Am si eu o intrebare.


  1. #1
    Banned eafacerist reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-08-2012
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

    Am si eu o intrebare.

    Pot sa stiu de ce mi sa inchis anuntul???Eu nu cred ca este normal sa inchideti un anut fara a avea un motiv sau cel putin sa-mi spuneti si mie care ar fi acel motiv?

  2. #2
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:
    Buna ziua,


    Anunturile pe CraiovaForum sunt gratuite doar pentru persoanele fizice, persoanele juridice trebuie sa plateasca diferite taxe, in fucntie de pachetul ales.
    Pentru a publica un astfel de anunţ persoana interesată trebuie întâi să contacteze administratorii acestui forum la adresa de email comercial@craiovaforum.ro.

    Dacă doriți să vindeți/cumpărați pe CraiovaForum o puteţi face fără redirecţionare către alte site-uri personale sau în scop comercial, completând anunţul conform regulamentuluil!

    Citat din regulament:

    Pct 12. Sectiunea Mica Publicitate din cadrul CraiovaForum da posibilitatea fiecarui user inregistrat ca persoana fizica sa posteze anunturi gratuite cu conditia ca vanzatorul sa detina produsul si sa ofere informatii cat mai detaliate despre produsul aflat spre comercializare (producator, detalii tehnice, garantie, (daca exista) link catre site-ul producatorului, locul de unde a fost cumparat produsul, poze, gradul de utilizare actual etc.). Persoanele juridice ce doresc sa-si promoveze imaginea sau produsele cu ajutorul CraiovaForum, sunt rugati sa ne contacteze in vederea incheierii unui contract, deasemenea sunt obligate sa scoata orice referire la firmele proprii (avatar, semnatura, etc) atunci cand posteaza la sectiunea vanzari/cumparari, singura exceptie de la aceasta regula o constituie oferta de locuri de munca (se asimileaza termenului de "persoana juridica" pe forum si persoanele fizice autorizate (PFA), tot in aceasta categorie intra si candidatii persoane independente sau partide politice care doresc sa isi promoveze imaginea pe www.craiovaforum.ro).
    +

    pct 03. Inregistrarea folosind ca nick denumirea paginii WEB personale sau a firmei dumneavoastra sau ce are conotatii sexuale si/sau interzise de prezentul Regulament. De asemenea nu sunt permise si vor fi sterse nick-uri asemanatoare cu cele ale moderatorilor sau administratorilor, sau chiar asemanatoare denumirii forumului, facute special pentru a creea confuzie;
    O zi buna va doresc si nu ezitati sa ne contactati in cazul in care mai aveti nelamuriri.

    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: