SNSPA - Comunicare si Relatii Publice


  1. #1
    Newcomer phane.says's Avatar phane.says va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    05-02-2011
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje
    41
    Mesaje bazar
    35
    Putere Reputatie
    27
    Reputatie
    96
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

    SNSPA - Comunicare si Relatii Publice

    avand in vedere ca din toamna sunt a 12-a, trebuie sa ma decid unde anume imi voi continua studiile. sunt mai mult ca sigur multi de pe forum se afla in aceeasi situatie ca si mine.
    la recomandarile anumitor persoane/profesori si baza rezultatelor testului JVIS (cunoscatorii stiu la ce ma refer) am ajuns la concluzia ca o facultate de comunicare si relatii publice e cea mai potrivita pentru mine, in pofida faptului ca aceasta sectie fost abuzata atat la propriu, cat si la figurat de studenti care au ales-o mai mult la indemnul altor persoane, cum au fost dreptul si politia in trecut, sau cum este medicina in prezent. am inteles ca la ora actuala, cea mai de incredere este cea din cadrul SNSPA-ului, dar in acelasi timp am auzit si cazuri cum ca te chinui sa intri la buget pentru ca dupa 3 ani sa te alegi cu un post nefolositor intr-o companie privata. acum nu stiu nici eu ce sa cred, fiindca am tot incercat sa gasesc persoane care studiaza acolo sau au cunostinte care o fac, persoane care sa-mi ofere si mie detalii, dar fara prea mult succes pana acum. sa nu ma intelegeti gresit, pana acum am ajuns la concluzia ca mare parte din cei 12 ani de scoala au fost ceva gen "frectie pe picior de lemn", dar sunt perfect constient ca trebuie sa ma preocupe ceva mai mult viitorul meu incepand de anul viitor. prin urmare, nu vreau sa fac o facultate doar de dragul de a o face si de a mai capata o diploma ca pe nimic.

    orice informatie e binevenita, gen ultima medie de admitere, daca diploma te ajuta sa gasesti un post bine platit si chestii asemanatoare. stiu ca am facut topicul in sectiunea gresita, dar am zis ca aici poate il vad mai multi.
    multumesc.
    fall down seven times, get up eight.

  2. #2
    Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje
    1,807
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    Si mie SNSPA mi se pare cea mai buna facultate de Comunicare si Relatii Publice. Eu la SNSPA am facut masterul (online ), facultatea am facut-o la Litere, in Craiova.
    Ca sa iti faci o idee, in 3 semestre de master am invatat mai multe decat in 4 ani de facultate.
    In legatura cu job-ul in domeniu, depinde unde vrei sa lucrezi. Daca vrei sa ramai in Bucuresti, ai sanse. Daca te intorci in Craiova, nu o sa gasesti nimic. Aici lumea inca nu are habar ce inseamna Relatii Publice.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: