Romania- Moldova U21


  1. #1
    Fan Stiinta dark.dream's Avatar dark.dream reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-12-2007
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    327
    Mesaje bazar
    64
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:

    Romania- Moldova U21

    Meciul se joaca diseara incepand cu ora 20.00, pe stadionul Ion Oblemenco, partida contând pentru preliminariile Campionatului European de tineret 2011.
    Pentru meciul cu Moldova, Emil Săndoi a convocat iniţial patru jucători de la Universitatea Caiova, portarul Silviu Lung Jr., fundaşii Ştefan Bărboianu şi Radu Barbu, precum şi atacantul Mihai Costea. Un alt fotbalist al Ştiinţei, Valerică Găman, a fost convocat ulterior, acesta refăcându-se după o accidentare.
    Preţul tichetelor de intrare la partida dintre selecţionatele de tineret ale României şi Moldovei este de cinci lei, iar acestea se pot procura de la casele de bilete ale Arenei „Ion Oblemenco“.
    Elevii şi pensionarii vor avea acces gratuit în stadion la peluze, cu condiţia să aibă asupra lor carnetele de elevi, respectiv cuponul de pensie.
    sursa gds.ro

    Ne vedem la meci.

  2. #2
    Fan Stiinta Raddu_AdyY's Avatar Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Raddu_AdyY este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    22-07-2009
    Locaţie
    Daca nu aici , in alta parte sigur.
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    1,373
    Mesaje bazar
    37
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    3053
    Puncte CF
    79.0
    Usergroups:
    Hai la meci ) ca s-a imbunatatit vremea ...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: