Fata in fata - 18.08.2016


Vezi rezultatele sondajului: Sunteti interesati de Divan Film Festival?

Votanţi
16. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da

    1 6.25%
  • Nu

    15 93.75%
  1. #1
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:

    Fata in fata - 18.08.2016

    Sunteti interesati de Divan Film Festival?

    • Da
    • Nu


    "Divan Film Festival – unicul festival de film şi artă culinară balcanică – se va deschide în acest weekend la Craiova, cu proiecţii şi un concert susţinut de Maria Răducanu, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Evenimentele de sâmbătă şi duminică, 20 şi 21 august, se vor desfăşura în Centrul Vechi şi la Cinema Inspire (Mercur Center), accesul publicului fiind liber. În cazul în care va ploua, proiecţiile din aer liber vor fi găzduite de Teatrul „Colibri” (Calea Bucureşti nr. 56). Cea de-a VII-a ediţie a Divanului Degustătorilor de Film şi Artă Culinară – a cărei temă este „Poveşti urbane din Balcani” – va continua apoi în Portul Cultural Cetate, programul cuprinzând 10 filme de lungmetraj (printre care animaţia „Zarafa” şi filmul pentru copii „Dumbrava minunată”), 26 de scurtmetraje balcanice şi 3 filme de mediumetraj („Marilena de la P7”, „Ecaterina Teodoroiu” şi „Bucureşti”), concerte, masterclass-uri, demonstraţii de gastronomie şi un simpozion internaţional.

    Sâmbătă, 20 august, programul va începe la ora 11.00 cu un calup de scurtmetraje balcanice la Cinema Inspire, primul multiplex din Craiova, dotat cu şase săli de cinema integral digitale. Printre ele se numără „O noapte în Tokoriki” (regia: Roxana Stroe, 2016) – recent premiat la festivalul de la Berlin şi TIFF, un film despre aniversarea unei adolescente într-o discotecă rurală pe ritmuri arhicunoscute nouăzeciste, „Oase pentru Otto” (regia: Matei-Lucaci Grunberg, 2016) – o comedie amară amplasată noaptea, la marginea civilizaţiei, unde două prostituate diferite visează cu ochii deschişi, şi „Fiţi fericiţi! E un ordin” (regia: Sinan Cetin, 2008) – o parodie plină de umor despre clasa politică din Turcia.

    Avanpremieră naţională cu filmul câştigător al Trofeului Ursul de Argint la Berlinale 2016

    „Bal-can-can” (regia: Darko Mitrevski, 2005), o comedie neagră plină de aventuri şi suspans care ne poartă prin lumea interlopă din Balcani în căutarea cadavrului soacrei unui dezertor din armata macedoneană, va fi proiectat de la ora 17.00, tot la Cinema Inspire. La ora 20.00, în Centrul Vechi al Craiovei va avea loc deschiderea oficială a Divan Film Festival, urmată de un concert susţinut de Maria Răducanu – una dintre cele mai apreciate artiste din România, care combină fado-ul cu jazz-ul şi muzica tradiţională românească.

    „Moarte în Sarajevo” / „Death in Sarajevo” (Serbia, 2016), filmul câştigător al Trofeului Ursul de Argint şi al Premiului FIPRESCI la Berlinale 2016, va rula în avanpremieră naţională în deschiderea celei de-a VII-a ediţii a Divan Film Festival. Potrivit organizatorilor evenimentului, proiecţia va avea loc în Centrul Vechi al Craiovei, sâmbătă, 20 august, de la ora 21.30, filmul urmând a fi reluat şi în programul din Portul Cultural Cetate. «Cu „Moarte în Sarajevo”, celebrul regizor bosniac deţinător al unui Oscar, Denis Tanovic, prezintă o alegorie a Europei contemporane prin intermediul poveştii Hotelului Europa, un loc plin de anarhişti, politruci, cartofori, muncitori, demnitari şi multe alte personaje ale societăţii moderne. La baza scenariului se află una dintre piesele de teatru ale celebrului activist politic Bernard-Henri Levy», se menţionează într-un comunicat de presă.

    Duminică – două proiecţii la Cinema Inspire şi alta în Centrul Vechi

    Duminică, 21 august, de la ora 11.00, la Cinema Inspire va rula animaţia „Zarafa”, un film pentru copii, care spune povestea reală a primei girafe a Franţei şi a călătoriei sale pline de peripeţii, cu balonul, din Egipt până la grădina zoologică din Paris. Documentarul regizorului german de origine turcă Fatih Akin, „Vedere de pe pod: Sunetul Istanbulului” / „Crossing the Brigde: The Sound of Istanbul” (Turcia, 2005), care ne poartă într-o colorată călătorie muzicală a oraşului situat pe două continente, va fi proiectat, de asemenea, de la ora 17.00, la Cinema Inspire. De la muzică tradiţională la rock contemporan şi melodiile Madonnei, „Sunetul Istanbulului” e un melanj complex şi fermecător. Seara se va încheia cu proiecţia filmului „Parada”, care va începe la ora 21.30, în Centrul Vechi. Filmul abordează într-o cheie comică problema homofobiei balcanice: nişte veterani de război din Balcani ajung să asigure securitatea unei parade gay din capitala Serbiei.

    Portul Cultural Cetate: Masterclass-uri şi un simpozion internaţional cu invitaţi din peste zece ţări

    Din 22 august, Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară va continua în Portul Cultural Cetate, din comuna doljeană Cetate, până duminică, 28 august, cu filme, concerte şi demonstraţii culinare. Primul eveniment va avea loc chiar luni, de la ora 19.00: un concert susţinut de Marius Mihalache – muzicianul care a reuşit să dea unui instrument tradiţional balcanic (ţambalul) valenţe, subtilităţi şi rezonanţe incredibile, rivalizând cu sonorităţile specifice muzicii clasice şi jazzului.

    Pe parcursul celor şapte zile, aici se vor mai desfăşura două masterclass-uri – „Critica de film în era digitală” şi „Înăuntrul camerei de montaj”, susţinute de criticul de film Dana Duma, respectiv de Aleksandra Milovanovic, asistent universitar la Universitatea de Arte din Belgrad. De asemenea, va avea loc a IV-a ediţie a Simpozionului internaţional, cu tema „Viaţa urbană din Balcani”, la care şi-au anunţat participarea critici de cinema şi profesori universitari din Serbia, Bulgaria, Albania, Italia, Marea Britanie, Croaţia, Grecia, Turcia, China, România ş.a. Cea de-a VII-a ediţie a festivalului va fi prezentată de actriţa de teatru Aida Economu, împreună Adrian Teleşpan, fost producător TV şi autor al romanului „Cimitirul”.

    În această perioadă, camparea în Portul Cultural Cetate va fi gratuită şi se va face în limita locurilor disponibile. Înscrieri – pe pagina de Facebook a festivalului, https://www.facebook.com/DivanFilmFestival.

    ***

    Divan Film Festival este un eveniment anual, organizat de Fundaţia pentru Poezie „Mircea Dinescu” în colaborare cu Primăria Municipiului Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), Institutului Cultural Român (ICR) şi Uniunii Cineaştilor din România (UCIN)."



  2. #2
    Insane Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Cvf.Mike a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    25-10-2009
    Locaţie
    დუბაი
    Varsta
    29
    Sex
    M
    Mesaje
    8,809
    Mesaje bazar
    1174
    Putere Reputatie
    74
    Reputatie
    16068
    Puncte CF
    463.5
    Usergroups:
    Nu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Hater Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Dragos2005 a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-01-2006
    Locaţie
    Miserupia
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    7,969
    Mesaje bazar
    1057
    Putere Reputatie
    77
    Reputatie
    22211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Nu

  4. #4
    Spammer Dan.Ucv's Avatar Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor Dan.Ucv este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    20-06-2014
    Sex
    M
    Mesaje
    2,267
    Mesaje bazar
    50
    Putere Reputatie
    31
    Reputatie
    846
    Puncte CF
    13.5
    Usergroups:
    Nu

  5. #5
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,803
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Post

    nu



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  6. #6
    Spammer john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta john78 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    15-08-2012
    Sex
    M
    Mesaje
    2,047
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    1889
    Puncte CF
    78.0
    Nu

  7. #7
    Addicted! silver20's Avatar silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta silver20 este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-10-2008
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    1,963
    Mesaje bazar
    64
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1664
    Puncte CF
    73.0
    Nu

  8. #8
    Senior Member proiect are ceva special... proiect are ceva special...
    Data de inscriere
    13-05-2015
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    836
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    23
    Reputatie
    103
    Puncte CF
    0.0
    Nu

  9. #9
    Addicted! bog28ucv's Avatar bog28ucv este placut de toti bog28ucv este placut de toti bog28ucv este placut de toti
    Data de inscriere
    10-02-2009
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    1,589
    Mesaje bazar
    20
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    268
    Puncte CF
    164.0
    Nu

  10. #10
    Oldtimer antimulte's Avatar antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor antimulte este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    17-01-2008
    Locaţie
    out there ...
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje
    1,073
    Mesaje bazar
    202
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    891
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    nu
    Multumesc si daca esti de acord cu mine, multumesc si daca nu esti, dar imi respecti parerea.
    Un multumesc sau scuza-ma te poate duce departe daca stii cand trebuie folosite.

  11. #11
    Addicted! di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta di.mi.mirela este deja o vedeta
    Data de inscriere
    04-09-2008
    Varsta
    45
    Sex
    F
    Mesaje
    1,872
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    1127
    Puncte CF
    65.0
    Nu

  12. #12
    Spammer gabrrieel's Avatar gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta gabrrieel este deja o vedeta
    Data de inscriere
    02-04-2013
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    2,034
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    1363
    Puncte CF
    4.0
    Nu

  13. #13
    Moderator domingo's Avatar domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. domingo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    23-09-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    2,446
    Mesaje bazar
    43
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    7067
    Puncte CF
    115.0
    Usergroups:
    Nu

  14. #14
    Oldtimer RGL's Avatar RGL este un nume cunoscut tuturor RGL este un nume cunoscut tuturor RGL este un nume cunoscut tuturor RGL este un nume cunoscut tuturor RGL este un nume cunoscut tuturor RGL este un nume cunoscut tuturor RGL este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    16-06-2013
    Sex
    F
    Mesaje
    1,420
    Mesaje bazar
    16
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    841
    Puncte CF
    310.0
    nu

  15. #15
    Helper bogdanfbj's Avatar bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati bogdanfbj este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    17-11-2011
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje
    4,377
    Mesaje bazar
    48
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    4297
    Puncte CF
    261.5
    Usergroups:
    Nu
    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic!
    www.pescardejiu.blogspot.com

  16. #16
    De-al casei russel are ceva special... russel are ceva special...
    Data de inscriere
    12-04-2007
    Locaţie
    pe aici...pe colo...
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    416
    Mesaje bazar
    24
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    112
    Puncte CF
    19.0
    Da

  17. #17
    Insane niculicitavi's Avatar niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. niculicitavi este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    15-11-2009
    Locaţie
    bals
    Varsta
    50
    Sex
    M
    Mesaje
    7,002
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    65
    Reputatie
    8660
    Puncte CF
    9.5
    Usergroups:
    nu
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: