Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

va cer un sfat


  1. #1
    Member gabriellita va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    11-07-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    206
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    52
    Puncte CF
    2.0

    va cer un sfat

    vreau sa cumpar un multifunctional de uz``casnic``: am un pc mediu, cu xp, imi trebuie o imprimanta, scanner, copiator tot asa: nici prea ieftin, nici prea scump, cu cartuse usor de incarcat. nu ma pricep, cred ca ar fi mai bun ceva laser, dar cele color sint prea scumpe. ce sa iau?

  2. #2
    Senior Member vicu's Avatar vicu va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    18-12-2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje
    557
    Mesaje bazar
    408
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    95
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Si eu vreau sa imi iau un multifunctional insa nu vreau deloc sa arunc bani multi pe el, tot pt uz "casnic" il iau. Pe mine ma aranjeaza primul din lista : Lista e cu jet de cerneala, nu-ti prinzi urechile in el cand o fi sa reincarci cartusele si e bun ca pret, cu vreo 7 lei mai mult ca pe eMag dar e acilisha, ai garantia "peste drum" vorba aia.
    Depinde si ce pretentii ai sau pt ce il iei.
    Last edited by vicu; 23-03-2010 at 23:12.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Maniac andrei.andrei's Avatar andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. andrei.andrei este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    27-04-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    4,639
    Mesaje bazar
    558
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    9604
    Puncte CF
    11.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de gabriellita Vezi mesajele
    vreau sa cumpar un multifunctional de uz``casnic``: am un pc mediu, cu xp, imi trebuie o imprimanta, scanner, copiator tot asa: nici prea ieftin, nici prea scump, cu cartuse usor de incarcat. nu ma pricep, cred ca ar fi mai bun ceva laser, dar cele color sint prea scumpe. ce sa iau?
    Canon sau HP
    Eu zic sa mergi pe asta (nu neaparat de la firma asta de caluclatoare, dar modelul asta )...am un model anterior ( Mp150 ) si de 2 ani merge impecabil si cu cartuse incarcate.

  4. #4
    Michael For President ! marius23mvp's Avatar marius23mvp are ceva special... marius23mvp are ceva special...
    Data de inscriere
    11-01-2006
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    982
    Mesaje bazar
    164
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    188
    Puncte CF
    38.0
    Usergroups:
    Recent am achizitionat si eu un multifunctional, si-am facut un research serios inainte.

    Recomand Multifunctional HP Deskjet F2480 All-in-One, dar recunosc ca Pixma MP250 de care vorbesc colegii de mai sus este un concurent serios.

    Le iau pe rand :

    - HP F2480
    -----------
    MINUSURI :
    - cartuse nu mici, ci FOARTE mici (ca si capacitate) - dupa 200 de pagini pe economic s-a terminat cel alb negru (si cel color tot la fel e la dimensiuni)
    - celebrul soft oribil de la HP ... el e ok ca si functionalitate, dar ma enerveaza ca dureaza 10 minute sa-l instalezi, parca l-as trage de pe net. Sunt 10 minute in care stai si te uiti la monitor cum isi face (singur si in mod automat - e adevarat) cei 1000000 de pasi din timpul setupului.
    - pretul sensibil mai mare (HP = 2,3 mil / Canon = 1,9 mil).

    Nu trec la minusuri faptul ca n-are cititor de carduri, pentru ca la practicalitate ideea mi se pare zero. Nu vad cu ce te ajuta, din moment ce oricum trebuie sa pornesti calculatorul. La fel de bine as putea sa-i reprosez ca n-are tv incorporat sau ceva.
    Apropos - nu consider ca pe o imprimanta inkjet e ok sa scoti poze.
    Daca-ti iei imprimanta ca sa scoti poze color la ea - ia-ti laser, desi si la aia ies prost. Pune poza pe un stick si du-te la un studio foto, da 5000 lei si scoate-o cum trebuie, nu te prosti.
    De-aia zic ca e inutil cititorul de carduri ... in 99% din cazuri pe un card sunt poze si nu documente. Stick-urile sunt atat de ieftine si versatile ... de ce s-ar complica cineva sa care documente pe cardul foto ? Iar daca sunt poze ... again - asta nu-i imprimanta de poze.

    De asemenea nu trec la minusuri nici costul cartuselor originale HP (unul negru e 600.000) pentru ca daca ai un minim de atentie n-ai nevoie sa cumperi cartuse originale (detaliez mai jos)

    PLUSURI :
    - CU SIGURANTA cele mai usor de incarcat cartuse, absolut oricine o poate face. Am cumparat o seringa (de fapt o aveam pe acasa). Am fost la AS Computer si-am dat 200.000 lei pe o sticloaie de cerneala de refill neagra pentru HP (doar cerneala, n-am luat kit refill).Pana acum am incarcat cartusul de vreo 8 ori si sticloaia e 3 sferturi plina.
    Cartuse foarte rezistente - citisem undeva ca unul era multumit ca-l incarcase de vreo 20 de ori si inca mai tinea - eu zic ca daca folosesti imprimanta frecvent ca sa nu se usuce cerneala in duze (gaurelele pe unde o imprima pe hartie) si incarci cartusul inainte de-a se termina, teoretic poate tine la infinit.
    Bagi 5ml in seringa, desfaci abtibildul ala cu hp si bagi acul prin gaura centrala (are 3 - nu conteaza pe unde bagi cerneala, dar incearca sa o raspandesti uniform). La incarcare ai grija la un singur lucru : baga acul cat mai adanc (fara sa fortezi). Privind cartusul din lateral se observa ca e ca litera L intoarsa. Inauntru are burete. Scopul e sa bagi cerneala in varful bazei literei L (baza literei e bara mai scurta, iar cerneala trebuie sa ajunga la capatul care nu atinge bara mai lunga). Cred ca ai inteles ... trebuie sa bagi seringa un pic sub unghi ... sa ajunga varful acului la duze. De ce ? Mie mi se terminase la un moment dat complet cartusul, si fiindca n-am dus cerneala exact la duze a trebuit sa astept vreo 5 minute pana a ajuns prin buretele ala la duze.
    Nu te grabi, umple pana cand vezi ca incepe sa musteasca buretele de cerneala. Apoi scoate putin de tot(cu seringa zic) si lipeste-i la loc abtibildul. Intotdeauna sterge cartusul dupa incarcare, ca sa nu-ti murdaresti imprimanta inauntru.
    Pune cartusul cu duzele pe o hartie igienica ceva (trebuie sa lase o pata de cerneala pe hartie).
    Daca te lacomesti si incerci sa-l incarci la refuz, poate sa-ti dea pe afara si sa murdaresti abtibildul, etc.
    Ca idee - cam asa arata cartusul http://www.youtube.com/watch?v=jnbU6...3A8CD&index=16
    - Nu are chip sau ceva de genul asta, softul se calmeaza automat, la fel ca si ledul de la imprimanta. Deci dupa incarcare n-ai leduri care sa-ti clipoceasca pe imprimanta, sau ferestruici care sa ti se deschida pe monitor, cum ca esti low on ink. Nu trebuie sa faci absolut nimic pentru asta - prea simplu, dupa cum spuneam.
    - viteza surprinzator de buna la printare (ma asteptam sa fie mai lenta, ca doar e inkjet nu e laser) dar probabil ca asta e standardul la care sunt toate. In schimb din specificatii citesc ca Canon are rezolutie de 600 dpi la scanare, HP are 1200. De asemenea are multiple setari - de ex daca scanezi o pagina in pdf ti-o poate face de pana la 20mb. Sau poti salva jpg de cateva sute de kilo, la o calitate admirabila. Depinde de setari - si ai o gramada - iti reglezi calitatea jpg-ului, etc.
    Eu sunt foarte multumit cum scaneaza cu setarile pe minim.
    - tot ca si un plus remarc softul de la HP. L-am trecut la minusuri mai sus la instalare, dar dupa ce l-ai instalat constati ca e destul de destept (nu cunosc cum sta Canon aici - e posibil sa stie si ala sa faca acelasi lucru). Mi-a placut ca la scanare imparte in obiecte.
    Concret : ai de scanat 4 buletine. Nu ai nevoie sa scanezi de 4 ori, fiecare buletin in parte, le pui pe toate 4 pe geam si scanezi o singura data, softul iti recunoaste si-ti arata 4 obiecte la preview, pe care le poti salva independent, adica salvezi 4 fisiere - fiecare continand strict un buletin (sau ce vrei tu - selectezi cu mouse-ul).
    - din ce-am citit pe net si-am intrebat personal un depanator - sunt modele foarte solide. In principiu iti merge si daca dai cu ea de pamant.
    La fel si cartusele ... sunt filmulete pe youtube in care astia le baga in chiuveta sub jetul de apa.

    - CANON PIXMA MP250
    Aici n-am experiente personale pe care sa ti le pot povesti, pentru ca n-am avut de-a face cu Canon.
    Cauta pe google http://www.google.ro/search?q=pareri...ient=firefox-a
    si citeste ce zic baietii http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=599715
    Daca nu prind fluturi aia pe acolo, se pare ca e ceva mai complicat sa-i resetezi eroarea de cartus gol.
    Nu imposibil, dar iti trebuie ceva cunostinte, spre deosebire de HP - la care si un anti-talent ii poate incarca cartusele.
    Bafta !

  5. #5
    NoMAcK's Avatar NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    1,220
    Mesaje bazar
    116
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    803
    Puncte CF
    26.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de andrei.andrei Vezi mesajele
    Canon sau HP
    Eu zic sa mergi pe asta (nu neaparat de la firma asta de caluclatoare, dar modelul asta )...am un model anterior ( Mp150 ) si de 2 ani merge impecabil si cu cartuse incarcate.
    ciudat.. eu am un MP160. mai am putin si-l arunc pe fereastra.
    imprimanta, ca scula, e foarte ok, insa, politica de la canon suge. cel putin pt noi, consumatorii. spun asta pt ca baietii au implementat un sistem de blocare al cartuselor (din ce-am gasit pe net) care dupa un anumit numar de listari, blocheaza efectiv cartusul. singura solutie este sa iei alt(e) cartus(e). iar la canon sunt extrem de scumpe.

    de cand cu treaba asta, care nu numai mie mi s-a intamplat, sfatuiesc pe oricine sa renunte la multifunctionale. pe langa faptul ca sunt cele mai putin fiabile imprimante, mai au si cartusele foarte scumpe. evident ca daca bagi 10 feature'uri intr-un aparat e normal sa-i scada fiabilitatea.

    ma gandesc serios la ceva doar pe negru, dar laser. + scanner separat. ar ajunge undeva pe la 5 milioane dar sunt sigur ca si-ar merita banii, decat sa dau 150 ron la fiecare 6 luni.

    concluzia: fereste-te de canon. am auzit lucruri bune de hp, ai putea arunca o privire si catre jucariile lor. intotdeauna cand cauti o imprimanta, uita-te neaparat la pretul cartuselor. multi cumpara imprimante la 100-150 ron ca sa ajunga apoi sa dea 80-90 ron pe cartuse, ceea ce nu e deloc practic.
    I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?

  6. #6
    0-day Member ionelstoian reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-03-2010
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    3
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    lexmarx x 6575, e super si e si wifi

  7. #7
    Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje
    6,369
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    daca vrei un multifunctional monocolor iti recomand Samsung SCX-4300 e foarte buna si cartusul se poate reancarca

  8. #8
    Newcomer danni19's Avatar danni19 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-01-2010
    Locaţie
    Craiova City
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje
    40
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    5
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Eu mi-am cumparat o imprimanta multifunctionala HP F4580 , fOarte buna , cu 300 lei e prin Metro sau Real ... Oricum iti recomand MF HP



  9. #9
    Mintrubber buna_seara!'s Avatar buna_seara! nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje
    1,279
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Eu am un Canon Pixma Mp 150 si nu pot spune ca sunt cel mai multumit om. Probabil ca nici nu m-am ocupat de ea asa cum trebuie, dar are si ea bug-urile ei. Daca ai de gand sa o folosesti excesiv, ceea ce sunt sigur ca nu o sa se intample, ia-ti un Canon sau Hp. Te sfatuiesc sincer sa alegi cel mai mic pret si un magazin mare, care sa nu se desfiinteze in viitorul apropiat, ca dup-aia nu mai ai ce face cu garantia.
    Acum m-am uitat si putin pe net, la nimereala. Pixma Mp 250 pare a avea un pret bun.
    Poate vrei sa faci comanda pe net la ea. Atunci incearca aici: http://price.ro/preturi_canon_pixma_mp250_235983.htm

    Cel mai important este cum intretii multifunctionala, imprimanta; nu conteaza atat de mult pe cat crezi marca.
    Decat sa dai 3mil pe un Hp mai bine iei un Canon iar de diferenta de 1mil cumperi cartuse.

  10. #10
    Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje
    7,697
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    72
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    In general daca ai treaba mai multa la el adica tragi mai multe foi te costa tusul, reincarcarea sau cartusele mai mult decat costa multifunctionalul . E lege asta. EU am dat pe tus, reincarcari sau alte cartuse de 3* cat a facut imprimanta.. si asta incarcandule cele ami ieftin posibil

  11. #11
    Fan Stiinta Giuby90's Avatar Giuby90 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-07-2009
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje
    49
    Mesaje bazar
    55
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    eu am o multifunctionala HP si am avut mare bataie de cap cu ea .nu o recomand desi cartusele se incarca usor dar e problema ca dupa 2-3 incarcari cartusele se ard si costa 70 de lei cel negru si 110 cel color

  12. #12
    Senior Member cornel_gosa's Avatar cornel_gosa este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    30-10-2006
    Locaţie
    Moon
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje
    850
    Mesaje bazar
    158
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    44
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de marius23mvp Vezi mesajele
    Recent am achizitionat si eu un multifunctional, si-am facut un research serios inainte.

    Recomand Multifunctional HP Deskjet F2480 All-in-One, dar recunosc ca Pixma MP250 de care vorbesc colegii de mai sus este un concurent serios.

    Le iau pe rand :

    - HP F2480
    -----------
    MINUSURI :
    - cartuse nu mici, ci FOARTE mici (ca si capacitate) - dupa 200 de pagini pe economic s-a terminat cel alb negru (si cel color tot la fel e la dimensiuni)
    - celebrul soft oribil de la HP ... el e ok ca si functionalitate, dar ma enerveaza ca dureaza 10 minute sa-l instalezi, parca l-as trage de pe net. Sunt 10 minute in care stai si te uiti la monitor cum isi face (singur si in mod automat - e adevarat) cei 1000000 de pasi din timpul setupului.
    - pretul sensibil mai mare (HP = 2,3 mil / Canon = 1,9 mil).

    Nu trec la minusuri faptul ca n-are cititor de carduri, pentru ca la practicalitate ideea mi se pare zero. Nu vad cu ce te ajuta, din moment ce oricum trebuie sa pornesti calculatorul. La fel de bine as putea sa-i reprosez ca n-are tv incorporat sau ceva.
    Apropos - nu consider ca pe o imprimanta inkjet e ok sa scoti poze.
    Daca-ti iei imprimanta ca sa scoti poze color la ea - ia-ti laser, desi si la aia ies prost. Pune poza pe un stick si du-te la un studio foto, da 5000 lei si scoate-o cum trebuie, nu te prosti.
    De-aia zic ca e inutil cititorul de carduri ... in 99% din cazuri pe un card sunt poze si nu documente. Stick-urile sunt atat de ieftine si versatile ... de ce s-ar complica cineva sa care documente pe cardul foto ? Iar daca sunt poze ... again - asta nu-i imprimanta de poze.

    De asemenea nu trec la minusuri nici costul cartuselor originale HP (unul negru e 600.000) pentru ca daca ai un minim de atentie n-ai nevoie sa cumperi cartuse originale (detaliez mai jos)

    PLUSURI :
    - CU SIGURANTA cele mai usor de incarcat cartuse, absolut oricine o poate face. Am cumparat o seringa (de fapt o aveam pe acasa). Am fost la AS Computer si-am dat 200.000 lei pe o sticloaie de cerneala de refill neagra pentru HP (doar cerneala, n-am luat kit refill).Pana acum am incarcat cartusul de vreo 8 ori si sticloaia e 3 sferturi plina.
    Cartuse foarte rezistente - citisem undeva ca unul era multumit ca-l incarcase de vreo 20 de ori si inca mai tinea - eu zic ca daca folosesti imprimanta frecvent ca sa nu se usuce cerneala in duze (gaurelele pe unde o imprima pe hartie) si incarci cartusul inainte de-a se termina, teoretic poate tine la infinit.
    Bagi 5ml in seringa, desfaci abtibildul ala cu hp si bagi acul prin gaura centrala (are 3 - nu conteaza pe unde bagi cerneala, dar incearca sa o raspandesti uniform). La incarcare ai grija la un singur lucru : baga acul cat mai adanc (fara sa fortezi). Privind cartusul din lateral se observa ca e ca litera L intoarsa. Inauntru are burete. Scopul e sa bagi cerneala in varful bazei literei L (baza literei e bara mai scurta, iar cerneala trebuie sa ajunga la capatul care nu atinge bara mai lunga). Cred ca ai inteles ... trebuie sa bagi seringa un pic sub unghi ... sa ajunga varful acului la duze. De ce ? Mie mi se terminase la un moment dat complet cartusul, si fiindca n-am dus cerneala exact la duze a trebuit sa astept vreo 5 minute pana a ajuns prin buretele ala la duze.
    Nu te grabi, umple pana cand vezi ca incepe sa musteasca buretele de cerneala. Apoi scoate putin de tot(cu seringa zic) si lipeste-i la loc abtibildul. Intotdeauna sterge cartusul dupa incarcare, ca sa nu-ti murdaresti imprimanta inauntru.
    Pune cartusul cu duzele pe o hartie igienica ceva (trebuie sa lase o pata de cerneala pe hartie).
    Daca te lacomesti si incerci sa-l incarci la refuz, poate sa-ti dea pe afara si sa murdaresti abtibildul, etc.
    Ca idee - cam asa arata cartusul http://www.youtube.com/watch?v=jnbU6...3A8CD&index=16
    - Nu are chip sau ceva de genul asta, softul se calmeaza automat, la fel ca si ledul de la imprimanta. Deci dupa incarcare n-ai leduri care sa-ti clipoceasca pe imprimanta, sau ferestruici care sa ti se deschida pe monitor, cum ca esti low on ink. Nu trebuie sa faci absolut nimic pentru asta - prea simplu, dupa cum spuneam.
    - viteza surprinzator de buna la printare (ma asteptam sa fie mai lenta, ca doar e inkjet nu e laser) dar probabil ca asta e standardul la care sunt toate. In schimb din specificatii citesc ca Canon are rezolutie de 600 dpi la scanare, HP are 1200. De asemenea are multiple setari - de ex daca scanezi o pagina in pdf ti-o poate face de pana la 20mb. Sau poti salva jpg de cateva sute de kilo, la o calitate admirabila. Depinde de setari - si ai o gramada - iti reglezi calitatea jpg-ului, etc.
    Eu sunt foarte multumit cum scaneaza cu setarile pe minim.
    - tot ca si un plus remarc softul de la HP. L-am trecut la minusuri mai sus la instalare, dar dupa ce l-ai instalat constati ca e destul de destept (nu cunosc cum sta Canon aici - e posibil sa stie si ala sa faca acelasi lucru). Mi-a placut ca la scanare imparte in obiecte.
    Concret : ai de scanat 4 buletine. Nu ai nevoie sa scanezi de 4 ori, fiecare buletin in parte, le pui pe toate 4 pe geam si scanezi o singura data, softul iti recunoaste si-ti arata 4 obiecte la preview, pe care le poti salva independent, adica salvezi 4 fisiere - fiecare continand strict un buletin (sau ce vrei tu - selectezi cu mouse-ul).
    - din ce-am citit pe net si-am intrebat personal un depanator - sunt modele foarte solide. In principiu iti merge si daca dai cu ea de pamant.
    La fel si cartusele ... sunt filmulete pe youtube in care astia le baga in chiuveta sub jetul de apa.

    - CANON PIXMA MP250
    Aici n-am experiente personale pe care sa ti le pot povesti, pentru ca n-am avut de-a face cu Canon.
    Cauta pe google http://www.google.ro/search?q=pareri...ient=firefox-a
    si citeste ce zic baietii http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=599715
    Daca nu prind fluturi aia pe acolo, se pare ca e ceva mai complicat sa-i resetezi eroarea de cartus gol.
    Nu imposibil, dar iti trebuie ceva cunostinte, spre deosebire de HP - la care si un anti-talent ii poate incarca cartusele.
    Bafta !

    idem
    si eu am f2480 si sunt foarte multumit de ea
    imi place mult cum scaneaza(ca viteza) si faptu' ca merge f bine pe post de xerox.
    Last edited by cornel_gosa; 24-03-2010 at 22:35.
    When I'm good, I'm good...so damn good. But when I'm bad, I'm even better

  13. #13
    Member gabriellita va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    11-07-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    206
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    52
    Puncte CF
    2.0
    multumesc, dar tot nu stiu ce sa fac. spre un hp inclinam, dar eu folosesc rar imprimanta, f.rar scanner-ul. de-aia vreau sa schimb ce am, ca mi s-au uscat cartusele noi. laser am la serviciu, dar parca si alea se termina repede, tot de nefolosire. a, si poze , nu e cazul, alea-in oras.

  14. #14
    Junior PCMHZ este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    17-08-2008
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje
    67
    Mesaje bazar
    5
    Putere Reputatie
    32
    Reputatie
    39
    Puncte CF
    40.0
    Mergi pe Canon MP250, are un pret excelent. De uscarea cernelei nu vei scapa indiferent de model daca nu o folosesti dar pentru asta inseamna ca nu printezi 2 luni nimic si atunci nu se justifica achizitia imprimantei, pentru printari ocazionale poti merge "in oras"..

  15. #15
    Senior Member Energy's Avatar Energy este placut de toti Energy este placut de toti Energy este placut de toti
    Data de inscriere
    21-03-2008
    Sex
    M
    Mesaje
    693
    Mesaje bazar
    490
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    203
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Eu am HP F4180 . Merge foarte bine de 2 ani. Cartusele se incarca foarte frumos acasa cu siringa.

  16. #16
    Member gabriellita va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    11-07-2008
    Sex
    F
    Mesaje
    206
    Mesaje bazar
    140
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    52
    Puncte CF
    2.0
    pai, asta e ideea: am nevoie ocazional de ceva sa printez/scanez, si mi-e greu sa plec in oras sa rezolv. de incarcat, acasa n-am reusit never. a, si acum am ambele cartuse, noi, uscate-desi aproape pline- si nu se poate face nimic.

  17. #17
    liberlaelice Papi_Eib's Avatar Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti Papi_Eib este placut de toti
    Data de inscriere
    30-04-2006
    Locaţie
    Brazda
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje
    3,732
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    55
    Reputatie
    238
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    pentru ce ai tu nevoie un canon mp260 este foarte buna. Daca vrei hp, ia F4180. Cartusele se incarca usor, acasa cu siringa, instructiunile le gasesti pe internet, trebuie doar putina atentie.
    Nu tot ce zboara... se mananca. Liber la Elice Suporter U
    Libertatea îţi îngăduie multe. Să faci biluţe de muci, să devii emo, să te băşeşti, să intri în curu’ gol pe terenul de fotbal, să faci petiţii sau să fii tâmpit. Fiecare o ia cum vrea şi cum poate.


    Ai probleme cu PC-ul: YM/Skype Papi_eib si vedem cum le rezolvam

  18. #18
    NoMAcK's Avatar NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor NoMAcK este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje
    1,220
    Mesaje bazar
    116
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    803
    Puncte CF
    26.5
    Usergroups:
    @marius23mvp: aparent a trecut ceva timp de atunci. ai intampinat vreo problema la refill? mai exact sa reincarci singur cartusul si sa-l vada tot gol? sunt curios daca si la modelul asta trebuie vreo resetare a chipului.
    I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?

  19. #19
    Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje
    1,994
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Nu stiu de restul, dar iti pot spune sigur: NU Lexmark!!!

  20. #20
    0-day Member sistemecissro reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-07-2010
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje
    2
    Mesaje bazar
    15
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Exclamation RECOMANDARE

    Hop sar si eu in discutie..Sincer nu inteleg pe acei oameni care aleg imprimante din acestea gen HP F4180 sau CANON MP250...nu vi se pare cam ciudat pretul???..cam mic????..motivul..consumbilele va vor rupe la bani...au cartuse cu cap de printare pe ele...vor merge de cateva ori reincarcate si dupa..PA!...un nou set de cartuse...poate chiar mai scumpe ca imprimanta.

    SOLUTIA....cumparati doar imprimante care nu au cartuse cu cap de printare pe ele...ci au capul de printare efectiv inauntrul imprimantei!!!!. Si de ce nu..careia i se poate atasa un sistem CISS ...sau pe care se pot pune cartuse autoresetabile. Astfel veti face economii importante si mai ales veti sta linistiti ..nu cu gandul ca intr-o zi..bineinteles cand ai mai multa nevoie..no sa mai vrea sa printeze..va aparea nu stiu ce eroare..s-a uscat cerneala in cartuse..etc..

    Suntem in 2010 ..nu ar trebui sa mai tina vrajeala asta a producatorilor de imprimante..."ia imprimanta ...e ieftina...e buna...bla bla"

    Numai bine
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: