" RoGame este un simulator spatial strategic, o calatorie de explorare a universului si de colonizare a altor planete.

Incepi cu o colonie pe care trebuie sa o dezvolti construind noi cladiri, cercetand noi tehnologii si construind flote impresionante. Iti creezi o alianta si pornesti razboaie impotriva altor imperii demonstrand ca esti cel mai bun.

Cum a inceput aceasta calatorire de explorare a universului ?

Aceasta este povestea rasei umane care au dat gres in protejarea Terrei. Totul a inceput in jurul anului 2200 cand omul, insetat de cunoastere a inceput sa faca experimente din ce in ce mai periculoase pentru descoperirea unor noi combustibili, rezerva planetei de petrol terminandu-se si determinand oamenii sa faca experimente din ce in ce mai periculoase, pana intr-o zi totul s-a schimbat in urma unei explozii radioactive. Oamenii au fost nevoiti sa se mute pe bazele lunare, dar care nu puteau adaposti decat o mica parte din populatia ramasa dupa explozie.
Au fost nevoiti sa gaseasca alte planete pe care sa le colonizeze dar cea mai apropiata fiind la cativa ani lumina. Dupa 10 ani s-a descoperit un nou motor, numit Motorul cu Impuls ce folosea un nou combustibil numit Deuterium, un izotop al Hidrogenului care permitea deplasarea cu viteze incredibile de 3 mil. km/s (de 10 ori viteza luminii !).


Asa a inceput omul sa exploreze universul si sa cucereasca noi planete, descoperind noi tehnologii si surse de energie. Timp de 100 de ani a fost pace in univers pana cand una din colonii a inceput sa construiasca un numar mare de nave de lupta si rachete interplanetare cu scopul de a cucerii tot universul, astfel incepand lupta pentru putere dintre aliante.

De partea cui vei fi ?

SS:

http://rogame.biz/rogame-screen.JPG