CE PIERDERE!!! It's all about the money, I don't think is funny...


  1. #1
    Banned vasilebujor67 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-10-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    104
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Exclamation CE PIERDERE!!! It's all about the money, I don't think is funny...

    Oameni buni, NVIDIA scoate de pe piata 8800 GTS-urile si o sa bage GT-urile adica o sa fie mai ieftine, cu frecvente mult mai mari , insa aceleasi performante ca un 8800 GTS de stoc, DAR tzeapa, nu vor mai putea fi overclockate ruland, cum scriam mai devreme, deja la frecvente mari!!! Se merita sa racesti cu apa un GTS si il duci la performante de ULTRA , dar de acum inainte situatia se va schimba dramati

    Gata cu overclockarile cu care egalam GTX-urile . Mai rau e ca daca ti-ai luat racire cu apa pt. un GTS nu va mai merge pe GT...daca ti-ai luat un GTS punandu-ti in cap sa-l cuplezi cu un alt GTS peste ani tzeapa!!! La nici un an curvele de la NVIDIA se gandesc ca platim prea putin bani pe performanta de top ? Voua vi se par putini 2000 de ron pe doua GTS-uri ?


    Vesti bune de la ATI, al caror 2800 PRO va putea sa aiba BIOS-ul rescris si sa mearga ca un XT , la preturi mult mai mici. Dar din aceleasi motive ca si NVIDIA, ATI nu se grabeste sa aduge PRO-ul pe piata . Oricum chiar daca vei transforma PRO-ul in XT, e posibil sa nu poti overclocka fiind tinut in loc de sistemul de racire dimensionat pt PRO , dar oricum un XT stoc bate un PRO stoc, iar cei care vor sari cu banul sa aiba racire pe apa vor moda un PRO rescriind bios-ul si crescand ceasurile cu 25%.

    Ca fapt divers: Ageia va scoate un nou accelerator.
    Last edited by vasilebujor67; 11-10-2007 at 12:34.

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: