Arsenal - Manchester United


Vezi rezultatele sondajului: Ce pronostic daţi la acest derby ?

Votanţi
5. Nu poţi vota in acest sondaj
  • 1

    1 20.00%
  • X

    4 80.00%
  • 2

    0 0%
  1. #1
    nebunu beavis's Avatar beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie beavis s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    13-06-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    28,819
    Mesaje bazar
    504
    Putere Reputatie
    181
    Reputatie
    25302
    Puncte CF
    211.0
    Usergroups:

    Exclamation Arsenal - Manchester United



    ETAPA 26







    miercuri 12 februarie, ora 21:45



    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.

    MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUŢ

  2. #2
    Fan Stiinta Raddu_AdyY's Avatar Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    22-07-2009
    Locaţie
    Daca nu aici , in alta parte sigur.
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    1,373
    Mesaje bazar
    37
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    3053
    Puncte CF
    79.0
    Usergroups:
    Se intalnesc doua echipe in genunchi dupa ultima etapa. Totusi fanii lui Arsenal pot fi mai increzatori sperand ca insuccesul cu L'pool a fost doar un accident , pe cand cei ai lui Manchester nu pot spera decat ca i-a venit mintea la cap lui David Moyes caci perioada proasta a lui united dateaza de la inceputul sezonului.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. portughezu' este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    16-05-2009
    Sex
    M
    Mesaje
    4,168
    Mesaje bazar
    161
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    5459
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:
    Cred ca Arsenal se va impune, 2-1.
    Chiar n-am inteles de la bun inceput decizia lui Ferguson de a-i oferii locul tocmai lui David Moyes, un om care nu a castigat nimic in cariera de antrenor, nici ca jucator nu a fost cunoscut. Manchester United este o palarie prea mare pentru el, dupa parerea mea.
    Nu poti sa pui un om care a facut un sezon cat de cat bun cu Everton, sa-l pui antrenor peste noapte la Manchester. L-a depasit complet situatia.
    Jucatorii in mare parte sunt aceiasi, mai nou cu un plus de la Mata si Januzaj, tocmai d-asta tind sa cred ca el este de vina pentru situatia celor de la United.
    "Noi ne păstrăm credinţa
    În inimi lângă Ştiinţa !"

  4. #4
    Senior Member sera's Avatar sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti sera este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    16-12-2009
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    883
    Mesaje bazar
    905
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    2006
    Puncte CF
    11.5
    Usergroups:
    3-1

  5. #5
    Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje
    8,733
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    81
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    0-0
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: