STINTA MOARE!! TU CUM TE IMPLICI?


  1. #1
    Spammer NTGuilty's Avatar NTGuilty este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. NTGuilty este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. NTGuilty este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. NTGuilty este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. NTGuilty este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. NTGuilty este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. NTGuilty este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. NTGuilty este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. NTGuilty este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. NTGuilty este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. NTGuilty este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    12-11-2010
    Locaţie
    克拉約瓦
    Sex
    M
    Mesaje
    2,146
    Mesaje bazar
    212
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10202
    Puncte CF
    23.5
    Usergroups:

    Question STINTA MOARE!! TU CUM TE IMPLICI?

    Umilita pana in pantece, echipa mea de suflet, Universitatea Craiova, se afla intr-o situatie catastrofala sub conducerea individului Adrian Mititelu si consideram ca acest individ trebuie sa paraseasca clubul Universitatea Craiova dupa inca un an in care ne-am zbatut in mocirla. Aflati in regres continuu, pana acum au mers trase de par fel si fel de trucuri ale actualului patron prin care suporterii au fost dezbinati, ajungandu-se la actiuni inimaginabile si la interzicerea de a intra pe stadion pentru a-si exprima punctul de vedere.


    Profitand de naivitatea suporterilor disperati dupa ce echipa noastra a retrogradat in 2005, acest individ s-a instalat la conducerea clubului promitand obiective dupa care toti suporterii tanjeau in regasirea anilor de glorie care au facut din Universitatea Craiova un brand national. In toti acesti ani de cand individul Adrian Mititelu este la conducere, Universitatea Craiova n-a fost decat o echipa asediata de promisiuni fara fundament, o echipa care se identifica cu certurile personale ale patronului si care an de an oferea iubitorilor sportului rege numai suspiciuni.

    Acest individ care s-a tot autointitulat salvator si care a facut din Universitatea Craiova o afacere de familie a reusit "performanta" de a muta echipa de pe legendarul stadion Ion Oblemenco pe un alt stadion, ducand-o la Severin, pe municipalul proaspat renovat pentru a scapa de suporterii care aveau sa-i conteste promisiunile pe buna dreptate. Cum era de anticipat, la Craiova au urmat deziluzii si scandaluri in care individul Adrian Mititelu a tras clubul dupa el in orice actiune.

    Dupa 6 ani de management defectuos care se sfarsesc cu o noua retrogradare, lucru de neinchipuit!, acest individ nu mai are nicio credibilitate iar Universitatea Craiova trebuie sa urmeze un alt drum, alaturi de un alt om, cu gandire pozitiva, care sa traiasca in prezent si sa progreseze cu pasi marunti construind o echipa in afara scandalurilor si care sa aiba sustinerea numerosilor fani.

    Realizam ca acest individ care isi insuseste clubul are noi idei utopice si ca doar suporterii pot elibera clubul din mana lui prin actiuni civilizate de protest, demne de un club ca Universitatea Craiova.

    Semneaza si tu petitia si arata ca-ti pasa de destinul Universitatii Craiova, pentru ca spiritul Universitatii n-a murit atata timp cat vom continua sa credem in el!

    nothing is accidental..

  2. #2
    Oldtimer bulishor's Avatar bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti bulishor este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    03-08-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Mesaje
    1,471
    Mesaje bazar
    986
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2108
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    petitiile astea online, cu parere de rau, n-au niciun Dumnezeu. nu tine nimeni cont de ele, nu se implica nimeni intr-un final, desi initial fiecare are cate o idee, cate un gand bun. tineti prea bine minte, acum cateva luni, cand discutam despre cotizari? s-a rezolvat ceva? nu! nu putem face ce fac cluburile mari din europa, nici acu, poate nici peste 10 ani. atata timp cat avem un numar infim de abonati, de ordinul sutelor, nu se poate face nimic. sa donam? unde? cui? am spus-o si o mai spun, sunt in intregime de acord, as cotiza cu o suma lunara, modica ce-i drept, pentru ca inca nu depind de mine, dar as renunta la mici chestii pentru Stiinta. la clubul asta nu e o politica sanatoasa, cum de fapt, nu exista in romania. cu actualul ''finantator'', cam toate portile sunt inchise. poate in momentul in care o sa vina altcineva si o sa adopte alta cale, prin care sa fie bagati in seama si sa accepte sprijinul financiar si nu numai al fanilor, atunci putem incerca si de ce nu si reusi. pana atunci, sunt in van cam toate propunerile.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: