Descriere eronata si inselatoare a produsului


  1. #1
    Banned dealingright este un nesuferit
    Data de inscriere
    18-12-2010
    Varsta
    67
    Sex
    M
    Mesaje
    259
    Mesaje bazar
    521
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -82
    Puncte CF
    0.0

    Descriere eronata si inselatoare a produsului

    Am si eu o intrebare referitoare la descrierea eronata si inselatoare a produsului.
    Pe forum sunt si multi priceputi si multi nepriceputi. Consider ca este IMORAL sa profitam de naivitatea sau necunoasterea altora si sa le vindem produse ce nu sunt corect descrise sau sunt descrise fiind mai bune sau in stare mai buna decat in realitate. Daca noi cerem industriei si comertului sa respecte legea si sa nu deceptioneze/insele prin descriere produsele lor, de ce sa nu practicam aceasi morala si aici pe forum. Vad nenumarate anunturi cu produse -electronice de regula,- care sunt descrise de parca ar fi brand spanking new cand in realitate, sunt intr-o stare foarte precara de functionare. Se poate face ceva referitor la acest subiect?
    Last edited by dealingright; 01-02-2012 at 21:15.

  2. #2
    OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje
    20,899
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    142
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:
    in Regulamentul craiovaforum este specificat ca la deschiderea unui anunt userii sa adauge informatii cat mai detaliiate despre produsul / produsele aflate spre comercializare , eventual poze reale la acestea, astfel si-ar putea vinde marfa mult mai repede, dar marea majoritate se limiteaza doar la detaliile standard acoperite de Regulament.
    craiovaforum nu poate verifica "fizic" detaliile specificate in anunturi, acest lucru fiind imposibil de realizat.
    craiovaforum poate aplica doar Regulamentul, nu se implica in tranzactiile de la mica publicitate, dar recomandarea noastra este ca atunci cand achizitionati produse sa acordati foarte mare atentie si sa folositi functia "recomandare afacerist" dupa caz.

    Pct 12. Sectiunea Mica Publicitate din cadrul CraiovaForum da posibilitatea fiecarui user inregistrat ca persoana fizica sa posteze anunturi gratuite cu conditia ca vanzatorul sa detina produsul si sa ofere informatii cat mai detaliate despre produsul aflat spre comercializare (producator, detalii tehnice, garantie, (daca exista) link catre site-ul producatorului, locul de unde a fost cumparat produsul, poze, gradul de utilizare actual etc.). Persoanele juridice ce doresc sa-si promoveze imaginea sau produsele cu ajutorul CraiovaForum, sunt rugati sa ne contacteze in vederea incheierii unui contract, deasemenea sunt obligate sa scoata orice referire la firmele proprii (avatar, semnatura, etc) atunci cand posteaza la sectiunea vanzari/cumparari, singura exceptie de la aceasta regula o constituie oferta de locuri de munca (se asimileaza termenului de "persoana juridica" pe forum si persoanele fizice autorizate (PFA), tot in aceasta categorie intra si candidatii persoane independente sau partide politice care doresc sa isi promoveze imaginea pe www.craiovaforum.ro).
    pct 24. Echipa CraiovaForum nu-si asuma raspunderea pentru eventualele daune sau neplaceri pricinuite prin tranzactiile din cadrul sectiunii Mica Publicitate. in cazul in care aveti nelamuriri legate de modul de operare la sectiunea Mica Publicitate, trimiteti un mesaj privat unui moderator / administrator sau un email la forum@craiovaforum.ro.
    numai bine!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

  3. #3
    Banned dealingright este un nesuferit
    Data de inscriere
    18-12-2010
    Varsta
    67
    Sex
    M
    Mesaje
    259
    Mesaje bazar
    521
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -82
    Puncte CF
    0.0
    Exceptional! Ar fi bine sa fie popularizat mai mult acest subiect!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: