BIOSHOCK - jurnal intim :D


  1. #1
    Banned vasilebujor67 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-10-2006
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    104
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Exclamation BIOSHOCK - jurnal intim :D

    Dragii mei,

    Daca ati cautat mult timp ceva sa va sperie si nu ati fost satisfacuti, aflati ca BS este tipul de joc pe care eu il joc cu lumina aprinsa si sonorul mut. Am aceeasi satisfactie cand ma uit la un film de groaza si inca ceva pe deasupra.

    RECOMAND tuturor jucatorilor - cei cu experienta stiu deja - ca dupa maxim 2 ore de jucat sa faceti o scurta pauza, eu de exemplu, incep sa scriu un nou articol despre noile jocuri pe care le testez pe BMCO X-Blade.

    Legat de frica si cum afecteaza aceasta mintile voastre... as avea de scris o scurta povestioara a ceea ce s-a intamplat acum 3 saptamani.

    Aveam o pofta nebuna sa ma uit la ceva de groaza. M-am uitat cateva ore la documentare cu fantome pe discovery pana pe la 3 dimineatza + filme de groaza. Eram la TV-ul din bucatarie. Dupa ce s-au terminat toate filmele si emisiunile m-am ridicat de pe scaun sa inchid tv-ul, bineinteles ca lasasem un neon montat deasupra chiuvetei deschis ca altfel... .

    Cand dau sa inchid tv-ul din dreapta mea, de la fereastra, s-au auzit niste voci ca din abis venind spre tine, voci ascutite - cam cum fac inginerii de efecte speciale din filme -... am simtit cum mi se ridica parul in cap, vocile au venit intr-o clipa, de departe pana in spatele perdelei trase peste fereastra sa nu se vada inauntru... , ramasesem inmarmurit, dintr-o data un caine aflat prin proximitatea ferestrei s-a speriat, maraind pentru inceput, apoi fugind latrand departe de fereastra, parca speriat de ceva... Atunci si mult timp de atunci m-am gandit ca poate o pisica daduse nas in nas cu un caine, dar stiu ca nu a fost asa, cand m-am dus sa sting televizorul si am trecut prin fatza ferestrei am simtit dinainte ca ceva venea spre mine si nu era de la frica inspirata din ce vazusem, e ca atunci cand de si nu te uiti cand tregi strada simti ca o masina vine spre tine .

    Am analizat ce mi s-a intamplat si pot spune urmatoarele:
    - exista bine si rau, este precum curentul electric.
    - daca alergi si pui mana pe un aparat electronic poti simti acele mici shockuri, eu am "alergat" atunci cand m-am uitat la filme de groaza, alimentandu-mi frica si adunand in jurul meu toate energiile negative al oamenilor chinuiti de probleme de zi cu zi, iar cand " am pus mana pe un aparat electric" , adica cand m-am apropiat de fereastra, care pentru mine este poarta dintre siguranta casei si intunericul noptii, atunci cele mai mari temeri s-au adeverit. Eu locuiesc la bloc, intr-o zona unde sunt oameni batrani, multi au murit, altii au vieti mai grele, tot ce e rau si bun poate fi masurat in energie, daca esti un om pozitiv, optimist, aduni ce e mai bun, daca in schimb esti negativist, rau, deprimat, aduni asupra ta tot ce e rau, iar daca ti-e frica, iar frica are forma unei fantome sau a ceva paranormal, pai sa stiti dragii mei, ca daca e destul rau, acest lucru se va adeverii pentru voi.

    EU AM ALES SA FAC ACEST EXPERIMENT PE RASPUNDEREA MEA.
    NU INCURAJEZ PE NIMENI SA FACA CEVA SIMILAR.

    Acum mi-e frica de intuneric, chiar si acum cand va scriu...

    Am scris tot ce e mai sus pentru ca Bioshock este inspirat din realitate, iar eu am trait pentru cateva clipe aceea realitate, iar BS o reda mult prea bine. Nu recomand acest joc, a fost contruit de oameni mandrii, care nu au respect pentru rau si bine, care cred ca sunt povesti nascute odata cu Hollywood-ul... se insala.

    Nu isi are rostul sa il jucati daca nu va face placere,iar daca o faceti ,jucati-l cu masura, dar daca va influenteaza in rau, asa cum au facut cu mine filmele acelea, renuntati sa-l jucati, este posibil sa fiti mai slab pregatiti sa infruntati problemele de zi cu zi, sau chiar sa adunati pe langa voi energii negative, in asa masura incat sa se materializeze in tot felul de lucruri despre care voi credeti ca exista doar de cealalta parte a ecranului TV...

  2. #2
    Banned vasilebujor67 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-10-2006
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje
    104
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Exclamation Vista 4 gamers

    Am testat BIOSHOCK pe Vista Ultimate rulat pe BMCO X-blade. Am facut upgrade de la Windows XP Pro.

    Concluzia mea este ca ai nevoie de 2 GB de ddr2 800 Mhz, ceva serios , ori iti iei doua kituri de cate 1 Gb per kit ( 2x512 ) Team Group care costa app 720 de lei, ori iti iei ceva pe la 380 de lei kit de 2GB - 2x1GB - Mushkin sau Teamgroup sau chiar Kingstone Hyper X, dar Muskin sunt mai bune.

    Ca sa rulezi jocuri ai nevoie de un e6600 - overlcockat la minim 3 Ghz - , hard de minim 160GB, si una bucata EVGA 8800GTS Super Clocked de 320MB .

    Acest minim il inteleg prin:
    - toate jocurile momentului - dirt , bioshock, lost planet - rulate la 1024x768 cu detalii maxim sau ultra - unde poate fi selectat ultra .

    Jocurile merg mai bine ca pe xp prin :
    - faptul ca se incarca muuuult mai rapid , chiar si cu 1Gb, dar cu 1Gb nu poti rula multe aplicatii deodata
    - faptul ca se vad mult mai bine, Direct X10 nu este asa un mare leap-ahead, doar ca duce la extrem tot la Direct X9, fara erori grafice, calitate deci foarte mare, resurse mai putine utilizate.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: