare ce cand lumea ia si 10 bani rest. NO way! LOL
    3. Reprezentant vanzari..........OAAAAAA CE TAREE SUNAAAA!!!! Mai exact, pt o masina de ***** si un telefon, camase la purtator si stres la greu, lins popouri non stop si milogeala la greu doar doar iti va cumpara cineva produsele mult preaslavite si din greu umflate ca pret. La final faci infarct dar deh.... esti reprezentant vanzari si nu mai conteaza ca fiul, fiica sau toti seamana cu vecinii!
    4. Functionar bancar dar deja sunt pe teava tunului spre somaj! Ura!
    5. Bugetar! Asta da! Orice sa faci sau mai bine zis nu e nevoie sa faci caci orice incadrare ai ca si bugetar oricum nu faci nimic da banii vin!
    6. Orice legat de service auto! OOOOOOOOO pai aici, vei ave a program in asa fel incat dupa 2 ani de munca intr-un service daca iesi in oras la pas vei crede ca esti in tari straine! Cum? pai foarte simplu, programul de lucru de la oricare service coincide cu orice magazin deschis sau banca ori ghiseu! Deci ai treaba personala......so trebuie sa stie si seful ca de exemplu te-ai stricat la stomac sau ca te duci la ecograf cu sotia! mtf.

    Asa ca astept sugestii, discutii pe subiect, mai ales despre joburi nashpha sau la ce firme din Craiova sa nu ne angajam din x,y,z motive obiective! Mai departe va prezint niste joburi tari!

    0. Cand erai elev si mai adormeai din cand in cand la cursurile care te plictseau, te intrebai cum ar fi sa te culeaga o companie de top direct de pe bancile scolii si sa iti ofere un job respectabil, din care sa castigi un purcoi de bani frecand menta.

    Acum ca nu mai esti elev si ai invatat pe pielea ta ce inseamna sa aplici pentru un job si eventual sa ti se tranteasca usi, telefoane sau mail-uri in nas, parca ti-a mai disparut din teribilismul de altatadata... Sau nu? Oricum, experienta te-a invatat ca un job de top rareori se obtine cu una cu doua. Si pentru ca simti tot mai rece vantul prin buzunare, nu mai pierzi timpul incercand sa tintesti spre "pasari rare" si, culmea, te reorientezi spre a face bani din activitati care te solicita... la minimum. Deci daca iti place sa uzi florile, sa fii musafir, sa testezi puritatea aerului, sa iti dai cu parerea etc., iata cateva dintre cele mai tentante joburi... de frecat menta.

    1. Urmas de nabab - Nu trebuie decat sa te distrezi

    A fi gen Paris Hilton de fapt nu e usor! Trebuie sa zambesti frumos pana te alegi cu carcei la maxilare, sa faci shopping la minut, sa iei cluburile de fite la rand noapte de noapte, sa faci mult sex... Daca stam sa ne gandim bine, acesta chiar este un "job" solicitant. Dar daca stam sa ne gandim si mai bine, poate ca l-am accepta pentru cele cateva zeci, sute de milioane de dolari (bani de buzunar), picate din cer la schimb...

    2. Gropar - Nu trebuie decat sa ai simtul umorului

    Un fleac sa sapi gropi pentru cei care trec in nefiinta. Asta daca nu cumva rata mortalitatii creste subit si te prinde cu sapa subreda... In caz ca nu stiati, 80% dintre groparii care lucreaza in cimitirele din Capitala sunt din provincie. Unde mai pui ca in comuna Bogati, meseria de gropar se mosteneste. Salariul este de aproximativ 500 de lei plus sporuri, la care se adauga alte cateva sute de lei lunar, bacsis - adica bani pe care groparii ii primesc de la oamenii ale caror rude sunt inmormantate. Se pare ca momentan in Bucuresti lucreaza aproximativ 250 de gropari.

    3. Critic de moda - Nu trebuie decat sa barfesti

    Iata cateva informatii pretioase, gasite la un search pe Google: "Carla Bruni, ironizata de criticii de moda pentru... lungimea pantalonilor", "Un critic de moda roman o ironizeaza pe iubita lui Tom Cruise", "Dana Budeanu, unul dintre cei mai cunoscuti critici de moda de la noi, e incantata de cum se imbraca Venera Arapu". Vedeti? Nu e greu deloc! Si mai ajungi si celebru in calitate de critic de moda.

    4. Bibliotecar - Nu trebuie decat sa... stii

    S-ar putea sa dezvolti o pasiune excesiva pentru liniste, sa te ingrasi si sa devii usor irascibil. In rest, o modalitate placuta si utila de a te "plictisi". In plus, conform legii, in calitate de bibliotecar beneficiezi de cateva sporuri salariale. Conform realitatii, rareori ti le da cineva.

    5. Degustator de vinuri - Nu trebuie decat sa te imbeti

    Suntem absolut convinsi ca degustatorii de vinuri calatoresc mult si afla o sumedenie de lucruri interesante despre domeniul lor de activitate. Mai delicat este insa cu practica... Imediat ce prind gustul, nu-si mai amintesc nimic. Partea buna este ca vei stii cum miroase, cum arata si ce gust are un vin de calitate.

    6. Bodyguard... oriunde nu se intampla nimic - Nu trebuie decat sa stai si sa speri

    Cand spui "bodyguard" iti vin in minte scene din celebrul film cu Kevin Costner, iti imaginezi ca o aperi pe Angelina Jolie cu pretul vietii tale, te gandesti ca ai 3 metri inaltime si esti un pachet de muschi..., iar cand te trezesti, afli ca esti strajer la gradinita. Sau la farmacia din colt.

  2. #2
    Newcomer alstim_alstim reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    08-03-2010
    Sex
    M
    Mesaje
    43
    Mesaje bazar
    55
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    5
    Puncte CF
    0.0
    Cat timp vor exista "cetateni" ce cred ca merita sa te duci la un job unde ca sa ajungi si pt ca sa muncesti cheltuiesti mai mult decat castigi vor exista mereu joburi de genul celor mai sus descrise. Disperarea e mare iar tinerii se angajeaza din varii motive, incepand cu gura parintilor, bani de tigari, lipsa de ocupatie, "statut"(ce conteaza ca muncesti pe pierdere sau in conditii inumane la program zi-lumina important e ca atunci cand iesi intre ""prieteni" ai servici ce pana mea.......insa doar tu stii ce rau iti e, sau ce sacrificii faci ca sa ajungi la servici sau de cate ori ti-a fost rau insa nu ai putut spune sefului ca vrei sa pleci acasa.
    Multi vor spune.....eee nu au tinerii chef de munca....ZAU? Pai cred si eu! Pe ce sa aibe chef de munca? Pe 50/h/ saptamana 10-12 mil asta in cazul celor cu vechime. Ca sa faci ce cu banii aia la 22-27 de ani? Casa nu iti poti lua, o masina nu, sa te intretii singur nu, sa iti faci o nunta nu, copii exclus, poate doar sa ai de buzunar sa iesi la un cico duminica deci? Oricum 90% din cei de la patroni au minimul pe cartea de munca restul la negru, suplimentarele nu se pun, 10 zile / an concediu cu scandal si forja frate pana nu mai poti pe la 34 dupa care .....pa-pa ca vin alti fomisti "DECRETEI" (SUNTEM IN 2011 DECI MAI SUNT O GRAMADA DE 18-21 ANI) CARE TE VOR INLOCUI CU MULT CREZ IN MUNCA SI SUCCES. LOL!
    Ca sa inchei, singurele joburi bune in Dolj sunt la STAT (CA LA STAT CA DOAR STAI) sau la firme cu peste 50-100 salariati de preferat tot la STAT! In rest veti gasi numai salariu minim, 6 zile / saptamana, firme petarda cu 3-10 angajati, patroni nesimtiti munca la greu si bani putini. CUM SA-TI MAI FACI O FAMILIE SAU S-O IEI DIN LOC? ORIUNDE DAR NU AICI, NU INTRE SARACI! DACA LA UN INTERVIU VIN 9 SUPER-CALIFICATI CE VOR 3000 RON SI UNUL VINE PROST DA VREA 800 RON, PE CEL DIN URMA IL VOR ANGAJA CACI COSTA PUTIN SI IN PROSTIA SA VA MUNCI PANA LA EPUIZARE. SA NU NE VINDEM TARA....ZICEA ILIESCU CU MULT TIMP INAINTE DE BASESCU CU "SA TRAITI BINE!

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: